Şimdi Ara

o kadar yalnızım ki, yanlışlıkla para biriktiriyorum... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
218
Cevap
14
Favori
20.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
286 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yalnızlığı seven insanım ben de, senin gibi param ve arabam olsaydı arkadaşım olmasına gerek duymazdım.Haftada veya ayda bir iki kere gece 12-1 gibi arkadan slow bir müzik gideceğim bir yer olmasa bile 100-200 km uzun yol yapardım. Hatta sabahında işe gitmeyeceksem bir delilik yapıp güvenli bir yerde arabayla bile uyurdum, sabahında eve dönerdim. Bu benim için muhteşem bir hobi olurdu. Yalnızlık benim için muhteşem bir olay, huzur sessizlik ve özgürlük ama sen benim gibi olma, ben sadece benim düşündüğüm şeyleri yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4BB9945F7 -- 2 Eylül 2020; 2:9:37 >
  • Bu kadar basarılı olup mutsuz biri görmek beni şaşırtmıyor değil, umarım trolsünüzdür hocam cidden elinizin altında para var bir kaç hobi edinip sosyallesebilirsiniz yada en kötü kendinizi o hobiye adayarak daha mutlu olursunuz örnek vermek gerekirse fitnees a gidersin veya dans kursuna hangisi sana hitap ederse.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zero fear kullanıcısına yanıt
    şimdi ayıktım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4BB9945F7

Yalnızlığı seven insanım ben de, senin gibi param ve arabam olsaydı arkadaşım olmasına gerek duymazdım.Haftada veya ayda bir iki kere gece 12-1 gibi arkadan slow bir müzik gideceğim bir yer olmasa bile 100-200 km uzun yol yapardım. Hatta sabahında işe gitmeyeceksem bir delilik yapıp güvenli bir yerde arabayla bile uyurdum, sabahında eve dönerdim. Bu benim için muhteşem bir hobi olurdu. Yalnızlık benim için muhteşem bir olay, huzur sessizlik ve özgürlük ama sen benim gibi olma, ben sadece benim düşündüğüm şeyleri yazdım.

Yalnızlık bence kendini avutma ve bir tür hastalıktan ibaret hocam. Ama tabiki sizin düşüncelerinize ve hayatınıza saygı duyuyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalnızlığı isteyen birini kendini avutuyorsun şeklinde algılamanız beni baya üzdü. Toplumda genel olarak insanlar sosyal olmaya çalıştığı için garip karşılanmamız normal tabi :) Avutma dediğiniz şey benim anlayışıma göre isteyip de başaramamak sonra da istemediğini söylemek gibi. Çok arkadaş edindim hiçbiri ile sorunum yoktu baya da eğleniyorduk sonra birçoğu ile iletişimi birden kestim. İçimden gelmiyor her gün insanlarla aynı konuları konuşmak vs. arkadaşlığı devam ettirmeye bile çabalamak içimden gelmiyor nedense içimden gelse ve başaramasam evet kendimi avutuyor olurdum :). Ergenlik falan diye düşündüm de ama sonra karakter meselesi olduğunu anladım. Hani ergenler olur bir kıza aşık olur ama onu sevmediğini falan söyler o bende hiç olmadı nedense :D Hatta kendimi baya garipsedim neden olmuyor diye sonra neden herkes gibi olmaya uğraşıyorum dedim kendime.

Sosyal birisini düşünün çok fazla yalnız kalınca üzülüyor, ilgi istiyor, ağlıyor ve korkuyor hatta bazıları bu korkuyla sağlığına zarar veriyor. (Kendini içkiye vurarak, çikolata yeyip yalnızlığı unutmaya çalışarak vs.) Sürekli birilerini istiyor yanında, bu mu hastalık? yoksa yalnız başına yaşayabilen ve mutlu olan bir insan mı hasta?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4BB9945F7 -- 2 Eylül 2020; 2:46:31 >

• Anlıyorum seni, buradakiler seni anlar kardeşim. Geçmişe takılmayıp geliştirmen lazım. Yaşı boşver, şimdi başla, yeni yeni yaşadığını fark edeceksin belkide

• Hocam ben de 2 ay önce son arkadaşımı sildim malesef ama yalnızlık biz insan ırkına uygun olan bir durum değil ki. Bunun zararlı olduğu bilimsel olarak da kanıtlanmış birşey. Anne baba kardeş bir yere kadar gerçekten yaşayanlar bilir bunu çok garip bir his..

