Şimdi Ara

Nvidia RTX 3000’de neden fiyat düşürdü? RTX 2080 Ti’ı tarihe gömen RTX 3070 nasıl geldi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
1
Favori
8.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hitokiri_johndoesai H kullanıcısına yanıt
    KEŞKE :)

• İlanlara açıklama yazarken kimse burnundan kıl aldırmıyordu atarlı konuşmalar falan. 2070 süper alıcaktım 2. El 4000 civarıydı sonra aksilik oldu fazla zaman geçmeden tekrar almaya niyetlendim 5000 den aşağı yok yazıidığınız yüksek fiyatlardan memnunsunuzdur şimdi. Ama sağolun sayenizde alamadık. Şimdi 3070 alıcam nasipse :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Karamanenes K kullanıcısına yanıt
    Pandemi ve kuru bahane ederek olması gerekenden fazla şişen piyasa da bir şok etkisi olucak :)

• Mehmet177 M kullanıcısına yanıt

yazılımda nvidianin nesi üstünmüş anlatsana ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MogoLKhan

yazılımda nvidianin nesi üstünmüş anlatsana ?

5700xt gibi sorunlu değil hala nesi mükemmel diyorsun

• 5700 , 580 , 570 var o anlatılanları duymadım yazılım tarafında sağ alt köşede bulunan radeon ayar kısımı baya işime yarıyor ve belirteyim aynı görsel kaliteyi nvidia kartlar veremiyor nvidiada oyunlar çamur gibi gözukuyor.

• vedkum kullanıcısına yanıt

Oh içimin yağları eridi.

Sarı site fırsatçıları ezildikçe mutlu oluyorum

• Karamanenes K kullanıcısına yanıt
    Ahaha ölücüler o piyasayı öldürecekler. 3000 serisinin ikinci el piyasası bir yayılsın kazıklana kazıklana satacaklar. “Bak şu linkteki adam RTX 3070’i 4000’den satıyor 3000’e anlaşalım. O parayı RTX 2080 Ti’ya vermem. İndirim yap 3000’e alayım” diyecekler. Yandınız oğlum yandınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • RTX 3070 RTX 2080 Ti’yi geçtiğine göre aynı şekilde RTX 3060 da RTX 2070 Ti’yi geçecek sanırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ridvan1903 kullanıcısına yanıt

Bildiğim kadarıyla 2080ti seviyesinde piyasada vatan bilgisayar itopya gibi mağazalarda aşırı bir stok yok yani pandemi sürecinde olan kartlar da bitmişti daha alt segment kartlar belki vardır onlara da hafta sonu kampanyası, hazır kasa vs gibi birşeyler yapıp eritirler bir şekilde eski nesil satılacak üretimi çoktan durmuştur zaten Nvidia kazanacağını kazanmıştır

• snakefatih kullanıcısına yanıt

Muhtemelen dediğiniz gibi olur ,

Bu sıçrama bizim için iyi oldu . RTX3060 alıyorsun belkide RTX2080 den güçlü olacak

• Firmaların rekabeti biz tüketicilerin lehine okuyor.

Nvidia'nın bu hareketinden sonra AMD'nin daha iyi işler çıkarması lazım, bu durumda da Nvidia'ya da teşekkür etmek gerekiyor.

• Bu kartlara amd cevap veremez

• İlk kez bir kartın tasarımı hoşuma gitti 3090Ti çıksın 1080ti'dan ona ışınlanmayı düşünüyorum'da monitör vs.'de değişmek lazım şimdi  

• Alışveriş sitelerinde hala 12-13 bin tl ye 20180ti satılıyor. Alan oluyor mudur bilmiyorum ama alana üzülürüm.

• Bu kartların oyunlarda işlemci yükünü hafiflettiği söyleniyordu. 2k 144 hz. monitörüm için gtx 3080 düşünüyorum. Emektar 6700k yeter mi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi homebird -- 3 Eylül 2020; 13:57:0 >
  • ‘’ Tüm Pascal kullanan oyuncu arkadaşlarıma sesleniyorum, şimdi güvenle yükseltmeye gidebilirsiniz’’

Adam sesimizi duymuş :)

• İlk önce fanboyları 1200 euro ile kazıklayalım dediler sonra yeni nesil sistemler gelince indirim yaptılar. Bu karta 8gb hala kazık sayılıyor

• homebird kullanıcısına yanıt
    3070'in 2080TI'ı tokatladığını göz önünde bulundurursak darboğaz kaçınılmaz olacaktır. Ryzen'a geçme vakti geldi gibi. :)

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.