Let's hope we do get a new driver before the new year that fixes some bugs so we don't have to go through the holidays with buggy drivers! https://forums.guru3d.com/threads/geforce-566-14-whql-driver-download-discussion.454364/page-16 Silent Hill crashes upon exiting with this driver, cleaned installed with DDU of course. Module nvwgf2umx comes up every single time. I just quit from the main menu to the desktop and one or two seconds after I'm greeted with the typical UE5 crash prompt. It's been that way since driver 565.90. I have a ticket opened with Nvidia about this issue.
https://forums.guru3d.com/threads/geforce-566-36-whql-driver-download-discussion.454597/page-2 if you play battlefield 2042, absolutely don't install the hotfix driver. https://forums.guru3d.com/threads/geforce-hotfix-driver-566-45-released.454781/page-8 |
NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] (173. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Hocam sorunlu driver ama arkadaş hissetmiyordur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zaten hatırlarsanız bundan 1 ay kadar önce 5080den 1 hafta sonra 5090 satışa çıkacak söylentisi çıkardılar keza ambargo içinde 90/80den 1 hafta önce incelenecek.Yani önce incelenen sonra çıkacak bu durumda çok fazla düşünmeden incelemelere bakamadan tek satışta olan 5080 stoğunu eritip sonrasında zaten her türlü satar diye düşündükleri 5090ları çıkartacaklar.
5080 fiyatları konusunda duyum var mı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam ben yayında açıyorum, şu anda en güncel oyunları veriyorum yayına, oynadığım ana sistem de 4090, yayın sisteminde 4080 mevcut. Her iki sistemde de ekran kartı kullanıyorum
Ner bir bilgi yok, şu anda tamamen uydurma
5080 alacak gibiyim, şuanda ekran kartımı iade ettiğim için igpu ile iade ediyorum. bırakın oyun oynamayı internette zar zor video izliyorum.
tabii 8700k ne kadar besleyecek onu da merak etmiyor değilim, hayrına işlemci bağışlayacak varsa duyurulur
-
Allah sabır versin :D işlemci-anakart-ram-psu da alman lazım gibi biraz :D
-
psu iyi, corsair var 1000 watlık. tabii anakart, ram ve cpu lazım
-
60-70k verdiğin bi karta 7-8yıllık eski psu da takılmaz almışken 5-10k ya yeni nesil atx3 destekli bi psu yakışır
-
videocardz.com
GeForce RTX 5070 Ti may launch on February 20, according to major European retailer - VideoCardz.comhttps://videocardz.com/newz/geforce-rtx-5070-ti-may-launch-on-february-20-according-to-major-european-retailer -
Sanırım otorite konuştu. Bende ax1600i var. 5 yaşında. Atx 3.0 değil, değiştirmeli miyim bu durumda? Siz yetkili bir abiye benziyorsunuz.
sana kalmış ortarite ile alakası yok :D 60-70k verdiğin bi kart için 5-10k yeni nesil bi psu yakışır açısından söyledim.
için rahat ise eski psu ile sıkıntı olmaz. zati öyle bi psu yi 5 yıl kulandıysan büyük ihtimal tam yüklerde kullandın zati ömrünü tamamlamıştır o :D
-
arkadaşlar laptop alacağım fakat kararsızım acelemde yok ama iyi bir 4060 lı model indirime falan girse alacağım gibi rtx 5050 falan beklenirmi 8 gb olucak söylentileri var daha yeni nesil önceki 4050 ye görede 2 gb vram artışı ile çok uygun olur herhalde sizce beklemeye değermi
-
PSU sağlamsa hiç de bir şey olmaz valla.
-
Psu gayet iyi gönül rahatlığı ile kullanabilirsin.850w üstü kaliteli psu su olan herkes sorunsuz kullanabilir.Dikkat edilmesi gereken tek şey iyi bir cpu ya sahip olmaya çalışın.Ciddi bottleneck yaşamamanız için.Olay sadece avg-max fps değil min fps değerleriniz baya kötü olacağından akıcılık sorunundan çok çekersiniz.Özellikle güncel oyunlar malum ciddi cpu istemekte.
-
RTX 4090'nın NDA yasağı 11 Ekim 2022 saat 16:00'da bitmiş.
Ülkemizde RTX 4090 Founders Edition Kutu Açılışı ise 9 Ekim 2022'de paylaşılmış.
RTX 4090 ise 12 Ekim 2022'de çıkış yapmış.
Buna göre daha vakit var görünüyor TR'de kutu açılışı vs için.
Bunun dışında RTX 5090'nın gelmeyeceği yönünde firmaların verdiği bilgiler yanıltıcı olabiliyor bazen. Çok sorup firmaların ekmeğine yağ sürmemek gerek
. Lansman günü belli olacak her şey.
-
Amaç oyun oynamak ise 8 gb vram'li laptop sizi üzer. Ben yaklaşık 6 ay kadar lenovo thinkbook 16p g4 rtx4060'lı olan modelini kullandım. Bir yerden sonra oyun içi ayarları düşürmek zorunda kalabiliyorsunuz. Daha üst seviye bir laptop alsanız, bu seferde o paralara daha iyi bir masaüstü pc toplanabiliyor. Bu yüzden iyi düşünüp öyle kararınızı verin.
-
şimdi 2 tip insan var :D
- ihtiyacı gereyi örnek zamanda dual gpu için 1600w almıştır ve işini görüyordur. yeni neisldede aynı şekilde gidecektir. bu insan zati ihtiyacı doğrultusunda davranır.
- olan ise herşeyin en iyisi olsun diyen kesimdir ihtiyacı olmasa bile alır en iyisi diye. bu kesim şimdi 5090 9950x3d 128gb ram alacak ve psu değiştirmez ise
soran biri olacak wowww 5090 var wowww 9950x3d var woww 128gb ram var diyecek psu soracaklar yada örümcek agı gibi kabloları gösterecek. hee eski nesil psu var
sende pampa atx3.0 değil o diyecek :D bu kesim buna çok kurulur ve o psu da değişir sonra :D
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X