Şimdi Ara

Nvidia Shield Tv (Ana Başlık) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.502
Cevap
206
Favori
425.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sadays

Arkadaşlar Edanur nvidia shieldi kargoya verecek yarın birgün
    Test etmeden önce neleri yüklemem lazım nasıl güncelleniyor cihaz biraz destek olun bildiğim kadarıyla default bir media oynatıcısı yok
    Ayar v.s.

Medya oynatıcı olarak kodi yi marketten indirin 16 sürümü yayınlandı bide archos u kurun her iki programdada refresh rate ayarlarını yapın hz programını kurarsanız herseferinde ayarlamanız lazım cihazı 24 hz aldığınızda 25 lik yada 30 luk film açarsanız takılma yapar onun için her iki programdada auto framerate ayarlarını yapın filmin fps sine gore tv yi otomatik ayarlıyor.

Bide HDMI > Dynamic Range ayarlarını yapan varmı ayarı full yaptığınızda siyah renk problemi yaşıyormusunuz.

HDMI > Dynamic Range ayarını full yapıp şu resmi açabilirmisiniz kutuların kaçını gorebiliyorsunuz

Nvidia Shield Tv (Ana Başlık)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tedirginnn -- 24 Şubat 2016; 10:14:02 >

• 3.0 update yapınca benım harici hdd lerin hic birini gormez oldu.flash bellek takıyorum onu bile gormyuor.depolamada goruyor ama içini gostermiyor.

bilgisi olan varmı?
  • Aynı sorun bendede var iki disk takılı sadece birini goruyor nvidia forumlarındada bahsediliyor bu sorundan bi çozum yazılmamış.
  • bende bir tanede gormuyorki.hiç bir şey gormuyor.8 gb flash bellegi bile gormuyor.farklı portlara taktım.hatta hdd i formatladım yinede gormuyor.
  • Diski ilk taktığınızda kurulum için size soruyor external mi internal mi diye ama sadece birine erişebiliyorum
    siz diski taktığınızda 2*3 dakka sonra sorması lazım
  • hiç bir şey sormuyor bana öylece kalıyor.
  • https://forums.geforce.com/default/topic/917493/shield-android-tv/shield-android-tv-software-upgrade-3-0-now-available-released-2-22-16-/17/

burda bu sorundan bahsediliyor.
    Ama disklerin biri gorunmuyor genelde sizde ikiside gorunmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tedirginnn -- 24 Şubat 2016; 9:56:42 >
  • 3D.iso ve 2d.iso oynatmak için de kodi mi kullanacağız?

işin kötüsü 4k filmlerde hd ses desteğini test edemeyeceğim muhtemelen çünkü 4k tvlerin olduğu yerde amfi yok amfi evde onda da tv 1080p bakalım ne olacak
  • Şimdi sarpcore yazınca durakladım güncelleme yapmasam mı? harici hdd tanıtamayan bir tek o mu var en son güncellemeyi yapıp da?
  • quote:

3D.iso ve 2d.iso oynatmak için de kodi mi kullanacağız?

işin kötüsü 4k filmlerde hd ses desteğini test edemeyeceğim muhtemelen çünkü 4k tvlerin olduğu yerde amfi yok amfi evde onda da tv 1080p bakalım ne olacak

Bu cihaz 3D iso açtığını ben hic duymadım denemedim de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncellemeyi sorunsuz yaptım.Sandisk, 128 GB usb 3.0 micro bellek bağlıydı. Onu da internal hafıza olarak seçtim. Bol dahili hafızalı bir cihazım oldu..
    Bu hz olayını anlamadım. Her player için bu ayarı yapmak durumunda mıyız? 24 Hz mi seçeceğiz yoksa "auto" gibi bir değer mi? MX Player pro v1.8.4 kullanıyorum( ac3 ve dts codecli)
    Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocean72 -- 24 Şubat 2016; 12:07:49 >
  • Yahu daha 3d.iso oynatamayan bir cihaz nasıl kral oluyor çıplak kral mı bu?

neyi test edeceğiz o zaman 1000 tl veriyoruz 3d iso oynatmak için 60 dolarlık m195i de üstüne mi koyacağız?
  • quote:

Yahu daha 3d.iso oynatamayan bir cihaz nasıl kral oluyor çıplak kral mı bu?

neyi test edeceğiz o zaman 1000 tl veriyoruz 3d iso oynatmak için 60 dolarlık m195i de üstüne mi koyacağız?

Bir kac kez yazdım gene yazayım ustat bu cihaz Media player degil illegal isler bu cihaz da yok

Ama Kodi bu duvarı yıkıyor Kodi ne çalıştırırsa hepsi o bir adım ötesi yok

• Gerçi benim için sorun değil ben 3d ve 2d isoları full menülü gösterdiği için pioneer blu-ray player kullanıyorum mkvleri hd sesli gösterse ve m195ten daha net olsa yeter bana ama bu aleti tek media playeri olarak kullancaklar için bence topiği açan atm41 arkadaşımız KOCA KOCA HARFLERLE 3d.iso oyatmaz diye yazmalı ki forumdaşlar yanılıp almasın
  • Tamam da başlık media playerlar bölümünde
    Oyun konsolları bölümüne açsanız büyük sükse yapar bak oyun oynatıyor üstüne de neler neler yapıyor diye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Tamam da başlık media playerlar bölümünde
    Oyun konsolları bölümüne açsanız büyük sükse yapar bak oyun oynatıyor üstüne de neler neler yapıyor diye

Bence de Utu masaları kısmına açmak lazım

Keza istekler bitmez

• quote:

Gerçi benim için sorun değil ben 3d ve 2d isoları full menülü gösterdiği için pioneer blu-ray player kullanıyorum mkvleri hd sesli gösterse ve m195ten daha net olsa yeter bana ama bu aleti tek media playeri olarak kullancaklar için bence topiği açan atm41 arkadaşımız KOCA KOCA HARFLERLE 3d.iso oyatmaz diye yazmalı ki forumdaşlar yanılıp almasın

Sevgili Abim,
    future requestte zaten sorulan ilk soru 3d iso..Kodi veya patch ile çözülebilir..
    takipteyim...
    selamlar..

www.multipelife.com
    Play 3D Blu-ray ISO on Nvidia Shield TV
    http://www.multipelife.com/3d-blu-ray-iso-to-nvidia-shield-tv.html

çok 3d iso su olana çözüm...

• iso sorunu mu var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aticus3

iso sorunu mu var.

3D iso

Half SBS 3 de degil

• 3d meraklısı değilim ama 3d iso oynatmıyorsa büyük eksiklik 3d sevenler için

Şöyle her şeyi dört dörtlük yapacak bir media player dünya gözüyle görmeyeceğiz heralde :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.