< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] (151. sayfa)
-
-
Kim bu nova hocam necidir?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlperMetin -- 17 Ocak 2025; 13:39:46 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: AlperMetinKim bu nova hocam necidir?
Kendi sorumu kendim cevaplayım aradım sordum kart yok ellerinde gelecek diyor şubat ayının ortasında satışta olur diyor.Girilen fiyatlarda tahmini değerlermiş :)
Artık novanın fiyatlandırmasını paylaşmamıza gerek yok çünkü bir geçerliliği yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlperMetin -- 17 Ocak 2025; 14:6:45 >
Hocam zaten ellerinde kart olsa da evet kesin bu fiyatlardan çıkacak demez kimse ama tabii yine de orayı pek de ciddiye almamakta fayda var.
-
Türkiye'de, çıkış tarihinde satışa çıkıyor mu aynı gün ?
Yani 29 unda gece 12 den sonra stoklar gözüküyor mu ?
Daha önce kart çıkışlarını takip etmediğim için bilmiyorum.
-
4000 serisinde aynı gün satıştaydı ve öyle anında stok bitmesi gibi bir durumda olmuyor zaten.
Ankara kızılayda bir satıcı. Küçük bir apartman dairesinde yerleri. Her seri ayın şey yapılır. RTX 30, 40 ve şimdi 50. İlgi çekmek için. Kendileri ile bir derdim yoktur. Çok eski bir PC firması ben ta çocukken 2008 de felan alışveriş yapardık öyle diyim
-
Yok hocam dediğinizde sorun yok zaten adam elimizde kart yok diyor :)) Şubat ortası diyor
-
Sıvı soğutmanız rog ryujin 3 mü hocam?
Evet Argb modeli
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Nova çok eskidir, taa Mavi Bilgisayar zamanları gider oradan sistem toplardık. Her yıl en az 1 veya 2 parçamı oradan alırım. Alavere, dalavere ile işi olmaz, eski usül fiyatlarını girer bekler.
-
Hiç gerek yok be hocam. 4 serisinde de çıkardılar, normal ile AIO arasında 7-8C ya vardı ya yoktu.
AIO lularda pompa sesi sorunu da ekleniyor üstüne. Hava soğutmalılarda zaten fan sesi kalmadı artık, en fazla duyacağınız ses CW olur. O nedenle 5 serisinde Astral’e bayılmış olsam da yine Suprim’den gideceğim.
-
O GPU holder gerçek ROG mu :)
-
Hayır 3D baskım
Bendede var aynı modelde ekrana CPU ısı değerleri koyuluyormuydu haberim yok bakayım akşam :)
Armory Create içinde direk menüsü mevcut, ben hatta gif dosyaları da hazırladım, bazen gif yüklüyorum
Mesut Çevik'in bir videosunu izledim yorum kısmında dlss 4 50 serisine özel olacak demiş. Yahu bu adam nasıl teknoloji editörlüğü yapıyor. Zaten milletin kafası karışık yalan yanlış bilgi paylaşıyor. 50 serisine sadece multi frame gen özel olacak. Dlss demek mfg demek mi sanki ?
Dlss görüntü performans iyileştirmesi rtx 20 serisinden itibaren destekleniyor, tabloyu nvidia paylaştı, çok enteresan gerçekten dlss 4 50 serisine özel demek.
Düz frame gen de 40 serisi için iyileştirme alacak, performans artışı, gecikme düşmesi, vram kullanım azalması vs. şeklinde.
-
Bulamazsanız akşam yazın görselle tarif edeyim, artık oraya gif koyuyorum, aida ekranı yaptım masaüstüne
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X