Şimdi Ara

NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] (539. sayfa)

11 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 16 Misafir (2 Mobil) - 24 Masaüstü3 Mobil1 Android
5 sn
10.823
Cevap
273
Favori
444.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
7. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 537538539540541
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sizin karta 100k ya talibim :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dictattor kullanıcısına yanıt

asus prime aldık HB arkadaşa 49K

pazartesi teslim görünüyor

• AlperMetin kullanıcısına yanıt

Bilmiyorum gerçekten. Hatta diğerleri anlamaz diye özellikle bilgisayar parçaları satılan reyona gittim sordum NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] 

Neyse, çok önemli değil, öylesine sormuştum. Eleman suratıma çok garip bir şey sormuşum gibi boş boş bakınca kafam karıştı.

• yavuzyildiz kullanıcısına yanıt
    Ben 100 den fazla vermem TUF’a.. Yabancı forumlarda 5090 TUF için baya bir şikayet var.. Bu seride olmamış gibi

• PlayToyLegend kullanıcısına yanıt
    Doğrudur 5090 değil 5080 e 100 veriyorlar bu ekonomi nereye gidiyor anlamadım bende vermem şahsen, oyun oynayacak altı üstü. İş için alana saygı duyarım ve parası çok olana.

• quote:

Orijinalden alıntı: Robinson Crusoe

Buralarda yazılınca ben de geçenlerde Vatan'a ön sipariş verebiliyor muyuz diye sordum, öyle bir uygulamamız yok dedi çalışan. En son 4060 alın yeter falan derken ayrıldım oradan. Siz nereye sordunuz acaba?

Geçtiğimiz çarşamba günü Acıbadem/İstanbul mağazasına sordum hocam.

• Bu 5000 serisi tam fiyasko bence nvidia tekellik yüzünden iyice zıvanadan çıktı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Asus ROG Astral RTX 5080: 70.000 TL - (SIFIRDAN FARKSIZ FULL KUTU / GARANTİSİZ) (PİYASA FİYATI 100.000 TL)

• 0nurKaplan 0 kullanıcısına yanıt
    5090 TUF pazarlama çalışmaları diyebilir miyiz hahaha

• 0nurKaplan 0 kullanıcısına yanıt
    Zaten asus tuf bile saçma 70000 olması asus 5080 70k ise 5090 ı 2 katı fiyatı olduğuna göre 140k normal oda normal fiyat değil ki. Olması gereken 5080 50k 5090 100k bence böyle olmalı ama belki stok gelince düzelir fakirler acele etmeyecek yapacak bişey yok 🤣

• NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7]

5080 5070ti rop değerleri merak edenler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

130 geldiği gibi veren kimmiş hocam size kartın geleceği tarihte ön siparişten kendi adına faturalı şekilde 132ye alabiliyor şuan üstelik 3 taksit :) biri gaza gelip önceden söylemiş olabilir ama çok gerçekleşecek bir senaryo değil.

5080 ve 5090 alan fakir degildir hocam. dediginiz fiyatlarda dahil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzun bir uğraştan sonra kartımı ufak ufak teste başlayabildim.yarım güne yakın uğraştım sürekli sorun sürekli hata

en sonunda PCi-E 5.0 dan 4.0 a düştüm , bios güncelledim vs sonunda 3dmark testini geçmeyi başardı.. bu Pci e işi çok sıkıntılı..

NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7]

https://www.3dmark.com/3dm/126612441?

inşallah iyidir skor hiç bir OC falan yok kart safi halde bunu yapabiliyor...

• KOJIMA06 kullanıcısına yanıt

5080 için gösterilen GPU-Z versiyon eski ve 5X serisi için optimize edilmemiş versiyon. Zaten pixel fillrate değerinden anlaşılıyor. olması gereken rakam 302.4 GPixel/s. Texture Fillrate ise 907.2 GTexel/s. bildiğim kadarıyla 346 gpixel/s olan bir kart da yok 5080 ailesinde.

kendi kartım.

NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7]

https://www.techpowerup.com/gpu-specs/asus-tuf-gaming-rtx-5080-oc-edition.b12075

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mageji -- 22 Şubat 2025; 22:9:43 >

• EcZaNeT kullanıcısına yanıt

Çok iyi skor üstat, zaten alınmış en yüksek skor orada yazıyor 17920 bizim ManyaqCocuk'un skoruydu galiba.

Biraz ince ayarla siz de 17 civarına çıkarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuasarFX -- 22 Şubat 2025; 22:0:17 >

Hocam kim size 100 bine verin dedi? 130u teklif eden kimmiş dedim sadece? O paraya kendi adına aynı tarihte alabiliyor çünkü NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] 

Taksit imkanı vs. Olmadığı için kapalı kutu sattığınızı düşünürsek 120 Max 125k civarı eder şuanlık bence.

• 
Sayfa: önceki 537538539540541
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.