Şimdi Ara

Nvidia Gtx 1060 Amd 480'e Karşılık Olarak Temmuz'da Geliyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
1.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Muhtemelen rx 480 ile aynı performansı vericek neden 200 dolarlık kart varken buna bu kadar para bayalım.
  • Gtx 970'in sorunları yok denemez. Hiçbir kart kusursuz değildir. Ancak 970'e başarısız denemez. Eğer başarıdan kastettiğiniz f/p olması veya sorunsuz olması falansa o zaman iş değişir ancak başarıdan anladığınız kartın çok satması ve insanların sevmesi ise gtx 970 başarılı bir karttır. Bunu biz söylemiyoruz 970 satan yerler ve steam gösteriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha önce de yazdim yeni cikan kartlar bu fiyatlardan alinmaz ,resmen adami yoluyorlar, hic bir elektronik alet ilk ciktiginda alinmaz 1- 2 sene sonra 3 de 1 fiyatina hatta 2. el 4de 1 fiyatina bulursunuz , eger elinizde 480 gtx 580 gtx 680 gtx 780 gibi kartlar varsa rahat 2-3 sene daha götürür ,bende 680 gtx var high detaylarda oynatmadigi oyun yok ,, 970-980serisinden karti olan birisi zaten 1000 serisi simdi alirsa demek ki cok parasi var yada parasinin kiymetini bilmiyor neyse bizi ilgilendirmez ,bizden uyarmasi
  • quote:

Orijinalden alıntı: GamerYigit17

Gtx 970'in sorunları yok denemez. Hiçbir kart kusursuz değildir. Ancak 970'e başarısız denemez. Eğer başarıdan kastettiğiniz f/p olması veya sorunsuz olması falansa o zaman iş değişir ancak başarıdan anladığınız kartın çok satması ve insanların sevmesi ise gtx 970 başarılı bir karttır. Bunu biz söylemiyoruz 970 satan yerler ve steam gösteriyor.

Orada ki istatistikler de HD Graphics 4000 var, o zaman en çok rağbeti o gördüğüne göre o da iyi mi oluyor o zaman? Başarı kıstası 970'in performansından ziyade, sorunlu bir kart olmasından ötürüdür (Cw, 3,5 gb), devamlılığı olmayan bir kart. Yoksa 1080p'de her oyunu full kalite oynatır. Amd zaten hem daha iyisini hem daha ucuzunu sunarak bu kartın ve 980'nin de fişini çekti.

Ek olarak; bende bir sürü yorumum da 970 önerdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 28 Haziran 2016; 17:19:54 >

• GTX 970 başarılı başarısız tartışmasına gtx 970 strix kullanan biri olarak bende bir yorumda bulunayım kesinlikle memnun kalmadım cw sorunu her kartında var firma geri alırız dedi ama hepsinde çıkıyor söyleyelim dediler bende geri göndermedim bariz kulaklık takmıyorken oyunda net duyuluyor kasa masanın üstünde duruyor

neyse gelelim performansa gta 5 1080pde olmasına rağmen fps drop çok performansından memnun değilim ilk kez bi karttan bu kadar usandım zamanında hd 7850 bile kullanırken tadını çıkarıyordum ama bu kart beni üzdü 1400 liraya aldığım bi karttı hiç bi faydasını görmedim diyebiliirim bunlar benim düşüncem iyi günler.
  • Bu konuyu favoriye ekleyelim. İlerde baya güleceğiz burdaki bazı yorumlara.

Ha bir de başlığı açan küçük fanatik arkadaş için şunu söylemeyi unuttum, haberde kartın fiyatı için geçen ifade aynen şöyle: "Fiyatı bilmiyoruz ama 300 dolara yakın olmasını bekleyebiliriz. 3 gb modeller pazara 250 dolar civarında girebilir. 6 gb modeller 300 dolar ve hatta 329 dolar civarında olabilir."

Yani senin koştura koştura gelip bu başlığı açmana sebep olan heyecan biraz örselenebilir. Çünkü senin kesin olacakmış gibi belirttiğin fiyat konusunda hiçbir kesinlik yok. Adamlar kendi tahminlerini yapmışlar, senin gibi troller atlasın diye. O tahminleri herkes yapabilir yani. Klasik wtftech haberi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamad -- 28 Haziran 2016; 17:34:55 >

• nvidia hep bu hatayı yapıyo yeni seri kartlarda vramden kısıyo insanlarda gidip 8gb olan modeli alıyor
  • Kebabs kullanıcısına yanıt
    200$ ..! hani nerede?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Php

480e rakip geliyor diyince GTX 1050 çıktı sandım

• "Böyük hayal kırıklığı zihehe."

RX 480 konusundan tanıdık geldi mi? Bazıları yapıyor ya o konuda.
  • Oha rakamlar goz kamastiriyor.

• Yuvarlayarak yazdım eğer bu fiyata çıkarsa rx 480 8gb bile 1000 lira civarı olacakken bu 1200 lira civarı olabilir neden bu kartı seçelim işte sadece soruyorum.
  • Çıkış fiyatı çok önemli karşısında 200$ Rx 480 var bakalım neler olacak.

