Şimdi Ara

NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] (343. sayfa)

13 Kayıtlı Üye (4 Mobil) ve 20 Misafir (7 Mobil) - 22 Masaüstü11 Mobil
5 sn
9.057
Cevap
258
Favori
361.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 341342343344345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5080i olan arkadaşlar oc değerlerini paylaşırsa çok güzel olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akinji kullanıcısına yanıt

5080 kaça getirirsin hocam :)

• ridvan1903 kullanıcısına yanıt
    Gelirse haber vereyim 50-55 gibi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Elessar Eredhian kullanıcısına yanıt

Öncelikle hayırlı olsun. Cyberpunk'ta aynı özelliklerde Transformer DLLS Auto olmak üzere ben de test yaptım. Yaklaşık 96 FPS verdi ortalamada. Bendeki kart RTX 4090. RTX 5090 RTX 4090'dan yaklaşık olarak yüzde 30 civarında daha hızlı desek demek ki o da 125 FPS verecek.

Yani Rtx 5090 RTX 5080'den yaklaşık olarak yüzde 50 daha hızlı bir kart. Nvidia bence araya mutlaka bir kart koymalı. RTX 5080 TI 24 GB ile gelebilir gibi duruyor.

• Beyler bilgisi olan varsa eger bişey sormak istiyorum sistemi yeni kurdum 9800x3d işlemcili rog hero'lu anakart falan herşey high end yani.Ekran kartınıda yeni aldım 5080.Fakat oyunlarda saçma sapan %1 fps drop yiyorum yani bi skıntı var midemi bulandıran ama çözemedim ne yaptıysam ramlar bios güncelleme falan zaten yapıldı tek bir seçenegim kaldı oda temiz windows kurulum.Ona geçmeden bu ekran kafamı karıştırdı.Hatalar kısmında böyle bir ekranla karşılaştım ne yapıcagımı tam bilemedim varmıdır anlayan bu durumlardan.

NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7]

• ufuq010101 kullanıcısına yanıt

MSI Afterburner kullanıyorsanız sebebi bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cato16 -- 4 Şubat 2025; 15:8:21 >

grafik kartının eski sürümlerini kaldırıp yeni surucu ile kurulum deneyin,chipset güncellemelerini kontrol edin bios dan cpu ram ayarlarında degisiklikleriniz varsa default a alarak deneyin aklıma gelenler şimdilik bunlar umarım sorununuz kısa sürede çözülür

• cato16 kullanıcısına yanıt

yok şu anda nvidia app'den izleyiciyi kullanıyorum sadece

• hwmania kullanıcısına yanıt

ddu ile kaldırdım eski sürücüyü yeniledim 2 kere.Chipseti hiç kaldırıp yüklemedim onu denicem şimdi

• Nvidia sürücüleri sıkıntılı şuan. Ondan da olabilir.

• cato16 kullanıcısına yanıt

Ne alaka.

Sebepleri şunlar olabilir:

1) Afterburner ile izleme yapıyorsanız

2) HWinfo ile izleme yapıyorsanız

3) Afterburner ile voltaj veya power limit ayarı yaptıysanız

Eğer bunlardan herhangi birini yaptıysanız programları kaldırıp, driverı da DDU ile silip tekrar kurun. Şuan için izleme programları bug yaratabiliyor. Bu tür sorunlar yaşıyorsanız bir sonraki sürümleri çıkana kadar kullanmamanızda fayda var.

• silence2008 S kullanıcısına yanıt

Msi afterburner %1 fpsi baya düşürüyor. Ama her işlemci veya ekran kartında değil biraz şans. al buda kanıt

NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7]Mostly Positive Reviewsyoutube
    A few days ago I stumbled across a video from @DannyzReviews where he talked about stuttering issues on his AMD Ryzen 7 9800X3D system, and found the cause to be related to MSI Afterburner. After watching the video I decided to have a look for myself and see if it is also impacting the 7800X3D. AMDip is a term I absolutely hate, and it is also a term that is getting more and more traction recently. But what exactly causes it. Many people believe that it is due to the cache overflowing and when the cache resets, or flushes, that is when the AMDip occurs. But could MSI Afterburner actually be the cause of it? And if so, how do we fix MSI Afterburner causing stuttering issues? Also, how do we identify that it is in fact MSI Afterburner causing AMDip? Is AMDip even real?? It's highly likely that this only affects Nvidia GPUs, and it also happens with CapFrameX. CapFrameX informed me that it's an issue with the NVAPI. The GPU in the video is a 4090. Also, my 12700K and 14600KF do not exhibit the same issue as my 7800X3D with MSI Afterburner, and I believe it is due to the e-cores. Due to time constraints I havent been able to test my Intel CPUs with e-cores disabled, but I will do so and update via a community post and via Twitter. Original video: https://www.youtube.com/watch?v=bQH3DYNboM0 System Specs: AMD Ryzen 7 7800X3D Gigabyte Eagle AX B650 Motherboard G-Skill 32GB DDR5 6000 Mt/s CL30 Memory MSI Suprim Liquid X GeForce RTX 4090 Corsair HX850i Power Supply Windows 11 Pro 24H2 2TB PCIE Gen 4 Nvme Drive Game Mode and ReBAR enabled Timestamps: 0:00 - DannyzReviews video 0:37 - Demonstrating the issue 2:00 - MSI Afterburner settings 2:32 - How to identify the issue more accurately 3:14 - How to resolve the issue 3:29 - No stuttering anymore! 4:25 - More about Afterburner Profiler 5:44 - Does this happen on Intel too? Join this channel to support a creator: https://www.youtube.com/channel/UCgjV_NEAcVqZODDRZ0iyqCA/join
    https://www.youtube.com/watch?v=h6642umBeYM&t=120s&ab_channel=MostlyPositiveReviews
  • coolyns123 C kullanıcısına yanıt

5900x e 6 çekirdek işlemci gözüyle bakın ryzen 12 çekirdek işlemci almayın 6+6 bölündüğü için çoğu oyun tek ccd kullanmak zorunda kalıyor 7900x e upgrade yapmayın yani.NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] 

• akinji kullanıcısına yanıt

Ben almak isterim var mı kredi kartı opsiyonu?

• SAVIAR kullanıcısına yanıt

hw info vardı sadece onuda kaldırdım bi kontrol edicem eger yine aynı olursa temiz kurulum yapıcam artık w11'i

• NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7]

HEPSİBURADA KARTLARI YOLLAMIYOR SATICI KENDİSİ OLMASINA RAĞMEN

• Thathurts kullanıcısına yanıt

hangi kartlar bu bende vatandan 5090 ı beklıyom sanırım ay sonunu bulacak.

• yavuzyildiz kullanıcısına yanıt

yuh gelmedimi daha ?

• zartzurt456 kullanıcısına yanıt
    Yokki tedarik aşamasında kuzenim Amerika’da oda alamıyor satış yok, alan nadir insanlar var.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 341342343344345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.