Şimdi Ara

nvidia PhysX'i aktif hale getirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler. Laptop'ımda GeForce G210M ekran kartı var. Ancak nvidia Denetim Masası'nda PhysX ile ilgili hiç seçenek yok. 195.62 driver'ını da kurdum; nvidia'nın sitesinden PhysX 9.09.1112'yi de indirip kurdum. Ancak PhysX falan yok hâlâ PhysX'i nasıl açacağım?

not: Ekran kartım PhysX'i destekliyormuş; nvidia'nın sitesinde öyle yazıyor.

• nvidia kontrol paneline girdinmi orada enable/disable seçeneği var
  • Açmasan daha iyi olabilir kasabilir 240m den aşağı pek bir verim alınmaması lazım.
  • Girdim de yok orada öyle bir seçenek. Çaresizlikten alakalı alakasız bütün seçeneklerin altına baktım PhysX'le alakalı birşey var mı diye... Bu arada performans ne olursa olsun denemek istiyorum en azından :)
  • Şu menü yokmu sende?

nvidia PhysX'i aktif hale getirmek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Necrhemancer

İyi günler. Laptop'ımda GeForce G210M ekran kartı var. Ancak nvidia Denetim Masası'nda PhysX ile ilgili hiç seçenek yok. 195.62 driver'ını da kurdum; nvidia'nın sitesinden PhysX 9.09.1112'yi de indirip kurdum. Ancak PhysX falan yok hâlâ PhysX'i nasıl açacağım?

not: Ekran kartım PhysX'i destekliyormuş; nvidia'nın sitesinde öyle yazıyor.

http://www.nvidia.com/object/geforce_m_series.html

Linkteki sayfanın en altındaki tabloya göre ekran kartınız PhysX desteklemiyor, acaba siz nerede gördünüz destekliyor yazısını?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarppy -- 10 Ocak 2010; 18:25:44 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.