Ben şu PSU'ı kullanıyorum. 4090 için özel 600w beslemesi var. MSI PSU MEG AI1300P PCIE5 1300W 80+ PLATINUM POWER SUPPLY https://www.amazon.com.tr/MSI-AI1300P-PCIE5-PLATINUM-SUPPLY/dp/B0B433ZCRP/ref=sr_1_1?__mk_tr_TR=&th=1![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khoradasein -- 12 Şubat 2025; 14:47:3 > |
NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] (432. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Hocam bende 4k monitör var 4090 kullanıyordum son seri kartı kullanma hastalığı bende de var hatta ilk gün 5090 yok diye 5080 alıp eve geçtim.30 Ocak saat 18:15 gibi sisteme takmış kullanıyordum aslında 5080de şu anlık bana yeterliydi ancak 6000 serisi çıkana kadar olası vram yetersizliği sebebiyle içime sinmedi.
Siz 2k monitörde devam edecekseniz.5070ti rog strix alıp devam edin bence.5090ıda hiç kullanmadan satarsınız kafanız rahat olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
5070 ti ler ne zaman satılır sizce 1 aydır ekran kartsız takılıyorum boş.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şimdi dostlar.. ikinci elde 70k ya 4090 var. Bunun en az 2 katını verip asus astral 5090 kasıp %30 performans ve kablo filan muhabbetiyle yaşamaya değer mi, çok düşünüyorum..
-
2.el 4090 almak daha mantıklı dragesciğim.
-
Ben RTX 5090 alacağım ama olası revizyonlu modelleri beklemeye karar verdim, hem piyasa da biraz durulmuş olur.
-
amazon bu fiyata satıyorsa bilin ki bu kartlara zam gelmiş arka planda, normalde amazon belli bir karın üstünü almaz, hayda bu fiyat nedir.
-
MacGyver'cığım, bana da çok öyle gelmeye başladı. Zaten çok çok yine satarım fazla bir fiyat değişikliği olmadan. Saçma bir geçmişimiz olsa da, sonraki söylemlerine tamamen katıldığım için, senin tavsiyeni önemsiyorum. tşkler.
-
yazılımsal bişey mi bu yoksa her o soket olanlarda oluyor mu ?
mesela bunda olabilir mi
-
incehesaptan aldım aynısını hocam, aynı fiyata. Umarım patlamayız 5090 ile. Daha ucuza msi 1250 vardı. 9000TL ye, bilemedim. Bir şekilde asus parayı cebimizden çekip alıyor
-
Özel soketi var, resimde işaretli yuvaya takılıyor.
-
Olay sadece kablo ile alakalı değil arkadaşlar, der8auer'in videosunu izlerseniz anlarsınız.
-
bunda da 12VHPWR var. bu da atx 3.0 psu.
arkadaşın özel çıkış dediği soket 12VHPWR.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 12 Şubat 2025; 15:6:41 > -
Ben de tam geçen sene Asus ROG THOR 1200W Platinum II satın aldım.
Tavsiye ederim. Oled ekranı var. 4090 OC ile kullanıyorum. Ayrıca kabloda 600W yazıyor.
-
muazzam fiyat
-
Bu fiyatları veren adamda kimse kusura bakmasın akıl yoktur.
En fazla 120-130. Acelesi yok. Şimdi bu kadar pahalı olması geciktirerek almak için bir sebep olmalı.
Hatta ben de vazgeçtim diyebilirim. 6000 serisini beklemekte fayda var.
Sıfır sistem kuracaklara sözüm yok.
-
600 w yazması mühim. Alternatif olsun diye yazdım, vurmayın çok.
-
Asus yeni bios güncellemesi yayınlamış. Sıcaklıkları nasıl etkileyecek acaba? Ama kesinlikle arka fanın kapatılma opsiyonu gelmesi gerek
“ASUS GeForce RTX 5090/5080 ROG Astral receives BIOS update for improved silent mode”
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bir an 109.000 gördüm, oo dedim.. sonra aydınlandım.
-
HWMonitor' de rtx5080 için hotspot 255 santigrat yazıyor nedense..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X