Şimdi Ara

Nvidia Geforce Gt 620

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
4.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir kaç gün önce yeni bir bilgisayar aldım alırken pc özelliklerinin tamamını bilirken sadece ekran kartında nvidia 2gb ekran kartı yazıyordu siparişti falandı derken elime geldi ekran karı gt 620 çıktı ama sorun bunun 64 bit olması 2 gündür karıştırmadığım site kalmadı bütün siteler bunun 1gb olduğunu yazıyor tabi 64 bit ve 128 bitleri mevcut olduğunuda
    sadece bu ekran kartını almak için fiyat araştırması da yapamıyorum çünkü yok
    sizlerin bir bilgisi var mı? acaba

• Kaç paraya ne aldın , laptop mu masa üstümü , işlemci nedir ???
  • intel i5 3450 işlemci 16gb rem vede tabi söylediğim ekran kartı 1350 tl masa üstü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cebrail1907 -- 21 Eylül 2012; 23:38:59 >
  • hazır sistemmi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Vincenzo-

hazır sistemmi?

evet
  • 1350 tl ve 64 bit ekran kartı gercekten ağır olmuş ya böle devam edicen oyunla işim olmaz dicen yada garantiyi yakıp 8gb ram i ve ekran kartını söküp ikinci elde okutup psu na göre adam gibi bir ekran kartı alıcan , ahlaksız herifler göz boyamak için 2 gb ekran kartı 16 gb ram yazıp kandırıyorlar insanları ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serty23 -- 22 Eylül 2012; 0:10:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serty23

1350 tl ve 64 bit ekran kartı gercekten ağır olmuş ya böle devam edicen oyunla işim olmaz dicen yada garantiyi yakıp 8gb ram i ve ekran kartını söküp ikinci elde okutup psu na göre adam gibi bir ekran kartı alıcan , ahlaksız herifler göz boyamak için 2 gb ekran kartı 16 gb ram yazıp kandırıyorlar insanları ....

aynen hocam katılıyorum100 liralık ekran kartını dayıyorlar 2gb diye gerile gerile yazıyorlar günahtır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NVIDIA GeForce GT 645M 2 GB
    12 yıl önce açıldı
    ZOTAC GeForce GTS 250
    17 sa. önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yine az hasarla kurtulmuşsun daha da yükseğe kapatabilirlerdi

• arkadaşlar rem ve işlemcilerde herhangibir sorun yok ama ati hd 6850 ekran kartı bu sistem için olumlumu şu anda bütce bakımından anca daha fazlasına atıldığım zaman biraz yorar gibi
  • 6850 giderde psu da dandiktir büyük ihtimal

• quote:

Orijinalden alıntı: -Vincenzo-

6850 giderde psu da dandiktir büyük ihtimal

sadece 400w olduğunu biliyorum
  • 500-550w psu işini görür

• O psu'nun peak değeridir büyük ihtimal 300w bi psu vardır içinde.

Keşke almadan önce sistem tavsiyelerine danışıpta alsaydın, parana yazık etmişsin.

6850 almak yerine vatan %25 indirimini bekleyip 7850 al bence, daha mantıklı bir tercih olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.