Şimdi Ara

NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] (266. sayfa)

7 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 26 Misafir (10 Mobil) - 22 Masaüstü11 Mobil
5 sn
9.339
Cevap
257
Favori
375.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
10. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 264265266267268
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

kapattılar mı önsiparişe

• REDSTONE kullanıcısına yanıt

sagolun hocam ben vazgectım 50 serısı almaktan ya 3090 ya da 40 serısınden bır sey alacagım.

• en ucuz 5090 nerede? 3000 dolar altı varsa sipariş geçeceğim

• PunchinJudy kullanıcısına yanıt
    Geliyor gidiyor, denk getiremiyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • oup59 kullanıcısına yanıt

evet, kesinlikle öyle. yarın ne olacağını bilemediğimiz için satın alınabilecek bir ürün bulduğumuzda o fırsatı değerlendirmemiz gerekiyor. belki bu süreçte başka bir fırsat çıkar oraya yöneliriz. düşünceleriniz için teşekkür ederim.

• 120k’ya palit almam dedim diye finansal durumum yetersizmiş 1900 rpm 3 fan ile, 2 dan ve ince FE ile aynı sıcaklıkta çalışan, memory templeri nerdeyse 90’ı gören karta neden 120 bin vereyim? Gerekirse 130-135 veririm ama msi suprim alırım, aorus alırım. Girmediler palitten başka stok, diğer parti stokları bekleyeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HWS kullanıcısına yanıt

Alabilseydik 44-50 arası iyi fiyat olacaktı. 5090 alırım da 3 taksit falan olsaydı bari.

• oup59 kullanıcısına yanıt

Hata mıydı bilmiyorum da dediğim gibi ödemede ürün stok hatası dedi sonra ödeme dediğimde sepetinizdeki ürün yok hatası verip durdu. O esnada belki başka biri almıştır bilemiyorum.

Şubat sonu Mart başı idi teslim aralığı.

• Alkımm kullanıcısına yanıt

62gaming daha iyi bir tercih telefondada dedigim gibi

Sira bizde Zotaclardada daha asagi fiyat belirlicez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kethanis kullanıcısına yanıt

Palit çöpünün 130K ettiği yerde Astral ı 137K ya almanız mucize olmuş. Güle güle kullanın bakalım chipi nasıl gelicek. Kartı alıp köşeye çekilmeyin, overclock deneyin ( memler limitli idi review-driver ile ) +  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StreamRolleR -- 30 Ocak 2025; 17:54:21 >
  • aericon A kullanıcısına yanıt

serbest meslek ama çok serbest :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zartzurt456 -- 30 Ocak 2025; 17:52:35 >
  • Hocam bu palit astral marka model farkları ne aynı ürün değilmi ?

• Suprim veya Vanguard gelir mi sizce?

Gpu aynı ama malzeme kalitesi farkı da var

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

normal kulanım için bi fark hisetmesin asus sırf 2. el piyasası var diye tercih ediliyor genelde

• 5090 Vatan'a bile gelmedi galiba.

• band222 B kullanıcısına yanıt

Palit-Gainward-Galax ( çöp tieri,HOF olan başka fabrikada custom üretiliyor ) bunlar tek tip barebones PCB, ve vasat soğutma ile gelir.Benim tabirim ile çöp tier. Kullandıkları fan bile aynı. Low tier kartlarda alınacak tek seri Zotac. Sıfır CW garantili

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StreamRolleR -- 30 Ocak 2025; 17:55:11 >
  • afsinedremitli kullanıcısına yanıt

Şeyi soruyorum yani hocam evet soğutması iyidir birkaç derecede fiyat farkları çok uçuk yani değer mi 3-5 derece için

• Alister Vale kullanıcısına yanıt

Su siparis sayfasinda fiyat yok.

• gamegaraj a sordum D olan model değilmiş , umarım bu gamerock sorunsuzdur aceleyle aldık bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambocuk -- 30 Ocak 2025; 17:54:59 >
  • 
Sayfa: önceki 264265266267268
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.