Şimdi Ara

NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] (431. sayfa)

19 Kayıtlı Üye (4 Mobil) ve 36 Misafir (12 Mobil) - 39 Masaüstü16 Mobil
5 sn
8.701
Cevap
257
Favori
348.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 429430431432433
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

kaça aldınız hocam. bende yenileyip duruyorum görmedim bile

• BayV B kullanıcısına yanıt

Bu iş yenilemeyle olacak iş değil, bot kullanmak lazım.

Bu arada burada bot işlerinden anlayan varsa ve bana Astral LC gelince direk telefondan haber verecek biri varsa, hakkını veririm, bana özelden ulaşabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drages -- 12 Şubat 2025; 14:26:28 >
  • donda kullanıcısına yanıt

bende 4.fan hiç ses çıkarmıyo yüklememe gerek yok sanırım onun dışında major bi değişiklik yok gibi

• BayV B kullanıcısına yanıt
    154 bin ama taksit seçeneği nedeniyle aldım açıkçası

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ufuq010101 kullanıcısına yanıt

Zaten bios sayfasındaki açıklamaya göre bios update sadece Quite Mode biosu için, performance mode için değil.

• yavuzyildiz kullanıcısına yanıt

Hocam o kadar hafife almayın bu konuyu.Bu konu öyle 7800x3d konusu gibi tekil bir konu değil.Kablonun verebileceği Max güçten daha fazla güç talep eden bir kartla karşı karşıyayız üstelik bahsettiğimiz güçler 600-700wattlar.100 kişi alacak 95inde sorun çıkmayacak "ee hani yanıyorde ehe ehe" demenin manası yok 5 kişininki yanacak sonuç olarak ve sürekli bir hata yapmıştır,başka kablo kullanmıştır,soketi tam oturtmamıştır diye geçiştirilmemesi gerekli.

Daha önceki gpularda hiç mi başka kablo kullanan,soketi tam oturtmayan olmadı neden sadece bu yeni nesil kabloda oluyor bu sorun onu düşünmek gerekir.bu 12vhpwr kablo teknolojisi başından beri sorunlu ve 3.1 ilede çözülemeyeceği belliydi çünkü güç tüketimi dahada arttı.

Sen dahil tüm 5090 sipariş vermiş ve teslimatını bekleyen herkese model marka ne olursa olsun undervolt yapmanın hayati önem taşıdığını tekrar söylemek istiyorum.

Kartın garantisi var uğraşamam ben diyenler için Türkiye Garanti hizmetlerinin nasıl çalıştığını araştırmalarını öneririm ki ABD'de bile kullanıcı hatası diye geçiyorlar bu konuda garantiyede çok güvenmesin kimse.

Ben asus aldım işte Rog astral aldım suprim aldım diyede kimse güvenmesin bende rog astral sipariş ettim ama undervolt dışındaki her senaryo tehlikeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlperMetin -- 12 Şubat 2025; 14:28:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 10900 e bunu alıyodum tam kim aldı burdan :D haha hayırlı olsun

NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7]
  • jermines kullanıcısına yanıt
    Trio mu?

• AlperMetin kullanıcısına yanıt

kaliteli sağlam kablo alıp değiştirince sorun düzelecek mi peki sorun kablo mu ? yakında çıkar o zaman yoksa da kablo ile ilgiliyse.

5090 için 1000w bilemedim sağlıklı olurmu.

Kablo ile igili değil. Kartın güç çekmesinin kontrolsuz olması ile ilgili. Kablolar zaten gereğini yapcak kadar kaliteli. PSU'larda tamam. Kartta sıkıntı..

• zartzurt456 kullanıcısına yanıt

asus tuf 1200 watt önerebilirim şu anda kullandıgım

• zartzurt456 kullanıcısına yanıt

bende var zaten 1000 w da fiyatı ucuz diye alacaktım bendekinden kalitelidir bu, 1000 yeterli diyorlar youtube videoları ve redditte 9800x3d ve 5090 için , intel için araştırmadım da amdde yeterliydi.

Hocam işin kötü yanı sadece kablo ile sorunun tamamen düzeleceğinide düşünmüyorum.Bu kartları çift 600w çıkışlı yapsalardı bu seri için çözmüş olurlardı.Mevcut teknolojik imkanlarla(3.0 veya 3.1) kullanılabilecek en yüksek kart 500w kullanımını geçmeyecek kartlar olmalıydı.

Zaten 5000 serisi lansmanından önce soketin 2li olarak geleceği konusunda çok fazla söylenti çıkmıştı ancak hem yeni serinin gücüne inanmadıkları için ekstra masraf çıkarmak istemediler hemde aceleye getirmişler belliki.

6000 serisinde üretim değişip nm azalacağı için en az 200w daha düşük enerjiyle 5090 seviyesinde kart yapmak mümkün olacak o zaman sorun olmaz bu seri biraz nasılsa nm düşecek bu son seri diyerek geçiştirilen bir seri olmuş.

Yanlış anlaşılmasın kartı almayıp/alamayıp bok atmak için söylemiyorum kendimde 5090 siparişi verdim ama bunlar doğrular:)

• Fenool kullanıcısına yanıt
    Evet trio

• quote:

Orijinalden alıntı: Thathurts

NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7]
    5090?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7]

• hystaspes kullanıcısına yanıt
    O fiyata Astral 5090 2 saniye dayanmaz hocam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hystaspes kullanıcısına yanıt

Astral 5090'ı değil Amazon asusta üretim müdürü bile o fiyata alamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlperMetin -- 12 Şubat 2025; 14:41:14 >
  • AlperMetin kullanıcısına yanıt
    Yok canım doğru bilgi her zaman dinlenir, parası olan alır olmayan almaz bekler, hayat bu bir kaç kişi bişey diyor diye kimse almak isteyen almamazlık yapmaz, 2 sene daha kart mı bekleyecek parası olan adam alır direk, aldığımız ürünün ne özelliği var değer mi değmez mi onu bilmek lazım, ben oyun için almıştım bi araştırdım oyun için çok fazlaymış ondan satacağım mesela. Öğrenmek güzeldir. Araştırmasam eşşek gibi kartla gidip, TFT , Wow , Bf oynayacaktım bana zaten 4090 da yetiyordu fazlasıyla sattığıma da pişman oldum, amd 90 filan alırım artık 5080 bile fazla bana 4090 da fazlaydı monitörüm 2k çok araştırmadan almıştım 4090 ı bir sürü para vermiştik bedava 4070 ti alsaydım oda yetermiş oynadığım oyunlara hep son seri alma hastalığından oldu.

• 
Sayfa: önceki 429430431432433
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.