Şimdi Ara

Nvidia Shield Tv (Ana Başlık) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.502
Cevap
206
Favori
425.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eraycelik80

quote:

Orijinalden alıntı: aticus3

iso sorunu mu var.

3D iso

Half SBS 3 de degil

ben oppo da oynatabiliyorum 3d iso ama
  • Neyse gelsin bakalım bir

ütü masaları kısmını espri olarak alıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemo62

3d meraklısı değilim ama 3d iso oynatmıyorsa büyük eksiklik 3d sevenler için

Şöyle her şeyi dört dörtlük yapacak bir media player dünya gözüyle görmeyeceğiz heralde :)

Htpc

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni sürümde harici disk bağlantısında problemler var ya hiç gormuyor yada sadece bi girişi goruyor harici disk kullanıyorsanız beklemeniz daha iyi olacaktır.
  • Sorunu hallettim.bende 32 gb sd kart var.ona uygulamalar oyunlar atiyordum.uptade sonrasi onuda harici surucu gibi gormus.bende hic dikat etnedim.dahili surucu olarak formatlayinca diger harici hdd i hemen gordu.tabi bunu cozene kadar yapmadium sey kalmadi.en son fabrika ayrlarina dondum.ne var ne yok sildim.ondan sonra bu dedigimi yaptim.fabrika ayarlarina donmeye gerek yoktu aslinda.ancak basla bir sey oldu.goruntu ciddi anlamda guzellesti.bu nasil oldu hic bir fikrim yok.sifirlamadan once izedigim filmi tekrar izliyorum goruntu cam gibi.filmde bbrip.her sey ayni ayar olarak.hic bir sey anlamadim bu androidden.

• 3d isoyu 2d olarak mı görüyor yoksa hiç mi oynatmıyor?
    Uzun zamandır 3d film izlemedim ama belki izleriz diye 3d olarak ediniyorum filmleri...
  • onkal kullanıcısına yanıt
    2D olarak görüyor.
  • "Supports the new Vulkan™ API for high-efficiency access to SHIELD’s graphics hardware.
    Optimizations for New Apps and Games "

diyor ama bunun filmlere de yansıması ilginç olmuş sarpcore
  • controllerı başka cihazlarda kullanamıyoruz son okuduklarıma göre.

üzüldüm, güzel bir şeydi. umutluydum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadays

"Supports the new Vulkan™ API for high-efficiency access to SHIELD’s graphics hardware.

görüntü gerçekten çok iyi oldu.eşim hiç sallamaz ama o bile farketti.cam gibi oldu resmen.480p görüntü bile full hd gibi görünüyor.ayrıca çok hızlı çalışıyor.neredeyse ben tuşa basmadan o anlıyorda hemen geçiş yapıyor.en ufak takılma falan olmuyor.
    şu cihaz iso dosyalarıda oynatsa menulu bile olmasına gerek yok çok iyi olacak.birde kodi yerine kendi medya oynatıcına ağırlık verse dahada güzel olur bence.

birde arkadaşlar popcorn time kurdunuzmu bilmem ama kurmadıysanız kesin kurun.çok iyi çalışıyor ve rahatlıkla filmleri izliyorsunuz.görüntü kalitesini 1080p de 720p ve 480p olarak izleyebiliyorsunuz.hepsini denedim görüntüler çok iyi.ayrıca Türkçe alt yazıda var bir çok filmde.

• quote:

Orijinalden alıntı: sarpcore

quote:

"Supports the new Vulkan™ API for high-efficiency access to SHIELD’s graphics hardware.

görüntü gerçekten çok iyi oldu.eşim hiç sallamaz ama o bile farketti.cam gibi oldu resmen.480p görüntü bile full hd gibi görünüyor.ayrıca çok hızlı çalışıyor.neredeyse ben tuşa basmadan o anlıyorda hemen geçiş yapıyor.en ufak takılma falan olmuyor.
    şu cihaz iso dosyalarıda oynatsa menulu bile olmasına gerek yok çok iyi olacak.birde kodi yerine kendi medya oynatıcına ağırlık verse dahada güzel olur bence.

birde arkadaşlar popcorn time kurdunuzmu bilmem ama kurmadıysanız kesin kurun.çok iyi çalışıyor ve rahatlıkla filmleri izliyorsunuz.görüntü kalitesini 1080p de 720p ve 480p olarak izleyebiliyorsunuz.hepsini denedim görüntüler çok iyi.ayrıca Türkçe alt yazıda var bir çok filmde.