Bizim ülke fiyatını ise geçin her türlü yağlı kazık misali malca bir fiyattan satarlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mutlak.Sıfır

quote:

Orijinalden alıntı: GamerYigit17

Gtx 970'in sorunları yok denemez. Hiçbir kart kusursuz değildir. Ancak 970'e başarısız denemez. Eğer başarıdan kastettiğiniz f/p olması veya sorunsuz olması falansa o zaman iş değişir ancak başarıdan anladığınız kartın çok satması ve insanların sevmesi ise gtx 970 başarılı bir karttır. Bunu biz söylemiyoruz 970 satan yerler ve steam gösteriyor.

Orada ki istatistikler de HD Graphics 4000 var, o zaman en çok rağbeti o gördüğüne göre o da iyi mi oluyor o zaman? Başarı kıstası 970'in performansından ziyade, sorunlu bir kart olmasından ötürüdür (Cw, 3,5 gb), devamlılığı olmayan bir kart. Yoksa 1080p'de her oyunu full kalite oynatır. Amd zaten hem daha iyisini hem daha ucuzunu sunarak bu kartın ve 980'nin de fişini çekti.

Ek olarak; bende bir sürü yorumum da 970 önerdim.

Biz olaya farklı açılardan bakıyoruz. Bu arada hd graphics 4000'de bir anlamda başarılıdır. Bu kasar insan onu kullanıyor. Şu yada bu sebepten ama kullanıyor. Demek ki çok iyi olmasa da insanların işini görüyor ki by da onu bir şekilde başarılı yapar.

Not: Ne fiş çekmeydi ama. Daha sonra zaten kimse 970 ile 980'in yüzüne bakmadı.

• Bak sana başarılı olan kartı söyleyeyim mi? Başarılı olan kart iki tane 970 sli performansı veren 1070'dir eğer açıklandığı fiyat olan 379 dolarlık fiyatları görebilseydik. Burada ki başarı kıstası budur.
  • quote:

"Böyük hayal kırıklığı zihehe."

RX 480 konusundan tanıdık geldi mi? Bazıları yapıyor ya o konuda.

hiç birinin kart falan alacağı yok işsizlikten burda milletin sinirlerini geriyorlar. 5 kuruş paraları yoktur cebinde allah bilir.
  • Yahu su 200 dolarlık kartı bır gostersenıze cok merak edıyorum su 200 dolarlık kart nerede? 200 dolara anca 4gb + referans tasarım alırsınız oda yurtdısına gıden bırını bulup ona getırtırsenız.Kendınız Amazondan almaya kalksanız yıne bu fıyata alamazsınız.

Bı kere 480 alacak olan adam 4gb almaz 8gb alır + ozel sogutmalı kart alır al sana 250 dolar hatta 270 dolar bunuda TR pıyasasında 1100-1200tl ye gorecegız demektır.

Hayaller 200 dolar gercekler 1200tl

gtx 1060 ıcın soylenecek tek sey ya 1070 alın yada 480 alın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DUKES -- 28 Haziran 2016; 18:34:44 >
  • DUKES kullanıcısına yanıt
    Sinerjide 8gb 900 lira civarında satışa sunuldu yeniden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asisvénia

quote:

Kartın sorunlarını kendiniz söylemişsiniz benim bir şey söylememe gerek yok, o 2 şeye rağmen bunları yapması Amd'nin suçu değildir sonuçta 970'den daha iyi kartları var Amd'nin.

Yok iste R9 390'lar tamamen Tahiti'nin zorlandirilmisi olan Hawaii'ninde rebrand li hali Grenada olarak cikti ve inanilmaz bir guc canavari, sicaklik sorunu ile Crimson suruculerinin sorunlariyla geldi. Ayrica o 2 sey 970'in alinmamasi icin sebep falan degil. Kart toplamda 4gb dir 3.5+512 calisma prensibidir 2K uzerine cikilmadigi surece bir sorun yasanmadi zaten millet de bu karti 1080p icin aldi ve canavar gibi kullandilar-kullanmaya devam ediyorlar. CW sorunu ise tamamen sanstir, eger bu sorunu yasarsan yollarsin garantiye degistirirler bu kadar basit.

Ustelik Maxwell'in enerji verimliligi ve guzel o.c potansiyeli ile RX 480'lerin ensesinde calisabilirler hatta dusen son testler dogruysa gecebilirler bile ama siz at gozluklerinizle bunu anlayamiyorsunuz.

Cw hakkındaki fikirleriniz ne kadar fanboy olduğunuzu gösteriyor.Neymis şans isiymis Adam 1500 tl odeme yapacak ama alacağı urun sansina bagli, ve bunu normal kardiliyorsunuz.Kafaniz guzelmis.Birde karşı tarafa at gözlü demeniz tam bloklanacak bir üye tipisiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Midem bu bulandı valla bu kart yarışından,

İhtiyacını ne görüyorsa o yoksa adamı yer bitirir bu iş

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.