Şimdi Ara

Nvidia RTX 3000’de neden fiyat düşürdü? RTX 2080 Ti’ı tarihe gömen RTX 3070 nasıl geldi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
1
Favori
8.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
    bu dediğin önümüzdeki onlarca yıl içinde nvidianın gözünü korkutabilir. 5-10 iyi konumdaki internet hızıyla dünya genelinde hız aynı değil, dolayısıyla herkesin hızının arttığını varsaymak yanlış olur.

Böyle dramatik bir tablonun ortaya çıktığı en iyi senaryo dünyanın en büyük ekonomilerinin 5g altyapısını kurup insanlara ulaştırması ve büyük bir kabul oranının oluşması olabilir. Bu durumda şuan beta kıvamındaki streaming oyun servisleri popülerlik kazanabilir.

500 milyon müşteri varsa bunların en iyi 20-30 milyonu oyun streaming servislerini kullanıyordur.

Hatta ortaya bir bomba da ben bırakayım, böyle streaming servisleri arttıkça nvidia ve amd daha çok kazanır çünkü olay b2c'den b2b'ye döner. Sonuçta sunucu tarafı için daha az üretip daha çok kar koyup satabilir. Böylece tedarik zincirindeki birçok halka aradan çıkar, pazarlama maliyetleri düşer, bakım onarım teknik destek gibi hizmetleri satıp daha da kazanabilir.

• homebird kullanıcısına yanıt
    Şuan için alan olmaz ama 2 ay öncesinde 2070süper 2080 veya ti alan ck oldu. Keşke bekleselerdi. Benim merak ettiğim 3070 ile 3080 arasında ne kadar fark olucak?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Amd 6000 serisi Nvidia 30 sersiyle kafa kafaya gelecektir. Yoksa neden bu kadar fiyat düşürsün ki, ayrıca pc oyunculuğu yavaş yavaş ölüyor, ileride bedava verseler sokacak kasa bulamayacaklar.

Silkeleyebildikleri kadar silkeleyecekler, zaten tuz elinde hazır bekleyenlerin ağızları 2 reklam kokan başlıkla sulanmaya başladı bile, pavlov'un zili gibi, yeni serinin adını duyunca tetikleniyorlar.

parası olana şimdiden hayırlı olsun, borçla taksitle alacaklara da nefislerine hakimiyet ve akıl fikir diliyorum.

• Amd ekran kartlarının driver sorunlarını tam anlamıyla düzeltmesi gerek öncelikle. zaten Nvida almaya parası yetmeyenler Amd kullanacaktır :D

• Pc toplarsam rtx2080ti almam lazım diyordum ama bir yandan da "bu iki karışlık şey nasıl 13 bin lira olabilir?" diyordum. Nvidia daha çoook indirime gider. Kart mart almıyorum :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre Tuna Mirliva -- 4 Eylül 2020; 23:41:58 >
  • halen daha foruma 100 , 200 yorum sayısı olan troll hesaplar gelip Amd sorunlu diye böğürüyorlar , bakın Amazonda bu karta nekadar olumlu yorum yapan olmuş. Eğer bunların idda ettiği gibi olsa olumsuz yorum sayısı fazla olur hatta ürünler satıştan bile çekilirdi.
    Nvidia RTX 3000’de neden fiyat düşürdü? RTX 2080 Ti’ı tarihe gömen RTX 3070 nasıl geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Babangida Babayaro kullanıcısına yanıt

Ps5 fasafiso. Hiç konsolum olmadı ama mantıklı adam her zaman ps4 pro alır. Ps5 kısıtlı olacak o paraya biraz daha ekle kral bir pc diz o pc ile internette sörfün keyfini çıkar. Ps5 alacaklar içerik üreticileri ve koleksiyoncular olur benim gözümde.

• Karamanenes K kullanıcısına yanıt

3080 oyunlarda 3070'ten en az 40 FPS daha iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demek ki neymiş. Bu fiyatlandırmalar çoğunlukla kullanıcıya da bağlı. Fan boylardan bahsetmiyorum. Onlar ayrı dünyanın insanları.

• Pc oyunculuğu bitecek kısmına bayağı güldüm. Şimdi bedavaya geforce now var da kart satışları düşünce onu da bedava yapmayacaklar, reklam isteyecekler vs.

AMD artık yok oldu bence. RX 570 kullanıcısı olarak üzülerek söylüyorum, alacağımdan değil ama AMD Big Navi kartlar kesinlikle çıkmıyor. Tek yaptıkları %50 performans artışı olacak roadmap çıkaralım şu bu.

• AMD'nin hamlesini Nvidia daha erken gördü ve golü çaktı dantel gibi mal mal seyretmedi

Ryzene beklenen cevap geldimi hala gelemedi Nvidia dantelde benzer bir tokat atıp fiyatı aşağı çekmeli yoksa sittin sene toparlanamaz

Ben ekran kartlarında durumun değişeceğini sanmıyorum yani 2070S'i geçemeyen AMD ilk seride 3070S/Ti 'i geçemeyecek .

Sonraki seride çıkacak olan 8192 shader'li ürün erken gelirse 3090'u zorlar .

Bu durumlar hep bize yarar hem performanslar artar hem fiyatlar düşer

• Merhaba,

Öncelikle çıkan kartlara baktığımızda şunu görmek lazım, 2080ti 3080 ın selefi değil. Yazıda bu şekilde belirtilmiş ve buna göre fiyatlandırma üzerinden yorum yapılıp, indirim olduğu söylenmiş, bence yanlış bir düşünce.
    Önümüzdeki dönemde 3080ti kartı gelirse ancak onunla kıyaslanabilir.
    O zaman da fiyat farkının nekadar olacağını daha net görmüş olacağız.

Kolay gelsin.

• RTX 3070 4850 TL'ye piyasaya girecek diyen beyefendi nerde acaba? Ben kendisini bulamadim kendisi bana ulaşırsa sevinirim

• aslinda evet o fiyata giriyor ama ulkemizdeki firsatci insanlar malesef 2 katina satiyorlar. kar koyuyorlar. bu urunlerde gumruk ve kdv disinda bi vergi yok. ekran kartinin suyunuda siksan asla suanki fiyatlarina gelmez. ama saticilar boyle firsatci iste.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.