Şimdi Ara

NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] (268. sayfa)

9 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 22 Misafir (9 Mobil) - 20 Masaüstü11 Mobil
5 sn
9.285
Cevap
258
Favori
372.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 266267268269270
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 151k 5090 cidden uçuk fiyat benim tahminimi geçti ben 130k diye düşünüyordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YerliMakina kullanıcısına yanıt

20k ucuza aldılar :D yeni kesa ve 4-5 fan fazla alırlar olur biter :D

• %90 ı fps ve benchmark fetişi.

15 saatlik oyun için forumda 45 saat fps, ayar, görsellik tartışması döndürürler.

Kartla 2 saat oyun oynuyorlarsa 12 saat benchmark yapıp kartların transistörlerine, gpu yu üreten mühendisin kayın validesine kadar araştırıp bilgi sahibi olurlar.

• Her yer 5090 dolu. Kimse yok edebiyatı yapmasın. Fiyatlar da oldukça makul!!!!

NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7]www.gamegaraj.com
    Palit RTX 5090 GAMEROCK 32GB 512Bit GDDR7 - Game Garaj
    https://www.gamegaraj.com/urun/palit-rtx-5090-gamerock-32gb-512bit-gddr7/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedGunners -- 30 Ocak 2025; 18:3:14 >
  • 0 kasa dizeceğim film-oyun vs başka birşey yapmayacağım 5070ti almaya düşünüyorum vram fazla diye mantıklı mı ? 5070ti alırsam hangi modeli almalıyım uçuk işim yok oyun film vs günlük kullanım 1440p de oynayacağım

• YerliMakina kullanıcısına yanıt

inşallah fe'deki soğutma tasarımı onlarda yoktur. zira fe alev topu gibi saçma sapan bir kart. kim gaza getirdi de bu kadar övüldü anlamıyorum.

• RedGunners kullanıcısına yanıt

burası güvenilir mi kart bilgileri açısından? en ucuz burası sanırım

• Onlarında büyük kısmı az sonra sarı siteye kapalı kutu olarak +10k'ya ilan girecekler :) Ama dediğim gibi soğutma şüpheli, bloklar baya küçük çünkü.

• Görüldüğü üzere sorun sadece satıcılarda değil, şimdi almazsam başkası alacak diye kapışan müşteriler olduğu sürece ben de satıcı olsam normal fiyatına satmam kimse kusura bakmasın.

200'e de satılsa alacak olduktan sonra makul seviyelerde ürünü görmemiz zor. Bu kafaları değiştirmek gerek de çok zor.

Böyle söyleyince de benim maddiyatım iyi iş için alıyorum vs geyiği dinliyoruz..

• hibifuzz H kullanıcısına yanıt

@hibifuzz

Zaten dediğim gibi F/P vb. birtakım değerlendirmelere girersek PALIT direkt sınıfta kaldı da ASTRAL gibi ucube (fiyat konumlandırmasından dolayı bu lafı hak ediyor) modellerin de pek aşağı kalır yanı yok diyebilirim.

Eldeki veriler ışığında bunları rahatça dile getirebiliyorum. Bu sadece birkaç marka-model bazlı bi' konu da değildir. Birinin cooling performance değerleri yerlerde geziyor diğerinin fiyatı saçma sapan seviyelerde takılıyor derken göz var izan var demekten başka bi' anlatım şekli de kalmıyor.

Ürünlerin MFG ON/OFF performance değerleri bi' yana istenen absürt rakamlar bi' yana...

NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 30 Ocak 2025; 18:10:51 >
  • NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7]

buyrun alın NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] 

dakika bir gol bir. şahsım adına sinerji'nin üstünü çizdim bu saatten sonra.

• Kuzgun091 kullanıcısına yanıt

evet. 129'dan açıldı. 5 dakika sonra 170'e çıkardılar NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] 

• Kuzgun091 kullanıcısına yanıt

hmm kötü yorum görmedim de ben. 5090 için Gamer Nexus baya detaylı temp/noise incelemesi yapmış ve beğenmişti.

• NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7]

Allahım gol inşallah gönderirler valla cimer bimer heryere giderim

• @yavuzyildiz neresi hemen almam lazım :D

• Şimdi 119 a palit 5090 aldık ya. Anladığım kadarıyla sıcaklıklar bir iki derece fazla oluyor? Peki sonuç olarak oyun oynatmıyor mu? Tak tuk kapanacak mı mesela? Bozuksa almadan iade edelim bizde. Daha sabah vatan 110 bin liraya 4090 satıyordu? Sizce fiyatlar bundan düşük olur mu Tr de?

• SECourses kullanıcısına yanıt
    Vatan

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 45K ya 5080 her türlü ederinde ve değerindeydi ama kaçırdık. Alanlar adına sevindim. Kendi adıma üzüldüm.

• 
Sayfa: önceki 266267268269270
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.