kapattılar mı önsiparişe |
NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] (266. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
sagolun hocam ben vazgectım 50 serısı almaktan ya 3090 ya da 40 serısınden bır sey alacagım.
-
en ucuz 5090 nerede? 3000 dolar altı varsa sipariş geçeceğim
-
Geliyor gidiyor, denk getiremiyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
evet, kesinlikle öyle. yarın ne olacağını bilemediğimiz için satın alınabilecek bir ürün bulduğumuzda o fırsatı değerlendirmemiz gerekiyor. belki bu süreçte başka bir fırsat çıkar oraya yöneliriz. düşünceleriniz için teşekkür ederim.
-
120k’ya palit almam dedim diye finansal durumum yetersizmiş 1900 rpm 3 fan ile, 2 dan ve ince FE ile aynı sıcaklıkta çalışan, memory templeri nerdeyse 90’ı gören karta neden 120 bin vereyim? Gerekirse 130-135 veririm ama msi suprim alırım, aorus alırım. Girmediler palitten başka stok, diğer parti stokları bekleyeceğim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Alabilseydik 44-50 arası iyi fiyat olacaktı. 5090 alırım da 3 taksit falan olsaydı bari.
-
Hata mıydı bilmiyorum da dediğim gibi ödemede ürün stok hatası dedi sonra ödeme dediğimde sepetinizdeki ürün yok hatası verip durdu. O esnada belki başka biri almıştır bilemiyorum.
Şubat sonu Mart başı idi teslim aralığı.
-
62gaming daha iyi bir tercih telefondada dedigim gibi
Sira bizde Zotaclardada daha asagi fiyat belirlicez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Palit çöpünün 130K ettiği yerde Astral ı 137K ya almanız mucize olmuş. Güle güle kullanın bakalım chipi nasıl gelicek. Kartı alıp köşeye çekilmeyin, overclock deneyin ( memler limitli idi review-driver ile ) +
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StreamRolleR -- 30 Ocak 2025; 17:54:21 > -
serbest meslek ama çok serbest :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zartzurt456 -- 30 Ocak 2025; 17:52:35 > -
Hocam bu palit astral marka model farkları ne aynı ürün değilmi ?
-
Suprim veya Vanguard gelir mi sizce?
-
Gpu aynı ama malzeme kalitesi farkı da var
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
normal kulanım için bi fark hisetmesin asus sırf 2. el piyasası var diye tercih ediliyor genelde
-
5090 Vatan'a bile gelmedi galiba.
-
Palit-Gainward-Galax ( çöp tieri,HOF olan başka fabrikada custom üretiliyor ) bunlar tek tip barebones PCB, ve vasat soğutma ile gelir.Benim tabirim ile çöp tier. Kullandıkları fan bile aynı. Low tier kartlarda alınacak tek seri Zotac. Sıfır CW garantili
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StreamRolleR -- 30 Ocak 2025; 17:55:11 > -
Şeyi soruyorum yani hocam evet soğutması iyidir birkaç derecede fiyat farkları çok uçuk yani değer mi 3-5 derece için
-
Su siparis sayfasinda fiyat yok.
-
gamegaraj a sordum D olan model değilmiş , umarım bu gamerock sorunsuzdur aceleyle aldık bakalım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambocuk -- 30 Ocak 2025; 17:54:59 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X