Şimdi Ara

NVIDIA GTX 470 mi? ATI HD 5870 mi? hangisini almalıyım? tavsiyelerinizi bekliyorum..! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
0
Favori
9.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

( GTX470 , 5850 5870 adam konuyu açtı gitti )

ucuz fiyata GTX470 iyi gider

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 6 Mayıs 2010; 23:58:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenerbalcı

HD 1650 XT öneririm

biyere gitmedim öle bön bön bakıyorum,,,,
  • 2.elde 440 liraya 5850 vardı arkadaş da güvenilir birisi.Git onu al daha fazla bakma Bu arada ben sana sanırsam E4400 satmıştım hatırladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: geforcemx

quote:

HD 1650 XT öneririm

kararın ne kardeş...
  • Ati fanboyların elinde fiyat geyiği kalmayınca, şimdi de sıcaklıklara sardılar, ahah, acayip gülüyorum ya.
  • şşştt sessiz ol bi kaç gün daha dayansın şu kart 2. elde.avası çeker çekmez ben alıcam önerme kimseye.mümkünse kimse bilmesin benim olcak o
    quote:

Orijinalden alıntı: 666

2.elde 440 liraya 5850 vardı arkadaş da güvenilir birisi.Git onu al daha fazla bakma Bu arada ben sana sanırsam E4400 satmıştım hatırladım

• havalar sıcak , bu havada hangısı daha serın kalıyorsa onu al
  • quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz196

Ati fanboyların elinde fiyat geyiği kalmayınca, şimdi de sıcaklıklara sardılar, ahah, acayip gülüyorum ya.

İyi de bana bir tane ucuz gtx470 göstersene? Ama mümkünse stokta bulunsun
  • Bence 5870
  • Ya sanki dondurma alıcak adam yaz mevsiminde ericek hangisi serinse onu al vs sanki kart yazın yanıcak gibi konuşuyosunuz.
    Adamlar bas bas anlatıyo kart yüksek derecelerde çalışabilecek şekilde tasarlandı ısıya dayanıklı diye.
    Göz göre göre insan mı kazıklicaklar.
    Zaten garantili alıyosunuz ürünleri nedir bunca sıkıntı polemik...
    Bu ekran kartına bu kadar para veren insan zaten kasaya da soğutmaya da aynı oranda bütçe ayırır ya da hali hazırdaki kasası, veya soğutması buna müsaittir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeLihhTripp

Ya sanki dondurma alıcak adam yaz mevsiminde ericek hangisi serinse onu al vs sanki kart yazın yanıcak gibi konuşuyosunuz.
    Adamlar bas bas anlatıyo kart yüksek derecelerde çalışabilecek şekilde tasarlandı ısıya dayanıklı diye.
    Göz göre göre insan mı kazıklicaklar.
    Zaten garantili alıyosunuz ürünleri nedir bunca sıkıntı polemik...
    Bu ekran kartına bu kadar para veren insan zaten kasaya da soğutmaya da aynı oranda bütçe ayırır ya da hali hazırdaki kasası, veya soğutması buna müsaittir.

sorma kardeşim gelde anlat bazılarına tutturmuşlar yok stoklarda yok, yok üstünde mangal yap, yok fps de atiyi geçemez...
  • 5870 ama paraniz ve sivi sogutmaniz yeterliyse 5970 daha iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz196

Ati fanboyların elinde fiyat geyiği kalmayınca, şimdi de sıcaklıklara sardılar, ahah, acayip gülüyorum ya.

