Şimdi Ara

Nvidia GeForce GT 730 veya GeForce GTX 550 Ti Ekran Kartı, Yeni Aldığım Monitörde Sorun Yaratır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Donanım konusundan hiç anlamam. Bugün bir monitör siparişi verdim, bir arkadaşım ekran kartın desteklemeyebilir dedi.
    Sipariş ettiğim monitör;
    Sizce kullandığım ekran kartı sorun çıkarır mı? Elimde bir de Nvidia GeForce GTX 550 Ti var, o daha iyi derseniz o kasada da kullanabilirim. Desteğiniz ricasıyla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakartal_okan -- 9 Aralık 2019; 14:2:55 >

• 550ti diğerine (730'a) göre performans olrk daha iyi 1 kart.

Normal kullanım için (masaüstü kullanım) soruyorsan 1 sıkıntı yaratmaz ama oyun oynayacaxan 2 kartın performansı o çözünürlükte çok vasat kalır, daha düşük çözünürlüklerde, atıyorum 1080p veya altı çözünürlüklerde oyun oynaman gerekir, o'zaman da monitörün doğal çözünürlüğü altına düşeceğinden kötü 1 görüntü ile oynarsın yada masaüstünde pencere modu'nda oynamayı denersin.
  • Conar-XP kullanıcısına yanıt
    Şirkette eğitim animasyonları hazırlıyoruz, haftanın çoğunda home office çalışıyorum. Yani Adobe serisi programları kullanıyorum ve bolca film/dizi izliyorum, bilgisayarda oyun oynama alışkanlığım yok açıkçası. Siparişi iptal etme topuna hiç girmiyorum o halde, çok teşekkür ediyorum bilgi için. :)
  • Anladım, o tip kullanımlarda 2 kart'ıda kullanabilirsin, 550ti güçlü fakat 730 o'na göre güncel ve daha az güç tüketir, sen bu durum'da dilediğini tercih edersin.
  • Conar-XP kullanıcısına yanıt
    Tamamdır, tekrar tekrar teşekkür ediyorum desteğin için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.