Şimdi Ara

nVidia Optimus Özelliği Çıldırmak Üzereyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 15 gun once lenovo z510 aldım.Bu pclerde de nvidia optimus ozellıgı varmıs. nette gezınırken ıntel oyun oynarken 2gb nvidia 740m devreye gırıyormus. Ama benım pc de bı sorun var. Pes 13 oynarken soyle bı hata alıyorum. sistemınız minumum ozellıklerı karsılamıyor dıye. Resmini de attım size. Sorun şu ki pes 13 nvidia 740m ekran kartının goruyor fakat bu ekran kartının VRAM'ini 32mb olarak algılıyor ve calıstırmıyor.

oysa ev arkadasıma du asus atıv book 4 aldık. ozellıklerı benımkınden kotu ışlemci hızı vs. Onda 710m var ve aynı optımus ozellıgı var. Pes 13 u ona kurdum onun pc si calıstırdı. Yanı muhtemelen sorun benım pc de.

Lutfen yardımlarınızı beklıyorum. İnternette yazan cogu seyı yaptım.Saga tıkla yuksek performanslı grafık ıslemcıyle calıstır vs vs hepsını denedım hepsi hıkaye cıktı anlayacagınız.

Zaten sorun pes13 un ekran kartının gormemesı degıl , goruyor fakat VRAM degerını 32mb olarak algılıyor.Hayır arkadasın pc' sınde de aynı sorunu verse eyvallah.Sadece pes de de degıl crysis 3 de cod ghostta da sıkıntılar var sezıyorum da onlar es gectım sımdılık pes 13 u cozsem yeter...Lutfen fıkırlerınız esırgemeyın...

• quote:

Orijinalden alıntı: xLorey

Arkadaşlar yaklaşık 15 gun once lenovo z510 aldım.Bu pclerde de nvidia optimus ozellıgı varmıs. nette gezınırken ıntel oyun oynarken 2gb nvidia 740m devreye gırıyormus. Ama benım pc de bı sorun var. Pes 13 oynarken soyle bı hata alıyorum. sistemınız minumum ozellıklerı karsılamıyor dıye. Resmini de attım size. Sorun şu ki pes 13 nvidia 740m ekran kartının goruyor fakat bu ekran kartının VRAM'ini 32mb olarak algılıyor ve calıstırmıyor.

oysa ev arkadasıma du asus atıv book 4 aldık. ozellıklerı benımkınden kotu ışlemci hızı vs. Onda 710m var ve aynı optımus ozellıgı var. Pes 13 u ona kurdum onun pc si calıstırdı. Yanı muhtemelen sorun benım pc de.

Lutfen yardımlarınızı beklıyorum. İnternette yazan cogu seyı yaptım.Saga tıkla yuksek performanslı grafık ıslemcıyle calıstır vs vs hepsını denedım hepsi hıkaye cıktı anlayacagınız.

Zaten sorun pes13 un ekran kartının gormemesı degıl , goruyor fakat VRAM degerını 32mb olarak algılıyor.Hayır arkadasın pc' sınde de aynı sorunu verse eyvallah.Sadece pes de de degıl crysis 3 de cod ghostta da sıkıntılar var sezıyorum da onlar es gectım sımdılık pes 13 u cozsem yeter...Lutfen fıkırlerınız esırgemeyın...

imzamdaki win7 anakonuda çözümü var tıklayınız.

• Teşekkürler kardeşim, yanlız işletim sistemim w8.1 herneyse zaten pes 2014 yükledim sorun düzeldi, sanırım pes 2013oyunu ile ilgili sorun var.

konu kilit.
  • Farklı bir laptopta aynı sorunu ben de yasıyordum sağ tik nvıdıa denetim masasından pes13 u nvıdıa ile kullan derseniz sorun çözülür

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağ tıklayıp nvıdıa denetim masasından pes13 u nvıdıa ile ac derseniz sorununuz çözülür

• yani o dediklerinizin hepsini yaptım ancak yemedi, en son kitserver13 ile çözdüm bende. vram değerini 32mb gördüğü için sistem, otomatik olarak geçiş yapmıyordu, elle geçirme yapsan bile tanımıyordu neyse sorun çözüldü tesekkür ederim :)
  • arkadaşlarhttp://www.youtube.com/watch?v=lZ4PPAyu_-Q bu videodaki her şeyi yaptım daha da arastırdım her şeyi yaptım ama neden se hep bu hataları alıyorum lutfen bırı yardımcı olsun
     nVidia Optimus Özelliği Çıldırmak Üzereyim nVidia Optimus Özelliği Çıldırmak Üzereyim nVidia Optimus Özelliği Çıldırmak Üzereyim

• I players Football I kullanıcısına yanıt
    Selam kardesim, bosu bosuna urasıp canını sıkma :)) bende kafayı yedim, bilgisayarında dahiç bir sorun yok merak etme. PES 2014 kurduğunda özelliklerine bak, 32 mb yerine gercek değerini gördüğünü bulacaksın.

Konu çözümüne gelince, ben kitserver13 indirdim bilgisayarıma, kitserver13'ü oyun klasörünün içine attim ve internetten bulabileceğin kitserver13 ayarlarını yaptım.

Aynı hataları vermeye devam ediyor ancak yoksay diyip girdiğimde. sorunsuz sekilde oyunu oynayabiliyorum. Ama oradaki 32mb düzelmiyor ve oyunu actiğimda yoksayhatası hala cıkıyor. onlar düzelmeden oynayacaksın mecbur :))

Ama söylediğim gibi, ben kitserver13 ile cözdüm işimi.
  • İlginç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buyuk ihtimalle bu yolla sorun çozulecektir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.