Bildirim
Nvidia geforce Gt 630m
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Kötü
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çöp çöp çöp.sakın almayın. Paranızı sokağa atsanız daha iyi. Berbat. Onunla daha düşük fps de oynarsınız. Yada alın çok iyi mario oynarsınız
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Kötü at çöpe yada bir şekilde sat. Nvidia Gtx 660, 660 ti, 760 modellerine bak. Bütçe uygunsa 770 modeline de bakabilirsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: HeAdShOcK
Kötü at çöpe yada bir şekilde sat. Nvidia Gtx 660, 660 ti, 760 modellerine bak. Bütçe uygunsa 770 modeline de bakabilirsin.
gt630m demiş arkadaş , laptop kartı olmadıgını anlamadınız tamam , ama laptobun markası casper demiş , laptoba 660 , 660 ti , 760 hatta gtx 770 nasıl takılır anlatırmısınız biraz merak ettim. -
Farketmedim. -
sizin ekran kartı degişmez laptopların çogu degişmiyor.
edit:bu forum çoluk çocuk doldu adam gt 630m diyor hemen çöp diyorlar almayın diyorlar sanki ekran kartı satılıyorda... -
Gt630 zaten çöp G630m'i düşünemiyorum -
keske deisse belki benmi laptop değişiodur değişrise ne önerirsiniz 400 tl felan -
ve değişidiğini nasıl anlıyabiliriz -
Laptopta değişebilenler ramler we hd olarak biliyorum. Diğer bileşenler anakarta entegre olur genelde. -
degismez
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
En başta hatayı casper almakla yapmışsınız bana göre.Allah bilir bak bu laptop 8gb güncel oyunların hepsini oynatır diye satmışlardır sizde 1700 tl gibi bir fiyata almışsınızdır.Keşke o paraya adam akıllı bir bilgisayar toplasaydınız. -
keşke aynen öyle dediler -
Bu tarz para tuzakları maalesef her zaman oluyor.Benim de zamanında böyle bir tecrubem olmuştu.Bu yüzden artık aşırı temkinliyim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X