Selam bir sorunum var ama tarifi nedir ne diye aratmalıyım emin olamadım. Oyunda veya masa üstünde, sanki ekran çözünürlüğü değiştiriyor gibi siyah ekran oluyor sonra normale dönüyor 1-2 saniye içinde. Bunun bir adı var mı ? Nasıl aratmalıyım ? G-syn de şüpheleniyorum. |
NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] (333. sayfa)
-
-
en ufak bi eksiklik yaşamadım..
-
Nvidia'nın bu seride yaptığı en muhteşem şey DLSS 4 ile gelen inanılmaz keskin görüntü kalitesi oldu, yapay zeka ile upscale edilmiş bir görüntünün böyle bir keskinliğe ulaşması cidden çok etkileyici, öte yandan "yılan yağı" MFG'nin bir sürü forum kullanıcısını da memnun etmesi güzel bir durum, her ürünün bir alıcısı var ve Jensen bu işleri çok iyi biliyor. MFG biraz mantık olarak karışık bir teknoloji olduğu için genel kitle olayı tam anlayamadı, 10 kere anlatmanın da anlamı yok zaten.
Aslında mesela iyi sayıda 5090 çıksa 5080 satış yapmakta cidden zorlanırdı, ama adamlar şeytan, 16 GB 5080'i çatur çutur satıyorlar, neden, çünkü ortada başka kart yok. Neyse asıl 5080 bakalım ne zaman gelecek :)
-
Keskinlik herşey değildir. Hareketli ve hızlı sahnelerde baya saçmalıyor MFG.
-
MFG için 5080 veya 5090 alınır mı ben emin olamıyorum. Bazı oyunlarda kesinlikle saçmalıyor. Öyle bir tearing oluyor ki. Hogwarts'da MFG'yi deneyin bir. Ne demek istediğimi anlarsınız.
-
Update ile düzelmez mi dersin acaba?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: DusunselMFG için 5080 veya 5090 alınır mı ben emin olamıyorum. Bazı oyunlarda kesinlikle saçmalıyor. Öyle bir tearing oluyor ki. Hogwarts'da MFG'yi deneyin bir. Ne demek istediğimi anlarsınız.
Monitörüm Dell Oled DWF 165 HZ. Belki de bu MFG 240 veya 360 HZ monitörler bu dediğim sıkıntıları yaşatmaz. Monitörün de payı olabilir.
-
4000 serisi orta üstü kartı olan kişilere eğer maddi durum olarak onları gereksiz masrafa sokacaksa neden 5000 serisine geçmek yerine 6000 serisine kadar 2 sene daha bu kartları kullanabileceklerini söylüyoruz bunu özetleyen 2 görsel bırakıyorum buraya. Ne demek istediğimi işi bilen kişiler az çok anlayacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitcan19901 -- 3 Şubat 2025; 12:13:49 >
-
Nvidia aslında Transformer DLSS'i pazarlaması lazımdı çünkü denediğim kadarıyla oldukça başarılı çalışıyor. Ama işte tabii 5000 serisi kartları satabilmek için MFG'yi ön plana çıkardı. MFG belki ileride daha iyi olacak bilemem ama FG çıkalı 2 seneden fazla oluyor şimdi 2 tane daha fazla fake frame ürettiriyorsun yapay zekaya. Bence ne kadar gelişse de aksiyon dolu oyunlarda nasıl performans gösterecek göreceğiz. Path tracing olan aksiyon oyunlarında denemek lazım ama piyasada full RT oyunu da az. Millet hala 2020 yılında çıkan Cyberpunk ile benchmarking yapıyor. Witcher 4 ve GTA 6 gibi oyunlar çıkınca denemek gerekir bence.
-
30 Ocak ta İtopya'dan aldığım kart an itibari ile geldi...
Akşama şenlik var...
-
öyle zaten şu an yeni serinin farkını bu yıl ve sonraki dönemlerde çıkan oyunlarda göreceğiz. rtx 50 tanıtımı boşuna witcher 4 ile yapılmadı tam anlamıyla witcher 4, 50 serisine özel teknolojilerle gelecektir, gta 6 tarafı ise pc'ye gelene kadar 6000 serisi çıkar.
-
İnandırıcı değil
bir önceki kartınız ile 30 fps aldığınızı söylemişsiniz
Eski kartınız ile yeni kartınız arasında MFG nin ve FG nin 60 FPS de çalışması ihtiyacını karşılayacak güç yok yani
Her 2 gpu in frame generation 60fps in altında çalıştığı için hiçbir zaman akıcı-smooth-hatasız olmaz.
Aldığınız o 170 fps hissiyatı native bir 120fps den bile kötüdür. Bu dediğimi oyunun ayarlarını medium felan yaparak ( native i 60 a çıkararak yani ) test edebilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: StreamRolleRİnandırıcı değil
bir önceki kartınız ile 30 fps aldığınızı söylemişsiniz
Eski kartınız ile yeni kartınız arasında MFG nin ve FG nin 60 FPS de çalışması ihtiyacını karşılayacak güç yok yani
Her 2 gpu in frame generation 60fps in altında çalıştığı için hiçbir zaman akıcı-smooth-hatasız olmaz.
Aldığınız o 170 fps hissiyatı native bir 120fps den bile kötüdür. Bu dediğimi oyunun ayarlarını medium felan yaparak ( native i 60 a çıkararak yani ) test edebilirsiniz
whatsapp dan yaz mert videoları atiim sana :)
-
Vatana zotac 5080 geldi 55 k dan siparisi girdim. Almak isteyen guzel fiyatta suanda.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Witcher 4, Nvidia için Cyberpunkdan sonraki şov oyunu olacak çünki. Witcher 4 yarın çıkmayacağına göre zaten o da 6000 lerle çıkacak ve hatta 6000lere özel bir şeyle çıkarsa hiç şaşmam.
6000'lere kadar öyle öfff bir oyun çıkacağını sanmıyorum. Sürpriz olur.
-
bitmiş stok
-
Hocam f5 cekiyordum ekrana, fiyati 55 den gorunce durmadim. Iyimi ettim bilemedim hizli oldu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aynı kanaatte değilim...
6000 serisine min 3 yıl var...
O zamana Witcher kesin çıkar...
5000 serisi ile şavunu yapar...
-
quote:
Orijinalden alıntı: MALİ MÜŞAVİRbitmiş stok
topkapıda var bir tek
-
Vatan, Asus Prime 5070 Ti sayfasını açmış.
www.vatanbilgisayar.comASUS PRIME GeForce RTX 5070 TI OC 16GB GDDR7 256Bit DLSS 4 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dahttps://www.vatanbilgisayar.com/asus-prime-geforce-rtx-5070-ti-oc-16gb-gddr7-256bit-dlss-4-ekran-karti.html
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X