Şimdi Ara

Nvidia RTX 3000’de neden fiyat düşürdü? RTX 2080 Ti’ı tarihe gömen RTX 3070 nasıl geldi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
1
Favori
8.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1200 den kardeşim 800 nereden çıktı ya 3080 dedigimiz kart 2080ti ın devamı 2080 in degil

• AMD bişeyler yapıyo olmalıki nvidiya bukadar önlem almış

• 1 3080 2080ti modelinin devamı değil.

2 3080 2080ti dan yüzde 80 daha performanslı değil. 2080den yüzde 80 daha performanslı

• Arkadaşlar unuttuğunuz bir şey var. Nvidia kart ile birlikte yazılım ve teknoloji de getiriyor. Amd ekrankartı sahibiyim saf işlem gücü haricinde herhangi bir yazılımsal avantaj sunmuyor. Ana akım oyunlarda dlss ve rtx gibi teknolojiler artık yerleşik olarak geliyor. Windows üzerinde grafik hızlandırma gibi güzel özellikler de cabası. Amd tarafında yazılım problemleri hala devam ediyor. Fiyat tabi ki çok önemli ancak amd nin alternatif getirmesi çok önemli. Amd cevap veremediği takdirde, nvidia bir sonraki nesilde nvidia rtx ile istediği fiyatı belirleyebilir.

• 500 dolarlık 3070 den sonra Microsoft ve Sony

Nvidia RTX 3000’de neden fiyat düşürdü? RTX 2080 Ti’ı tarihe gömen RTX 3070 nasıl geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skywalkerx -- 2 Eylül 2020; 16:11:2 >
  • Bu kadar güçlü kartin boyle güzel fiyata cikmasindan cok 2070 super ve 5700xt in çok daha ucuz fiyatlara çekileceği icin sevindim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekin-71 -- 2 Eylül 2020; 17:22:52 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yeni radeon kart 2080 ti yani 3070 gücünde olacaktır büyük bir sürpriz olmaz ise.

Driver sorunları ve teknolojik artıları göz önüne alınca 3070 3080 alın geçin abi

• Artık oyunlarında grafikleri gelişmesi lazım fps ile gaza getirip getirip çizgi film grafikli oyunlarla kart çakmasınlar millete..

• tekin-71 kullanıcısına yanıt
    "Türkiye de yaşadığını hatırladın ve senin için ucuzlayacak hiç birşeyin olmadığını anladın."

• Steelo S kullanıcısına yanıt
    Bir umuttur yaşamak :)

• burada microsoft ,sony 500 dolar rtx 3070 500 dolar diye dalga geçiyorsunuz da . Şimdi rtx 3070 i 500 dolara alıp masanın üstüne koyup çalıştırabilecekmisiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çünkü konsollar geliyor... 500 dolarlık yeni nesil konsollara insanlar yönelmesin diye böyle bir hamle yaptıklarını düşünüyorum.

• rtx laptop fiyatları düşer mi artık o zaman

• amd hiçbir zaman nvidia seviyesine gelemedi zaten.

• lterlemez L kullanıcısına yanıt
    Araya aşağıdakilerden hangisi gelmelidir?

A)Performansı

B)Malları

C)Hiçbiri

D)Hepsi

• Nvidia ne yaptın olum sen?

O değilde Xbox Series'in GPU'su ile aynı güçte olup ondan daha ucuza ya da aynı fiyata satılan kart yoktu daha düne kadar.

Şimdi Xbox'ı katlayıp parçalayıp üstüne bi de rekabetçi fiyata satılacak olan 3xxx serisi geldi. Nvidia RTX 3000’de neden fiyat düşürdü? RTX 2080 Ti’ı tarihe gömen RTX 3070 nasıl geldi 

Bu durum adım gibi eminim ki Xbox'ın satışlarını olumsuz etkileyecek. Böyle düşünüyorum çünkü bu konsol zaten yan sanayi bir PC kasası konumunda, her zaman PC geliştirmek bir alternatifti yani. Şimdi daha da iyi bir alternatif olmuş oldu PC kanadı.

Herkes çok olumlu yaklaşıyor ve iştahlar kabardı şu an ekran kartları için.

• Biz oyunseverler açısından karlı bir karar olmuş kur farkından yine pahalı olacak ama hissedilir bir fiyat indiriminin hiç şüphesiz TR pazarınıda hareketlendireceği bir gerçek şahsen 3000 serisini merakla bekliyordum...

• fıyatlardakı dususun ana sebebi coin madencliginin düşen trendi sonrasında azalan kart satışları. Ana sebep bu

• 2060 super fiyatına 3000 serisi alabilecek olmak beni biraz üzdü açıkçası. Ölü yatırım yapmakta üstüme yok diyebilirim :)

Not: evet bugün peynir alsam yarın pahalılaşıyor yatırım gözüyle bakıyorum artık her şeye..

• antonio_06 kullanıcısına yanıt
    Rdna2 ile bizi neyin beklediğini bilemeyiz...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.