Şimdi Ara

NVIDIA GT 540M Donanım Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sitenizdeki 540m kullanıcıları için açılan konudaki, ekran kartıın değerleriyle benim kullandığım ekran kartı arasında dağlar kadar fark olduğunu gördüm ve bunun nedenini size soruyorum. Sizce beni keklediler mi yoksa olağan bişey mi?

Forumdaki Değerler
    http://forum.donanimhaber.com/m_49899474/tm.htm

Benim Değerlerim

Pc Özellikleri:
    PB TS11-HR
    İntel i5 2.3 GHZ
    NVIDIA 540m 2048 VRam 128 bit
    4gb DDR3 ram

Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkür ederim.

• Resimlerden gördüğüm kadarı ile sizin kartınız 2 gb diğeri 1 gb ikisi aynı taşısalar dahi farklı versiyonlar bu net.
  • Aslında 1. resimdeki kart daha iyi sadece 1gb 2. resimdeki ise diğerine nazaran daha kötü tek fark 2gb. Şu da varki ekran kartı alırken bakılması gereken en son şey hatta bakılmaması gereken bir konu ekran kartındaki ram miktarı.
  • Packarbell ve acer aynı ürün kullanan arkadaşların genelinde olan bir sorun bios'tan kaynaklanıyor çekirdek hızını 800mhz'de çalıştırıyor 900mhz olmuyor.
  • up up
  • 1 tanesı 1 gb dıgerı 2 gb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castiel -- 26 Kasım 2012; 22:56:19 >
  • aygıt kimlikleri aynıı iyi bakarsanız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD HD Radeon 7670M Driver sorunu.
    12 yıl önce açıldı
    GT 420 Fps sorunu NVİDİA
    9 yıl önce açıldı
    Nvidia GeForce Gt 630m
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • upup
  • İki kartında aynı olmasına rağmen pixel ve text. fillrate işleme kapasitelerindeki fark, 2 kartın da ROP işlem ünitelerinin sayı farkından kaynaklanıyor. Aynı jenerasyon/model kartlar arasında ROP sayısı fazla olan kartlar her zaman daha fazla performans verir. Ekrandaki görüntüyü işlemek için bu ROP işleme birimleri kullanılır. Ne kadar fazlaysa, o kadar çabuk ve seri bir şekilde görüntü işlerler..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.