Şimdi Ara

nvidia gt 635 m driver sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
2
Favori
7.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar konuyu nereye açacağımı bilemedim :(
    benm pc de iki ekran kartı var biri intel diğeri nvidia 635m nvidia buna güncelleme çıkardı indiriyorum fakat kur dediğimde donanım bulunamadı dio bi el atın be https://store.donanimhaber.com/d0/3a/ff/d03aff5638746c280a3f8cb07a1044f4.png

• Arkadaşım çözümünü buldun mu aynı sorun bendede var :(
  • Mustafaaksoy19 M kullanıcısına yanıt
    http://www.enpedi.com/2011/06/whql-nvidia-27533-grafik-kart-surucusu.html
    dostum bu link de anlatılıyor bunu yaptım oluyor fakat ben daha kesin bi çözüm arıyorum biostan tanıtmak gibi
    not: geç cevap verd için kus bakma uzun bi zamandır pc basına geçemiyorum
  • arkadaslar driveri aygıt yöneticisinde görebiliyorum fakat update etmeye çalıştığımda bu hatayı alıyorum. Pc ye driver kimliğini daimi olarak nasıl tanıtabilirim bilgisi olan var mı???
  • Hocam GeForce Experience yüklü değilse onu bi yükleyin ve onun üzerinden güncelleştirme yapmaya deneyin bi.
    http://www.nvidia.com.tr/object/geforce-experience-download-tr.html
  • YasinD. kullanıcısına yanıt
    onu da denedim olmuyor benim niyetim bu kimlik sorununu çözmek bu konuda yardıncı olursanız çok sevinirim
  • mkilic008 M kullanıcısına yanıt
    O konuda bilgim yok açıkcası.Bende de 635m var,sizin konuyu görünce Experience den kontrol ettim şuan kuruyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GT 420 Fps sorunu NVİDİA
    9 yıl önce açıldı
    Ati Radeon 9600 pro driver sorunu
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Bu videoya bir göz gezdir istersen.
  • YasinD. kullanıcısına yanıt
    tesekkür ederim dostum sağolasın ben daha uzun yoldan yapıodum :D
    fakat hani bu pc kimliğini uyumlu kimliklerden birine çeviremiomuuz yardımcı olursanız tekrar teşekkürler....
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkilic008

tesekkür ederim dostum sağolasın ben daha uzun yoldan yapıodum :D
    fakat hani bu pc kimliğini uyumlu kimliklerden birine çeviremiomuuz yardımcı olursanız tekrar teşekkürler....

Kardeşim bu tarz çift grafik birimli bilgisayarlarda önce mutlaka intel hd graphics driveri kurulmalıdır ardından nvidia driveri kurulur.

sıkıntı var ise alıntıla veya özel mesaj atabilirsin farketmez.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    sağolasın kardesim onu daha önceden tecrube ettim ama :
    şimdi nvidia güncelleme çıkardığında pc bu güncellemelerin information dosyalarında tanımlı değil ya, ben güncellemede benm ekran kartına uygun olan kimliği kendi pc me giydiremezmiyim?????
    Sorunu anlamadım, giydiremez miyim ne demek şeyden mi bahsediyorsun ekran kartını farklı kart göstererek güncelleme almayı sağlamayı mı ? Bunu diyorsan olmaz yüklerken gene sorun çıkar.

Güncel sürüm çıktığında indirip yüklersin sorun olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 24 Mart 2015; 20:53:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    dostum şimdi benim pc nin kimliği çıkan güncellemelerde olmuyor bu nedenle indirdiğim her güncellemede ekran kartına uyumlu bi pc bulup onun yerine kendi pc min ıd sini kopyalayarak tanıtabiliorum ancak o zamn yüklüyor diğre türlü uyumlu donanım bulunamadı diyor. ben de benim pc nin kimliğini değiştiremezmiyim diorum;)
  • Aynı sorun ile karşılaşıp saatlerce uğraşmıştım Meğer sorunun kaynağı çok basitmiş. Bilgisayar varsayılan ekran kartı olarak inteli kullanıyor. Bu sebeple güncelleme yaparken intel varsayılan ekran kartı olarak kullanıldığı için güncellemiyor hata veriyordu. Bu sorunun çözümü için de nvidianın ayarlarında varsayılan ekran kartını nvidia olarak seçtim ve ardından güncelleştirmeyi başlattım başarılı bir şekilde kurulumu tamamladı.

Ekleme;

Yapamayan olabilir o yüzden ekleyeyim. Ekran kartını değiştirmek için izleyeceğiniz yol.!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtaOsmanlı -- 25 Mart 2015; 1:35:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mkilic008

dostum şimdi benim pc nin kimliği çıkan güncellemelerde olmuyor bu nedenle indirdiğim her güncellemede ekran kartına uyumlu bi pc bulup onun yerine kendi pc min ıd sini kopyalayarak tanıtabiliorum ancak o zamn yüklüyor diğre türlü uyumlu donanım bulunamadı diyor. ben de benim pc nin kimliğini değiştiremezmiyim diorum;)

ben bunu denemedim ayrıca üstteki arkadaşın dediği gibiyse olay söyledim zaten.
  • teşwkkürler bwyler ilgilendiğiniz için sağolun
  • teşekkürler arkadaşlar işe yarıyor Yasin beyin dediği yöntem .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.