İlk olan ürünü kullanıyorum. Coolmoon. Sorunsuz işini yapıyor. |
NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] (127. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Umarım gelir :) ilk partilerde değil de sonradan gelebilir gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güzel şaka.Güldük eğlendik.
-
mining çılgınlığının en yoğun yaşandığı dönemlerde çıkmış 3090 a garantisiz karta 20k para vermek ???
-
Hocam monitörün çözünürlüğünü düzeltin herhalde monitörün bir kısmı gözükmüyor. Çözünürlük düzeldiğinizde 4090'ın grafiğinin çok daha ileriye gittiğini göreceksiniz. Yorumunuzun başka açıklamasını bulamadım.
-
5070ti mi alsam rx 7900xtx mi karar veremiyorum. 4K ultrada 70-80 fps yeterli olur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Anakarta monte edilenleri tercih edebilirsiniz hocam.
www.incehesap.com
Lian Li GB-002 Sarkma Önleyici Ekran Kartı Destek Braketi (G89.GB-002X.00) - incehesap.comhttps://www.incehesap.com/lian-li-gb-002-sarkma-onleyici-ekran-karti-destek-braketi-g89-gb-002x-00-fiyati-50841 -
Ben 5 senedir 3090 kullanıcısıyım. Bu kartla hem günde 3-4 saat oyun oynadım hem de oyun oynamadığım tüm zamanlarda mining yaptım. 5 senedir kartımda en ufak bir sorun çıkmadı. Çoğu oyunu çatır çatır 4k ultrada oynadım. 5 sene sonra tabiki de 3090 artık çağının gerisinde kaldı o yüzden niyetim 5090 la değiştirmek. Kısmetse alacağım 5090 la da mining yapılabilirse düşünmeden mining yaparım. Piyasadaki oyuncu kartlarının çoğu mining kartlarından daha kötü durumda.
Hocam 4k 240 hz samsung G8 oled monitörümde çözümürlük 4k görünüyor. Daha yeni last of us part 1 ultra 4k da bitirdim. Oyun çok akıcıydı, isterseniz video paylaşabilirim. 4k ultra ortalama 80 fps. Ek olarak çoğu kişi bu oyunu oynayamadı vram yetersizliğinden dolayı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silence2008 -- 14 Ocak 2025; 13:38:6 >
30xx Serisinin dili olsa da konuşsa neler çektiler.
O dönem %1 kart madene bulaşmamıştır .
-
-
burası 4000 fantazi yeri de değil. Az bekleyin 5000 serisi kartlar çıkınca ve ben alınca burda değerlendirmeleri mi paylaşırım. Bu arada saf güç dediğiniz olay en fazla 2 nesil sonra tarihe karışacak yapay zekaya dönecek herşey. Şimdi gidin 4000 serisine yazın. Bu arada uslubün karakterin hakkında bilgi veriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silence2008 -- 14 Ocak 2025; 13:52:40 >
Okuma ve anlama problemi var sanıyorum? 3090 mevzusunu başlatanlardan biri de sizsiniz. Cevap gelmesi normal değil mi? İşinize bakın hayırlı forumlar.
RTX 40 vs RTX 50 kıyası tabii ki normal ama dondan çıkar gibi RTX 30 kıyasına girmenin kimseye hiçbir faydası yok. Çağdışı kaldı RTX 30.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şu 3090 mevzusunu kapatabilir misiniz artık? 50 yıllık kartın neyini savunuyorsunuz arkadaşlar? Hadi onu geçtim, ikinci ele gireceksek ohooo, en üst segment olmayan aşağı yukarı her elektronik ürünün önceki nesillerde muadilini bulmak mümkün ben ikinci el alacak olsam burada ne işim var gider ikinci el konusunu beklerim...
-
RTX 4090 hakkındaki yorumunuz umarım ilerleyen zamanlarda değişir. Çünkü RTX 3090 ile 4090 saf performans olarak kıyaslandığında tek çıkacak sonuç aradaki farka şaşırmak olur.
OLED monitörüm var vurgulaması yapmışsınız hayırlı olsun güzel monitör. Bende aynı oyunu 65 inç Samsung OLED televizyonumda bitirdim şimdi de monitörümü yeni gelecek DP 2.1 4K OLED'lerden seçeceğim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JeaLeusy -- 14 Ocak 2025; 14:20:42 > -
hocam 3090 gönüllerin şampiyonu, bugün 4090'a kafa tutar, yarın 5090'a, kralı gelsin fark etmez. 6000 serisine kadar yolu var.
siz de en çok onu seviyorsunuz itiraf edin, olaysız dağılalım, konuyu da kapatalım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 14 Ocak 2025; 15:18:4 > -
Sene oldu 2025 hala kullandığı ürünleri yere göğe sığdıramayanları gördükçe gülüyorum.Altı üstü bir donanım parçası abartmayın komik duruma düşmeyin.
-
Hocam arkadaş performans ss lerini atmış. Neyi kabullenemiyorsunuz?Evet 4070 ti 3090 nı geçiyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Civil war vakası
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamer007_ -- 14 Ocak 2025; 15:18:25 >
Yahu 5000 serisi ile ilgili bilgi almaya foruma giriyoruz, 3090- 4070 kavgası görüp çıkıyoruz...
Zıkkımın dibi...
Gidin bu tartışmayı kendi bölümlerinde yapın...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X