Şimdi Ara

NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] (328. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: legendwarior3 , Curimo , lastsoldier33 Daha Az
3 Kayıtlı Üye ve 15 Misafir (3 Mobil) - 15 Masaüstü3 Mobil
5 sn
6.620
Cevap
245
Favori
268.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
8. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 326327328329330
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

35 yaşında olan Türk insanının yüzde kaçı ayda 100k kazanıyor hocam sizce sanki çok olağan bir şey gibi yazmışsınız bu ülkede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nvidia appden renkler nasıl 10 bit yapılıyor.

Şuan monitör 2k -360Hz - 8 Bit çalışıyor

• PanikAtak kullanıcısına yanıt

Ben size söylemedim bu arada. Kişisel bir durum yok ama bazıları çok abartıyor bu durumu (sizin cevap verdiğiniz kişi gibi) ve üzücü gözüken bir aşağılamaya kadar gidiyor.

Yani, "ona 15k daha fazla mı vermiş haha" demek sitedeki herhangi birisi için yapıcı olmayacaktır.

İşte bu seviyede yazanlar bence olayı daha kişileştiriyor. Forumun neden kullanıldığını bilecek yaştayız ikimizde, o tarafları bana anlatmanıza çok gerek yok, olayla da ilgisi yok bence. Ben de zaten kendi düşüncemi paylaştım durumla ilgili.

• bence parası olan en iyisini en uygun fiyattan almamalı. sakın almayın yoksa fakir görünürsünüz aman ha.

• parker ali P kullanıcısına yanıt

Olağan bir şey demedim ki aslında az olduğunu da düşünmüyorum. Kargocular, motorcular bile yerine göre bundan daha iyi kazanıyorlar hele de istanbul gibi zaten kiranın belli bir seviyenin üstünde olduğu yerlerde zaten kazanman gerekir.

Ben 5080-5090 almaya meğilli olanların bu durumda olduğunu söylemeye çalıştım. Yani zaten kaç kişi bunları alabiliyor ve alanların asgari ücretle yaşadığını sanmıyorum şahsen.

• donda kullanıcısına yanıt

App'ten oluyor mu bilmiyorum ama NVIDIA Denetim Masası'ndan oluyor. Şurada:

NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7]
  • Elessar Eredhian kullanıcısına yanıt

Ben sadece Nvidia app kurulu sanıyordum, arka planda control panel de kurmuş hocam eyvallah

• drages kullanıcısına yanıt
    Kişisel algılamadim ki zaten :) genel anlamda cevap verdim.

15k fazladan verilen kart için kimisi icin fazla para kimisi için normal. Yani konuda birileri bir şey yazdığı da altina tabiki birileri cevap verecek. Mesela benim için fazla aradaki fark.
    Bura da paylaşım yaparken illan birileri bir sey yazacak aldırış etmemek gerek. Sonuçta alan razi mutlu mesut geçinip gitsinler. Ama aradaki fiyat farki konusulan bir konu birde böyle bir konunun üstüne resim atilir veya paylaşım yapılır ise illan bir cevap gelecektir diye düşünüyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • darkdevil35 kullanıcısına yanıt
    Valla hocam, dllss 2 çıktı 3 çıktı 4 çıktı. "Önceki nesle asla gelmeyecek" dediler. Ben bi şekilde bütçe ayırıp, 1-2-3-4 her seride en az 1 kart aldım ama "Bu sefer gelmeyecek" dedikleri işleri, nvidia gerirmediyse, birileri geliştirdi, yine aştı.
    Loseless Scaling diye bi şey çıktı mesela. 3,5 dolar bi sürü fps satıyolar.
    Bana artık "Abi, bu seferki teknoloji, donanımsal destekli. Önceki seride bu çekirdekler yok. Ondan gelmez" muhabbetleri, biraz kolpa geliyo.

Ha ben de yine hype trenine atlar, yine kesin gider bi 5070ti falan alırım ama...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu ürünlere kart gibi ince oldukları için Card deniyordu ama artık kartlıktan çıkmış durumdalar, Video Briketi falan demek gerek, 5-10 cm odundan bile kalın Card mı olur yahu. :)

Bu arada, Nvidia tekel olmanın nimetlerinden hemen faydalanmak istiyormuş gibi görünüyor, maalesef piyasada birkaç aktör daha bulunmalı yoksa bunları bile arayacağız.

Çinlilerden bu alanda da bir atılım bekliyorum, akıllı telefon ve otomobil alanındaki depremleri burada da görsek hiç fena olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: zartzurt456

forumdan biri aldı canlı canlı izledik bizde :D geçmiş konulara bakarsan görürsün. normal browser dan stok görünmedi sadece telefondan girdiğinde görünüyordu ve arkadaş telefondan almış direk

2-3dk sonra normal web sitesindede göründü ama fiyat ve stok yoktu :D

https://forum.donanimhaber.com/nvidia-geforce-rtx-50-serisi-ana-konu--159665988-275#160591476

işte :D

Öğeyi denetle mağduru olabilir miyiz ?

Aynı kartı vatan şuan stokta yok diyerek 130k satıyor. 90.000 satılması bana olası gelmedi.

• Miralyon07 M kullanıcısına yanıt

Sadece orası değil vatan dahil 3 sitede 90bin den ilana açıldı ama adet muhtemelen cok azdı hepsinde

• taylo84 T kullanıcısına yanıt

Örnek basit hocam 3000 serisine fg gelmedi kaç senedir gelse gelirdi.Aynısı 4000 serisinde de olur.Keşke gelse ama gelmez işte:) Hastalık yeni seri çıkınca eskisinde oynamak heves kaçırıyor:) en azından bende:)

• Palite mı kaldık 120k o da

• drages kullanıcısına yanıt

Hocam asgari ücretli demedim alanlar ama Türkiye'de özel sektörde ortalama maaş 35 falandır yeni zamla. Özel sektörün vahşiliği başka bu ülkede her işe 1000 kişi başvurduğu için. bütün gününü motorda geçiren kuryeler başka mesele o adamların hayatları yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parker ali -- 2 Şubat 2025; 19:53:33 >
  • parker ali P kullanıcısına yanıt

O zaman ne olacak bu milletin hali?? Kim alıyor o kadar binaları, daireleri, arabaları? Kafam çok karıştı... ben ne yapacağım şimdi..

• Arkadaşlar bu 5000 serisini pc4'e taksak çok kaybımız olur mu ?

• Coimbra kullanıcısına yanıt

PCI 4x e mi demek istedin? Hayır olmaz, 3 le bile olmuyor.

• donda kullanıcısına yanıt
    Hava almaz ki orada. Kartin omru azalir bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Coimbra kullanıcısına yanıt

Rtx 5090 Yuzde 1 falan derbauer in videosu vardi pcie 3 te bile yuzde 5 6 kayip var..rtx 5080 sanirim iyice duser kayiplar ihmal edilebilir.. tabi oyunlar icin bu soyledigim yapay zeka ile pcie 3 te kayip artiyordu sanirim

• 
Sayfa: önceki 326327328329330
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.