Şimdi Ara

NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] (150. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Castle Bravo , Castle Bravo , _RapiD_ , _RapiD_ , xbr Daha Az
5 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 8 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü4 Mobil
5 sn
3.057
Cevap
180
Favori
127.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
14. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sahte bu. Tekrar yaziyorum. Nova da stok olmayacak. 4000 serisinde aynisini yaptilar. Clickbait yapıolar. Hatta aradığımızda ürün müdürü 4-5 saate stok giricek diyip aylarca kaldı öyle. Fake

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Çok kısaca şu ''ÇÖP'' mevzu hakkında, misal size en son cevap veren bi' şahıs var (hatta önceki mesajlarda da cevap vermiş) kendisini yüz yüze olmasa da reel hayatta telefondan-WP'tan tanırım (daha doğrusu tanırdım). Elinizdeki GPU ile ''sıkıntı olmadan devam edin vs. vs. bir şeyler karalamış'' fakat taaa konunun başlarına bakarsanız (https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160415747) malum çöp mevzunu adeta foruma empoze etmeye çalışanların başında gelmektedir bu şahıs ki PTT testlerle alakalı kendisini tüm iyi niyetimle uyarmıştım geçenlerde fakat sonu beni bloklaması oldu anlam veremediğim bi' şekilde... :)

@REDSTONE

İlginçmiş.. peş şaşırmadım ama bilmek iyi oldu. Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StreamRolleR -- 17 Ocak 2025; 9:8:41 >
  • SAVIAR kullanıcısına yanıt
    Bekliyelim o zaman 😅

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Elessar Eredhian kullanıcısına yanıt

Sıralama bence de böyle olacak eline sağlık hocam.  

Zaten şöyle bi sorun var bir nesilden diğerine eşdeğer kartta performans artışı yüzde %35-40tan az ise geçmeye gerek yok.

Normalde insanların ekran kartı upgrade döngüsü 2 nesilde 1 olacak şekilde genelde. Atıyorum 3080ti sahibi biri 5070ti'ye geçerse mantıklı. Her nesilde ekran kartı değiştirmek saçma olur. Verdiğin paraya karşılık aldığın şey fazla değil çünkü. Sadece video işleyen ve render alan adam için anlamlı bu durum. Orada para kazanma durumu söz konusu.

• Elessar Eredhian kullanıcısına yanıt
    Ben 4K ultra sistem için 5070ti alacaktım ama görünen o ki 4080S daha iyi gibi duruyor. 40K bütçe ayırmıştım ekran kartına. Az daha zorlayıp 4080S alacağım. Peki 5000 serisi çıkınca fiyatlarda aşağı doğru bi trend olur mu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • rogzoidre kullanıcısına yanıt
    Tabii fiyatlar aşağı doğru düşecektir

• afsinedremitli kullanıcısına yanıt
    Şuan en uygun 46 bin ₺ hocam 4080S yeni seriler çıkınca nerelere kadar düşer tahminen?

Direk net konuşmak imkansız ama 40 bine kadar geriler öngörüm

• imfatalty kullanıcısına yanıt

Fiyatlar cidden böyle olacaksa msi hariç aşırı pahalı. 5090'ı da 2x kabul edersek pyn falan 114 bin liradan başlıyor. Gider 2.el 4090 alırım daha iyi. Hele 4080 super varken 5080 almak çok mantıksız.

• 5090 özelinde fiyat skalası 110 bin TL' dan başlayacak diye tahmin ediyorum.

• konuda sıfır olarak 4000 serisi almaya çalışan arkadaşlar görüyorum.

arkadaşlar ekran kartı alınıp, bir süre sonra da kesin olarak satılan bir şey... ben 25-26 seneden beri sayısız defa eski kartımı/3d hızlandırıcımı sattım, yerine de yeni kart aldım. zaten hepimiz böyle yapıyoruz.

2.el olarak 4000 serisi almanızda bir sorun yok ancak bugünlerde "sıfır olarak" özellikle 4080, 4090 alırsanız satarken çok fazla zarar edeceksiniz. yeni nesile 12-13 gün kalmışken üst seviye eski nesil kart sıfır olarak alınmaz. illa alınacaksa 2.el alternatiflere bakılır.

ben uyarayım da yine herkes bildiği gibi yapsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 17 Ocak 2025; 10:58:32 >
  • REDSTONE kullanıcısına yanıt

Yok hocam ne tartışması. Boş boş konuştu, cevabını aldı. Şimdi fiyatlarda belli olmaya başladı, iyice tokatı yer yüzüne.. Sanki rakamları ben belirliyorum da gelmiş laf ebeliği yapıyor..

Ben yine iyimser konuştum lansman zamanı. Yazdığım fiyatlara 5070 Ti baya satar gibi. Fiyatlar aşırı yüksekten belirleniyor.

• MacGyver. kullanıcısına yanıt
    2.ele güvenemiyorum hocam. Veya içim ısınmıyor diyelim. 5080 e bütçem yetmez. 5070ti de 4080 süperden 4K da daha kötü olacağı için tek alternatif sıfır almak.

• dJ_bLoW kullanıcısına yanıt

vay 😀😀😀

• Coil Whinesiz

Fan Gürültüsüz

Tam Yükte Bile 60,65 Dereceyi Geçmeyen Kartlar Bakalım Hangi Markalardan Gelecek

kur yükselmezse 2-2,5 aya 50k civarına 5080 alınabilir olur. yani bugün 4080s'in fiyatıyla arada %10-15 fark olacaktır.

karar sizin.

• MacGyver. kullanıcısına yanıt
    2 ay bekleyemem hocam çok uzun. Rx 7900xtx veya 4080super arasında kaldım

4080 super hayırlı olsun hocam o zaman.

• 
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.