Şimdi Ara

NVIDIA GT630 ekran kartı hakkında bilgi verebilir misiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar . Yeni bir PC alacagım ve açıkcası diger özelliklerini begendim fakat ekran kartında biraz tereddüt ettim daha dogrusu başka yorumlardan sonra bu hale geldim :D NVIDIA GT630 kart modeli sizce nasıldır ? örnek vermek gerekirse euro track similator 2 oyununu kaldırır mı ? Kasmadan oynatırmı. Yada orta veya düşük ayarlarda oyunları açar mı ? yardımcı olacak arkadaslar varsa konu altından belirtirlerse çok sevinirim. :D şimdiden teşekkürler.

İyi forumlar

• Rezil bir kart sakın aldanma o fiyata en iyi tercih 7750 olacaktır bütçe ve sistem nedir ?
  • Alacağım PC özellikleri bunlar ;

İşlemci Markası INTEL
    İşlemci Teknolojisi Intel Core i5
    İşlemci Numarası 3470
    İşlemci Ön Bellek 6 MB
    İşlemci Hızı 3.2 GHz
    Hafıza (RAM) Tipi DDR3
    Hafıza Bus Hızı 1600 MHz
    Hafıza (RAM) Kapasitesi 4 GB
    HDD Dönüş Hızı 7200 Rpm
    Disk Kapasitesi 1 TB
    Disk Desteği SATA II
    Ekran Kartı Markası NVIDIA
    VGA Chipset Modeli GT630
    Ekran Kartı Hafızası 2 GB
    Optik Sürücü DVD±RW
    İşletim Sistemi Windows 8
    Diğer HDMI, Kablosuz Klavye Mouse, USB 3.0
    Renk Siyah
    Ekran Kartı Tipi Paylaşımsız Hafıza

dediğim gibi 2-3 oyun oynuyacagım hani oyun için aldığım bir pc değil . Ama ETS2 yi bile kaldırmazsa almam yani :D
  • Bütçeni söyle arkadaşlar sana canavar toplasın gt630 giriş seviyesi kötü bir karttır sakın hazır pc alma !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: barkincan

Alacağım PC özellikleri bunlar ;

İşlemci Markası INTEL
    İşlemci Teknolojisi Intel Core i5
    İşlemci Numarası 3470
    İşlemci Ön Bellek 6 MB
    İşlemci Hızı 3.2 GHz
    Hafıza (RAM) Tipi DDR3
    Hafıza Bus Hızı 1600 MHz
    Hafıza (RAM) Kapasitesi 4 GB
    HDD Dönüş Hızı 7200 Rpm
    Disk Kapasitesi 1 TB
    Disk Desteği SATA II
    Ekran Kartı Markası NVIDIA
    VGA Chipset Modeli GT630
    Ekran Kartı Hafızası 2 GB
    Optik Sürücü DVD±RW
    İşletim Sistemi Windows 8
    Diğer HDMI, Kablosuz Klavye Mouse, USB 3.0
    Renk Siyah
    Ekran Kartı Tipi Paylaşımsız Hafıza

dediğim gibi 2-3 oyun oynuyacagım hani oyun için aldığım bir pc değil . Ama ETS2 yi bile kaldırmazsa almam yani :D

Aman. sakın bütçeni ver gerisini bize birak

• Bu kadarda kötü olduğunu düşünmüyordum :D Şaşırdım açıkcası.. Bütçem çok az 1,400 TL civarı . Oda zaten vatandaki her haftasonu olan indirimle 990 küsüre geliyor . Eğer içinizde iyi anlayan varsa arkadaşlar vatanın sitesinden 1400-1500 e kadar bişey topluyabilirse sevinirim :P bari almışken iyi birşey alayım.
  • 1,400 canavar toplarlar merak arkadaslara guvenin yeter
  • Anladım teşekkürler bekliyorum . İnşallah haftasonu sağlam bi PC ye geçerim..

Çook teşekkürler arkadaşlar şimdiden yardımlarınız için
  • Fiyatlara bakacak vaktim yok ama fx 6300 + 7850 + m5a97 r2.0 + gskill ares 2x2 4gb 1600mhz + seagate barracuda 500gb 7200 Rpm

1200 gibi bir fiyata gelmesi lazım bunun. bütçenin kalaniyla monitör ve kasa alabilirsiniz, ama 100-200 daha biriktirip alsaniz daha güzel olur bence
  • Dediklerinizden anlamadım ki hiçbişey

Ya kasa toplama işi zor gibi geldi bana yanlış parça takarız felan ben anlamadım hiç ya :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: barkincan

Dediklerinizden anlamadım ki hiçbişey

Ya kasa toplama işi zor gibi geldi bana yanlış parça takarız felan ben anlamadım hiç ya :D

yanlis parca onermezler sirf bu konunun ayri bolum var oraya baslik ac butce haftasonu indirimiyle bu kadar diye ve vatan topluyor kasayi sorun olmaz.

http://forum.donanimhaber.com/forumid_475/tt.htm
  • Anladım teşekkürler , açtım konu inşallah ilgilenilir . Bu haftasonu izin kullanıp vatan'a gidecegim :( sabırsızlanıyorum açıkcası
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.