Neden Kodi yerine kendi player isteniyor ki zaten her cihaz Kodi kullanmak istiyor gücü yetmeyin Ce kendi player yapıyor bunun böyle bir sey E ihtiyacı yok ki Kodi zaten iyi çalışıyor hemde çok iyi

ISO isine gelince calisyor zaten kim çalışmıyor yazdiki

Sadece 3D iso çalışmıyor oda yakın Kodi nin bir sürümünde gelecek o da sorun degil yanı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eraycelik80 -- 26 Şubat 2016; 9:11:26 >

• quote:

quote:

quote:

Neden Kodi yerine kendi player isteniyor ki zaten her cihaz Kodi kullanmak istiyor gücü yetmeyin Ce kendi player yapıyor bunun böyle bir sey E ihtiyacı yok ki Kodi zaten iyi çalışıyor hemde çok iyi

Sadece 3D iso çalışmıyor oda yakın Kodi nin bir sürümünde gelecek o da sorun degil yanı

ben bir çok cihazda kodi kullandım denedim.şu ana kadar kodi en iyi çalıştığı yer bence nvidia lafım yok zaten.gerçekten takır takır çalışıyor.güncellemeler eklentiler falan filan yerine kendi oynatıcında bas çalıştır benim mantık bu başka bir şey değil.olmazsada olmaz.kodi diğer cihazlardaki gibi sıkıntılı olsaydı zaten çok camdan atmıştım bunuda:)

bende iso çalışmadı ki.sizde çalışıyormu ala ala.ben o kadar denedim sadece 2 tane iso dosyasının 2 kısmını oynatı kodi de başka bir sey gelmedi.mx veya digerlerinde zaten hiç açmıyor.yazmıştım burayada çalışmıyor diye.
    akşam bir daha deniyim bakim.güncellemeyle düzelmiştir belki.
    bu arada ben 3d iso ile hiç ilgilenmiyorum.benim için 3d film gereksiz bir şey.
    şunuda söyliyim nvidia resmi forumunda en çok istenen özellik olarak söylenmiş.sanırım yeni güncellemeyle gelicek yakında 3d iso oynatma.

• quote:

quote:

quote:

quote:

ben bir çok cihazda kodi kullandım denedim.şu ana kadar kodi en iyi çalıştığı yer bence nvidia lafım yok zaten.gerçekten takır takır çalışıyor.güncellemeler eklentiler falan filan yerine kendi oynatıcında bas çalıştır benim mantık bu başka bir şey değil.olmazsada olmaz.kodi diğer cihazlardaki gibi sıkıntılı olsaydı zaten çok camdan atmıştım bunuda:)

bende iso çalışmadı ki.sizde çalışıyormu ala ala.ben o kadar denedim sadece 2 tane iso dosyasının 2 kısmını oynatı kodi de başka bir sey gelmedi.mx veya digerlerinde zaten hiç açmıyor.yazmıştım burayada çalışmıyor diye.
    akşam bir daha deniyim bakim.güncellemeyle düzelmiştir belki.
    bu arada ben 3d iso ile hiç ilgilenmiyorum.benim için 3d film gereksiz bir şey.
    şunuda söyliyim nvidia resmi forumunda en çok istenen özellik olarak söylenmiş.sanırım yeni güncellemeyle gelicek yakında 3d iso oynatma.

Tamamen aynı seyleri düşünüyoruz :)

• Denemek için Shield TV'ye Full Android kurdum.
    Meraklısı için bir de video hazırladım. Tek tıklama ile kuruluyor. Gerekli her şeyi tek dosyada topladım. Video altındaki linkten denemek isteyen indirebilir.

www.youtube.com/watch?v=Tm_cVrDzhOI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theilkerates -- 16 Mart 2016; 20:32:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: theilkerates

Denemek için Shield TV'ye Full Android kurdum.
    Meraklısı için bir de video hazırladım. Tek tıklama ile kuruluyor. Gerekli her şeyi tek dosyada topladım. Video altındaki linkten denemek isteyen indirebilir.

https://www.youtube.com/watch?v=Tm_cVrDzhOI

Hocam kumanda çalışıyor mu. Full android kurduğumuzda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blckmgcmn34

quote:

Orijinalden alıntı: theilkerates

Denemek için Shield TV'ye Full Android kurdum.

https://www.youtube.com/watch?v=Tm_cVrDzhOI

Hocam kumanda çalışıyor mu. Full android kurduğumuzda.

Bende gyro kumanda var onu kullanıyorum. Kendi kumandasının kutusunu hiç açmadım. O yüzden bilemiyorum. Controller ise 3.parti bir uygulama ile kablolu olarak kullanılabiliyormuş. Henüz denemeye fırsatım olmadı.

• arkadaşlar klavye mouse kullanan varmı cihazda?
    ben bi tane kablosuz klavye mouse set almak istiyorum ama hangisi uyumludur varmı tavsiye edeceğiniz?
    5 metre civarında rahat calıssa olur.
    tv için satılanlar var onlardan olurmu acaba?
    calısırmı touchpad falan?
  • Satmayı düşünen varsa pmden ulaşabilir.

• ndvia'ya güncelleme geldi herşeyi güncelledim. fakat kodi'den artık film izlenmez oldu kaynak bulunmuyor filmler yüklenmiyor genesi phoneix birde yift diye bişey vardı hiçbiri açmıyor filmleri. farklı kaynak kullanan var mı?
  • yabancı forumlardan araştırdım Logitech Wireless Touch K400 Plus modelin iyi çalıştığını söylüyorlar.Jepsi burada indirimide vardı sipariş verdim.

almak isteyen için 129 dan 99 tl olmuş fiyatı.

www.hepsiburada.com
    Logitech Wireless Touch K400 Plus Siyah Klavye (920-007149) Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/logitech-wireless-touch-k400-plus-siyah-klavye-920-007149-p-BD804607-SIYAH

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.