neye gülüyorsun ? yüksek ısı yüzünden bir sürü bileşenim bozuldu zaten de 5870 daha hızlı kart hiç bir geyiğe gerek yok nvidiayı daha cazip kıllan taraf sorunsuz olması yoksa 5870 nvidia kartı olsa terredütsüz 5870 derdim
  • 3.tane gtx 470 verdim memnunlar, 5870 performans olarak geçer ama 1-2ay içinde fermi için gelen driver ile fark kapanır

gtx 470 o.c ile gtx 480 garanti olur ciddi o.c potansiyeli var 3d vision var farklı bir boyut oyunda. ve physx avantajı var dx11 de tessellation performansı daha iyi diyebilirim

dx11 oyunları bu konuda yoğunlaşırsa nvıdıa almanız faydanıza olur ama 600tlye 2.elde 5870 satan vardı 5870 alırsan onu al

sıfır 5850 5870e bu saattden sonra para verilmez ...
  • Kafama gözüme bi taş maş yemeden Ati kullanan biri olarak GTX470 i önerip kaçıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: nasuh48

quote:

quote:

HD 1650 XT öneririm

kararın ne kardeş...

5870 alıcam galiba forumdan 2.el şeklinde 600 tl ortalama,,,,,olmazsada gtx 470 i bekliycem hadi 5870 in fiyatı mağazalarda oturdu gibi 700-800 arası,,,ama gtx 470 te 500- 600tl gibi piyasada(mağazalarda) fiyatı oturacak gibi,,,yani 2. elden hd 5870 almak mantıklı şu an benim için ama bulamzsamda üç beş gün sonra *0*gtx 470 almak daha mantıklı geliyor ,,şu an için ama 800 tl fiyatı haketmiyor gtx 470 ,,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geforcemx -- 7 Mayıs 2010; 2:19:36 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nasuh48

quote:

quote:

HD 1650 XT öneririm

kararın ne kardeş...

5870 alıcam galiba forumdan 2.el şeklinde 600 tl ortalama,,,,,olmazsada gtx 470 i bekliycem hadi 5870 in fiyatı mağazalarda oturdu gibi 700-800 arası,,,ama gtx 470 te 500- 600tl gibi piyasada(mağazalarda) fiyatı oturacak gibi,,,yani 2. elden hd 5870 almak mantıklı şu an benim için ama bulamzsamda üç beş gün sonra *0*gtx 470 almak daha mantıklı geliyor ,,şu an için ama 800 tl fiyatı haketmiyor gtx 470 ,,

Sen bana 800'e gtx480 bul ben sana hemen vereyim 600'e 470

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre Candemir

Kafama gözüme bi taş maş yemeden Ati kullanan biri olarak GTX470 i önerip kaçıyorum

eğillll!!

ben yazın görücem bu 470-480 önerenleri o.c potansiyeli var diyenleri yaz iyice gelsin görücem o kartlar cayır cayır yanıp d.c olduğunda görücez herşeyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alito -- 7 Mayıs 2010; 2:59:39 >
  • Selamüm Aleyküm gençler ATI-NVIDIA savaşı var dediler geldik
  • quote:

Orijinalden alıntı: demircibu

3.tane gtx 470 verdim memnunlar, 5870 performans olarak geçer ama 1-2ay içinde fermi için gelen driver ile fark kapanır

gtx 470 o.c ile gtx 480 garanti olur ciddi o.c potansiyeli var 3d vision var farklı bir boyut oyunda. ve physx avantajı var dx11 de tessellation performansı daha iyi diyebilirim

dx11 oyunları bu konuda yoğunlaşırsa nvıdıa almanız faydanıza olur ama 600tlye 2.elde 5870 satan vardı 5870 alırsan onu al

sıfır 5850 5870e bu saattden sonra para verilmez ...

nvidia 2 ay icinde driver ile farki kapar demisiniz iyi guzel demisinizde sizi duyanda ATI bundan sonra driver cikarmayacak sanir.

ilginc ve birokadarda dusundurucu bir yorum.Sifir 5870 para verilmez dediginiz kart 5970 ve gtx480 den sonra en performansli ucuncu kart oluyor.En hizli ikinci single gpu olur kendileri.5970 ve gtx 480 sifir aliniyorsa 5870 in alinmamasi icin bir sebep goremiyorum.isin ilginci forumdakiler 5870 gibi ustduzey bir karti begenmez olmuslar ust duzey kartlari cok cabuk eskitir olduk.5850 bile hala cok pahali bir kart digerlerini siz dusunun.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.