Şimdi Ara

NVIDIA GTX 470 mi? ATI HD 5870 mi? hangisini almalıyım? tavsiyelerinizi bekliyorum..! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
0
Favori
9.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya, 5870 'i al ,yada 100-150 eksik verip 470 i al, ama 5850 almanı önermem 470 hiç voltaj vermeden 695@3600mhz. ye rahatça çıkıp extra ısı yaratmadan mis gibi çalışıyor.

Hiç bir şekilde oyunlarda anlık duraklamalar yaşatmıyor. Anlık fps düşüşleri olmuyor. Zaten bukadar hız aşırtma ile 100-150tl daha pahallı olan bir üst seviyedeki, hd5870 in kapısına dayanıyor.

Ama beraberinde genel anlamda daha fazla güç tüketiyor ve daha fazla ısınıyor. Bildiğim kadarıyla forumda 570tl. li rakamlara alanda oldu Giga marka, yine bu fiyatlara çıkarsa zaten rakipsiz kart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CESAJANS -- 6 Mayıs 2010; 16:33:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sp@wn

Al işte ofsayt bir konu daha. Akşama şenlik var burada

Sistemin diğer bileşenleri ve oynayacağınız çözünürlüğe göre seçim yapmanızda fayda var, HD5850 belki de işinizi görebilir.
  • 800 lira olsa bile GTX 470 her türlü
  • quote:

Orijinalden alıntı: StreamRolleR

800 lira olsa bile GTX 470 her türlü

Yok hocam o kadar uzun boylu değil!
  • quote:

sizcede bunun gibi düşüncüler yüzünden fiyatlar düşmüyor olabilirmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1mpossible

quote:

hayır

• 470 derim
  • quote:

içtin mi dostum?

• yanış anlamayın ben de 5870 den ytana deilim gtx 470 600 tl ye kadar düşmüşke sadece böye yorumlr yapılması cok sacma oluyor .

quote:

Orijinalden alıntı: annihilator

quote:

Orijinalden alıntı: 1mpossible

quote:

hayır
    <
    sadece kartın markası nvidia oldugu için o kartın degeriin yüksek olmasını kabulleniyorsun o zaman ne yapalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1mpossible -- 6 Mayıs 2010; 17:31:02 >

• Yaz mevsimi yaklaşıyor. En iyi tercih Ati"ler olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancan_

Yaz mevsimi yaklaşıyor. En iyi tercih Ati"ler olacaktır.

• tabii ki 5870.
  • Arkadaşım eğer fazla güç tüketimi senin için sorun değilse, hiç düşünme git GTX 470 al. Sıcaklık olayına takılma. Sanki elinde tutucan kartı. Sonuçta kaç derece olursa olsun çalışıyor dimi kart. Nvidia sürücü, DX11 ve tessellation konusunda çok daha üstün. Ayrıca PhysX desteği ve oyunların çoğuna verdiği destek de yabana atılacak cinsten değil. Sırf bu yüzden daha yavaş olan Nvidia kartlar, bazı oyunlarda Kendinden daha hızlı olan ATI'lerden daha iyi performans veriyor.
    Ama yok benim için destek falan önemli değil, bana DX9 - 10 yeterli, gerisini ileride düşünürüm diyorsan. Ayrıca birazda güç tasarrufu yapmak istiyorsan HD 5870 al. Sonuçta aradaki fiyat farkı belli süre sonra elektrik faturasında kendini amorte eder.

Bu arada bence konuyu kapat, çünkü bundan fazla yardım alamazsın. yarına bu konu patlar, amacından şaşar:))

• quote:

Sıcaklık problem değilse ve bildgisayarınızın diğer bileşenleri sağlamsa gtx 470 600 lira civarı güzel seçim olur.

5870 te iyi bir kart. Bence takıl kafana göre. Forumdaki fanları dinleme adama 800 liraya gtx470 1150 liraya gtx 480 aldırırlar.
    1000 lirada olsa 5870 diyen çıkarmı bilmem :)

Hız aşırtma yapacaksanız gtx 470 dah ucuz ve iyi bir seçim olur. (PSU masrafı çıkarmaz ise )

• vaybe şu ilk mesajları inceledimde fanatiklik direk forumu hatta yardım paylaşımı hizmetini baltalamaya başlamış , kısacası forum bu fanatikler yüzünden amacını yitirmiş ... kimsenin kimseye güveni yoksa nasıl yardım ve tavsiye alacak bu arakadaşlar....

forumu bu seviyeye getiren arkadaşlar artık şöyle şapkalarını önüne alıpta bir düşünsün bence
  • 600 olsaydı 470 derdim ama 650 sana kalmış ama yinede nvidia diyorum daha az debeleşirsin problemlerle ayrıca iyi oc olan kart soğutma ve psun da yeterli
  • Hd5870 öneririm. Sebepleri;
    -Az güç harcar.
    -Sessiz çalışır.
    -Performansı ortalamada daha üstündür.
    -Görüntü netliği ATI hd5000 kalitesi olarak daha üstün(af kalitesi kesin daha üstün, aa kalitesinde 12xaa ATI>16xaq Nvidia)
    -Daha serin çalışan güç kaynağının az ısınmasını sağlayan ürün de bu.
    Bence 50tl baştan fazla ver, sonra keyfini sür.
  • forumdaki bir arkadaş gibi sende 570 e uygun bir gtx470 bulabilirsin gözün kapalı al. 600-700 arası bir fiyata alırsan ise tercih senin.
  • Sıcaklık olayına takılma. Sanki elinde tutucan kartı.
    yorum süper yalnız neyse bence mesut abinin testlerine bir bak physics +cuda+tesselation vede sağlam driver(sağlam dediysek atiden hiç olmazsa daha sağlam) istiyorsan bence gtx 470 al.
  • gtx 470 e 800 tl ye fiyat bicen arkadasa nisbet bende diyorumki 5850 herturlu isini gorur.cok daha karlı cıkarsın.stabil calısan oturmus bir ekran kartın olur.madem su sogutman var,alırsın mis gibi 5850 yi, cekersin oc ni 5850 olur 5870. 150 ytl de cebinde kalır.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.