Merhaba arkadaşlar . Yeni bir PC alacagım ve açıkcası diger özelliklerini begendim fakat ekran kartında biraz tereddüt ettim daha dogrusu başka yorumlardan sonra bu hale geldim :D NVIDIA GT630 kart modeli sizce nasıldır ? örnek vermek gerekirse euro track similator 2 oyununu kaldırır mı ? Kasmadan oynatırmı. Yada orta veya düşük ayarlarda oyunları açar mı ? yardımcı olacak arkadaslar varsa konu altından belirtirlerse çok sevinirim. :D şimdiden teşekkürler.
İyi forumlar
Rezil bir kart sakın aldanma o fiyata en iyi tercih 7750 olacaktır bütçe ve sistem nedir ?
Alacağım PC özellikleri bunlar ;
İşlemci Markası INTEL İşlemci Teknolojisi Intel Core i5 İşlemci Numarası 3470 İşlemci Ön Bellek 6 MB İşlemci Hızı 3.2 GHz Hafıza (RAM) Tipi DDR3 Hafıza Bus Hızı 1600 MHz Hafıza (RAM) Kapasitesi 4 GB HDD Dönüş Hızı 7200 Rpm Disk Kapasitesi 1 TB Disk Desteği SATA II Ekran Kartı Markası NVIDIA VGA Chipset Modeli GT630 Ekran Kartı Hafızası 2 GB Optik Sürücü DVD±RW İşletim Sistemi Windows 8 Diğer HDMI, Kablosuz Klavye Mouse, USB 3.0 Renk Siyah Ekran Kartı Tipi Paylaşımsız Hafıza
dediğim gibi 2-3 oyun oynuyacagım hani oyun için aldığım bir pc değil . Ama ETS2 yi bile kaldırmazsa almam yani :D
Bütçeni söyle arkadaşlar sana canavar toplasın gt630 giriş seviyesi kötü bir karttır sakın hazır pc alma !!!
quote:
Orijinalden alıntı: barkincan
Alacağım PC özellikleri bunlar ;
İşlemci Markası INTEL İşlemci Teknolojisi Intel Core i5 İşlemci Numarası 3470 İşlemci Ön Bellek 6 MB İşlemci Hızı 3.2 GHz Hafıza (RAM) Tipi DDR3 Hafıza Bus Hızı 1600 MHz Hafıza (RAM) Kapasitesi 4 GB HDD Dönüş Hızı 7200 Rpm Disk Kapasitesi 1 TB Disk Desteği SATA II Ekran Kartı Markası NVIDIA VGA Chipset Modeli GT630 Ekran Kartı Hafızası 2 GB Optik Sürücü DVD±RW İşletim Sistemi Windows 8 Diğer HDMI, Kablosuz Klavye Mouse, USB 3.0 Renk Siyah Ekran Kartı Tipi Paylaşımsız Hafıza
dediğim gibi 2-3 oyun oynuyacagım hani oyun için aldığım bir pc değil . Ama ETS2 yi bile kaldırmazsa almam yani :D
Aman. sakın bütçeni ver gerisini bize birak
Bu kadarda kötü olduğunu düşünmüyordum :D Şaşırdım açıkcası.. Bütçem çok az 1,400 TL civarı . Oda zaten vatandaki her haftasonu olan indirimle 990 küsüre geliyor . Eğer içinizde iyi anlayan varsa arkadaşlar vatanın sitesinden 1400-1500 e kadar bişey topluyabilirse sevinirim :P bari almışken iyi birşey alayım.