Şimdi Ara

Nvkflt.sys Mavi ekran Hatası (SS)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Özellikle online oyunlarda (League of Legends) alıyorum bu hatayı. 2 tane ekran kartım var biri onboard diğeri nvidia. Nvidia gt555m da oyun açınca Mavi ekran geliyor. Onboardla açınca sorun yok. Bu hatayı yaklaşık 5 6 aydır alıyorum diyebilirim. Ne kadar çözüm denediysem olmadı.Çözümünü bulana helal olsun diyorum.

Çözüm yolları olarak en son nvidianın bi sürümü hatalımıymış neymiş onu bi program sayesinde silip son sürümünü yükledim(bi arkadasın bu forumda böyle konusu var o çözmüş sorunu), formatından tutun herseyi denedim.

SS :  Nvkflt.sys Mavi ekran Hatası (SS)

Edit: Son zamanlarda onboard kartla oynamaya başlayınca da mavi ekran gelmeye başladı, ilk başlarda sorun yoktu nasıl oluyor bilmiyorum ama nvidiada sorun yok gibi görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkan2855 -- 20 Eylül 2014; 23:01:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Furkan2855

Özellikle online oyunlarda (League of Legends) alıyorum bu hatayı. 2 tane ekran kartım var biri onboard diğeri nvidia. Nvidia gt555m da oyun açınca Mavi ekran geliyor. Onboardla açınca sorun yok. Bu hatayı yaklaşık 5 6 aydır alıyorum diyebilirim. Ne kadar çözüm denediysem olmadı.Çözümünü bulana helal olsun diyorum.

Çözüm yolları olarak en son nvidianın bi sürümü hatalımıymış neymiş onu bi program sayesinde silip son sürümünü yükledim(bi arkadasın bu forumda böyle konusu var o çözmüş sorunu), formatından tutun herseyi denedim.

driversweeper ile nvidianın driverini silin. biraz eski driver bulun onu kurun.

• quote:

Orijinalden alıntı: oguz298

quote:

Orijinalden alıntı: Furkan2855

Özellikle online oyunlarda (League of Legends) alıyorum bu hatayı. 2 tane ekran kartım var biri onboard diğeri nvidia. Nvidia gt555m da oyun açınca Mavi ekran geliyor. Onboardla açınca sorun yok. Bu hatayı yaklaşık 5 6 aydır alıyorum diyebilirim. Ne kadar çözüm denediysem olmadı.Çözümünü bulana helal olsun diyorum.

driversweeper ile nvidianın driverini silin. biraz eski driver bulun onu kurun.

hocam onu bugün yaptım. Öyle bi program yükledim. Denetim masasından kaldırıp sonra programı çalıştırıp güvenli modda kaldırmıştım nvidiayı ama sorun çözülmedi

• yok mu bilen birisi?
  • Furkan2855 F kullanıcısına yanıt
    Bende mavi ekran sorunu alıyordum hemde oyun fln acinca olurdu bu genellikle ramdan dolayıdır kardesim ramın calısmıyordur a yanmistir...

Bak sana söyle anlatayim her oyun ram ister, diyelim senin ramında calısmıyorsa o zaman oyuna girdikten birkac dakika sonra ramin calısmadigi yada cabuk dolduğu icin mavi ekran hatası alirsin....

Kardesim sen önce ram slotlarını değiş ve dene çalışıyormu (bu arada ram in kaç gb...1 den fazla ram parçanmı var yoksa tek mi? )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gollum61

Bende mavi ekran sorunu alıyordum hemde oyun fln acinca olurdu bu genellikle ramdan dolayıdır kardesim ramın calısmıyordur a yanmistir...

Bak sana söyle anlatayim her oyun ram ister, diyelim senin ramında calısmıyorsa o zaman oyuna girdikten birkac dakika sonra ramin calısmadigi yada cabuk dolduğu icin mavi ekran hatası alirsin....

Kardesim sen önce ram slotlarını değiş ve dene çalışıyormu (bu arada ram in kaç gb...1 den fazla ram parçanmı var yoksa tek mi? )

Ram yerini değiştirdim daha önceden 2x4 gb
    Hmmm birini çıkarıp diğerini tek olarak her ikisinde de denedin mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gollum61 kullanıcısına yanıt
    herşeyi denedim. Şimdi onboard kartla oynarken de mavi ekran gelmeye başladı sorun nvidia değil sanırım.
    intel hd graphics driverını güncellemeyi denedinmi?
    nvidianın kendi forumundan buldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mosted5 -- 20 Eylül 2014; 23:07:50 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • mosted5 kullanıcısına yanıt
    Hepsi güncel durumda :(

Nvkflt.sys Mavi ekran Hatası (SS)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkan2855 -- 20 Eylül 2014; 23:11:42 >
    prize takılıykende aynı sorun varsa psudan olabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    alienwaredam alıyosun bu hatayı?

yok hocam, n55sf notebook
    intel hd graphicsi silmeyi denermisin bide.

nvdia ya yaptığım işlemi ona da denedim sonuç 0
    gerçekten bende merak ettim neden olduğunu.

• sorunu bulabildiniz mi acaba aynı notebook aynı sorun bendede var
  • judge1 J kullanıcısına yanıt
    Çözümü bulamadım. Oyun oynayamıyorum oynadığım oyunlar ise düşük grafikli olduğu için (lol), Onboard kartla çalıştırıyorum onda mavi ekran gelmiyor. Sen ek olarak MSI Afterburner programıyla MHz yi 675 den 640 630 civarlarına getir belki olur. Bu şekilde çözen kişiler var ama bende işe yaramadı.
  • İki kere servise gitti geldi sadece format atmayı biliyorlar donanımları test edin dedim ettik istiyosanız anakartı değiştirelim belki ondandır diyorlar (770 tl) belkiye bu kadar para verilir mi lanet olsun asus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi judge1 -- 5 Aralık 2014; 12:12:22 >
  • selamlar
    sizin sorun çözüldü mü? yoksa pc yi attınız mı?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.