|
Nvidia, RTX 50 serisi için iddialı konuştu: Stoklar artıyor, fiyatlar düşecek

-
-
Bizde düşmez aksine zam gelir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Beklenen talep olmadı, bizde fiyatı kırıyoruz diyememiş
50lere bakınca 40 serisini alanlar çok şanslı yatırımlarının keyfini çıkarıyorlar
-
ziya da kart almaya gitmiş
-
küreselciler , hisseler üzerinden tesla ve nvdia'ya ayar verme derdine girdiler. buradan tüketici karlı çıkabilir.
-
haaaaa analize gelin bunlarla gelin 😁😁😁
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yeni AMD Radeon 9000 serileri satmaya başlayınca tabi düşürürsün fiyatları. YZ çözdüren ama bir kabloyu bile 3 yıldır tasarlayamayan Nvidia :)
-
AMD canını Sevem
-
9070'lerin satışları patlayınca ansızın gizlice saklanan 5000 stokları ortaya çıkacak dedim sanırım çıkıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 14 Mart 2025; 18:42:44 > -
amd almayın bekleyin birkaç ay demiş.
bolluk var diyen amd nin stokları bile tükeniyor, kapış kapış gitti.
-
MSI 5080 OC SHADOW modelini 65 e aldım şöyle diğer 4000 serisi kartlarla fiyat tablosunu karşılaştırdığımda pek inandırıcı haber olarak gelmiyor. 4090 bile ülkede kaç zamandır 90 bin fiyatında satışta kaldı. Geç bu işleri NVIDIA
Ben olsam ince den colorful 5080 advance alırdım o fiyatlara. bn vulcan oc aldım baya iyi kartlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Açıkcası hiç pişman değilim ROPS değerleri normal çıktı soğutması sessiz ve iyi zaten oyunlardaki değerleri hesaba bile katmıyorum. Bir de benim donanım full MSI o yüzden öyle tercih ettim
Rekabet yaramış. Her şeye rağmen GTA6 öncesi ekran kartı alma taraftarı değilim =)
-
allah bunların eline düşürmesin kimseyi. sakladıkları stokları amd kart satmaya başlaynca çıkartıyorlar piyasaya. amd falan olmasa biz 5060 kartları 900 dolara alırız yatın kalkın dua edin rekabet devam etsin. orta seviye de olsa amd kart çıkarmaya devam etsin.
-
Arkadaşlar 3070'i kaçtan sattınız/satıyorsunuz?
-
Mayıs'ta askere gidicem, döndüğümde inşallah kart almak istiyorum. 9070 xt aklımı çok çeliyor, amdnin kendi programı bile almak için büyük bir sebep. Yalnız bu kart Cs2de epey düşük performans veriyor. İleride driverlarla 5070 ti seviyesine çıkarsa 9070 xt alıcam. Çıkmazsa eğer 4080 Super ya da 5070 ti düşünüyorum. Sadece CS2 oynuyorum o da 2k monitörde.
fiyatlar insin, biz bekleriz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Beklenen talep olmadı, bizde fiyatı kırıyoruz diyememiş
|
Yeni AMD Radeon 9000 serileri satmaya başlayınca tabi düşürürsün fiyatları. YZ çözdüren ama bir kabloyu bile 3 yıldır tasarlayamayan Nvidia :)
|
9070'lerin satışları patlayınca ansızın gizlice saklanan 5000 stokları ortaya çıkacak dedim sanırım çıkıyor |
Bizde düşmez aksine zam gelir.
|
50lere bakınca 40 serisini alanlar çok şanslı yatırımlarının keyfini çıkarıyorlar
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X