• Yani yalnızlık normal ve iyi birşey olsaydı 7.8 milyar insan olmazdı hani buna daha çok ve mantıklı örnekler verilebilir

• Siz de haklısınız bir yandan insanların fikri değişebilir, benim ileride de düşüncelerim aynı kalır inşallah. Bu imkansız değil ama, başarmış insanlarda var diğer yandan bakarsak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4BB9945F7 -- 2 Eylül 2020; 2:52:34 >
  • @Roisseu06

tüm ciddiyetine ve verdiği rahatsızlığa rağmen bu durum bir hastalık değil, kader ise hiç değil. sadece alişa gelmiş bazı düşünce ve davranış şekilleri bir nevi kısır döngü oluşturuyor hayatında. bu kısır döngüyü kırmanın yolu var ve tahmin edildiği kadar zor değil.

şahsi tavsiyem, bu konuda uzman bir psikolog ile çalışmak ve onun yönetiminde kalıcı ve hayatı değiştiren stratejiler geliştirmek.

başaracaksın, bu konuda hiç şüphem yok...😉👍

• Doğa senin için en iyi bir tercih.

• Kulüplere üye olabilirsiniz. Atıyorum , dağcılık kulübü, bisiklet kulübü gibi. Bu aktivite, sizi yeni insanlarla tanıştıracaktır. İnsanlarla birlikte olmaktan hoşlanmadığınız için çıkmak isteyebilirsiniz, çıkın o kulüpten başka kulübe üye olun. Elbet sevdiğiniz bir grup denk gelecektir.
    Asosyallik hastalık değil, tercih meselesi. Evli olanlar dan bahsetmişsiniz, evli olanların çoğu da asosyal, merak etmeyin. Onlar 2 kişilik asosyaller sadece. Haftaiçi afedersiniz it gibi çalışan bireyler, haftasonlarını avmde harcıyorlar.

• Soruldu mu bilmiyorum ama hangi sehir de yaşıyorsun?

• Dostum kendini sosyalleştirmen için öncelikle spor aktivitelerine yazılıp konuşmaya, diyalog kurmaya kendini zorlamalısın.

• Bende senin gibiydim. Üniversitenin 2. Yılı biz kız seve seve sosyalleştirdi beni. Şimdi o da yok yine aynıyım

• içimizdeki alman kendini dışa vurmuş. kardeşim türkiye de asosyal olabilmek mümkün deseler asla inanmazdım. mk asosyal olabilmek yalnız kalabilmek bile lüks bu ülkede, zamanında bırak odayı yatacak yatağım bile yoktu oturma odasındaki kanepede uyurdum, ailemiz kalabalıktı her allah ın günü eve misafir gelirdi, yalnız kalıp depresyona girmeye fırsatım bile olmadı hep özendim sizin gibi insanlara. tadını çıkar kardeşim, ne kadar az kişi o kadar fazla huzur.

• Nedense bu çekingen arkadaşlarımızın hepsinin tipi ortalamanın üstünde :)

• Rousseu06 R kullanıcısına yanıt
    Seninkine yakındır benim yaşantım. Seni iyi anladığım için yardımcı olmak için yazıyorum bunları. İnsanlarla tanışmak dünyanın en zor şeyi bence. Yeni insanlarla tanışmak için en iyi fırsat kurslar. Paralı veya parasız dünya kadar kurs var. Halk eğitim veya belediyelerin ücretsiz kurslarını incele. Çok hoşuna gitmese bile bir iki derse katıl en azından. Bazen sonradan hoşuna gidebiliyor. En azından yeni insanlarla tanışıyorsun. Kurs çıkışı gel iki dakka çay kahve içelim dediğinde hayatında çok şey değişecek. Kursun sana illa bişey katmasına bakma. Yazılımcı olmana rağmen halk eğitimde office öğretilen bilgisayar kursuna bile git. Gerçekten faydasını görürsün.

• Rousseu06 R kullanıcısına yanıt
    Çık dısarda yürüyüş yap hergün kendine belli bi adım sayısı koy onu tamamlamadan eve gelme...
    arkadaş işlerine gelince kesinlikle biraz yırtık ve seviyesiz olmalısın göreceksin hem erkek hem kız arkadasın olacaktır..

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.