Şimdi Ara

O kadar Riva' yı sattık İbrahimoviç alınamaz mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dursun çapsızı forumları sosyal medyayı okuyarak transfer yapıyor
    İnşallah bu konuyu kaçırmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yanlış hatırlamıyorsam ilk geldiği sene bizi olabilir olabilir diye inandırıp en sonunda ''anca rüyanızda görürsünüz ZAA XD' demişti.

O kadar Riva' yı sattık İbrahimoviç alınamaz mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PayneKillers -- 18 Ağustos 2017; 19:37:42 >
  • Dursun senin ben .. Jdjdgagafza

Ne adamsın ya. Ama bu sene iyi takım topladın hadi bakalım demet akalın.

• Aynen dostum haklısın oradan gelen parayı gidelim çarçur edelim kulüp borçlarına yatırmayalım Ibrahimovic gelsin

• 2017'yi kapatmış bir oyuncu ve 36 yaşında. Ona vereceğimiz imza parası ve maaşı bir kenara koyalım onun egosunu kim yönetecek ayrıca Tudor ile eski takım arkadaşı.. Biri futbolcu biri hoca olarak birlikte çalışmaları mümkün değil yaş olarak ise aralarında 2 yaş var. Tüm bunları geçtim o sakatlıktan dönüp oynamaya hazır olması 2. yarının sonuna ancak denk gelebilir. Önümüzdeki sene için düşünülse işte o zaman da 37 yaşında oluyor. Şu an sakat olmasa ve gelse 1+1 opsiyonlu sözleşme yapılsa kimse hayır demez ama o sakatlıktan nasıl döneceği meçhulken bir de üzerine yukarıda bahsettiğim problemler var. O kadar mali yükün altına girmeye değmez. Böyle bir transfer yapılacaksa daha reel isimler düşünülmeli.
  • İbrahimovic gelir mi gelmez mi orasını bilmem ama mali anlamda GS'a ağır gelir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yok artık Nihat Doğan da mı....
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.