Şimdi Ara

o kadar yalnızım ki, yanlışlıkla para biriktiriyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
218
Cevap
14
Favori
20.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
286 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ortaokulda herkes birlikte gülüp eğlenirken kendimi bilgisayara kapattım. lisede millet aşk meşk peşindeyken yine kendimi bilgisayara bağladım. belki de annemle bize hayatı dar eden babamın yüzündendi. çekingendim.

arkadaşım olmadığı için dikkatimi dağıtacak bir şey de yoktu ilk senemde üniversiteyi kazandım. üniversiteye geldim, artık eski ben yok değişicem sosyal olacağım dedim, sosyallik ne demek bilmediğimden bocaladım. ortamlarda tutunamadım.

üniversiteyi öğrenci evinde ve yurtta dört duvar arasında geçirdim. o kadar asosyaldim ki yapacak bir şey kalmadığı için can sıkıntısından ders çalışırdım. bölümü dereceyle bitirdim, can sıkıntısından. yeme içme kira harici giderim yoktu. sosyal hayatım olmadığı için istemeden para biriktirdim. çok isteyerek ayağımı yerden kesecek araba aldım ama kapıda yattı. çünkü o arabayla gezecek kimsem olmadığı için arabanın aslında hayatımda yeri olmadığını anladım.

benim için sosyallik dışarı gezmeye çıkıp kafede yan masada oturan arkadaş gruplarını sessizce izlemek iç geçirmekti. yılbaşı geceleri ise tek başıma bir yere gidemediğim için yollarda deli dana misali dolanıp mekanlarda eğlenenleri dışarıdan izleyip havai fişekler atılırken eve dönmekti.

üniversite bitti, can sıkıntısından ders çalışıp bişeyler de öğrendiğim için kolayca iş buldum. bu sefer değişicem dedim, yine yapamadım. herkes 17.00 da montu elinde birilerine yetişmek için hızlı hızlı şirketten çıkarken benim ise acelem yoktu. eve gidip boş duvarlara bakmaktansa belki iki insan sesi duyarım dedim, mesaiye kaldım kendimi geliştirdim. tabi yine can sıkıntısından.

zam dönemi geldi yüksek bi orandan zam almıştım. çok çalışmıştım onlar da para vermişti. zamlı yatan ilk maaşımı görünce ağladım. zam vermesen de bu para bana yetiyodu ki? giderim kiraydı, peynirdi, pantolondu. başka?

çok yakışıklı değilim ama tipim ortalamanın üstünde. bakılmayacak gibi bi tipim yok onu belirtmek istedim.

ayrıca bunları anlatıp içimi dökecek kimsem olmadığı için buraya yazdım, sadece yaşlı cefakar bir annem var ona söylemeyim üzülür. cevap vermeseniz hatta okumasanız bile olur. ayrıca selahattin özdemir ne büyük sanatçı, bu satırları yazarken dinliyorum değerini bilememişiz.okuyanlara çok teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rousseu06 -- 31 Ağustos 2020; 22:19:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kesinlikle bir hastalık, lanet bir hastalık çekingenlik, özgüvensizlik. bunları kırmaya çalışırken arkadaş ortamı kurmaya yeltenmek ama kimse tarafından tercih edilmediği için zaten olmayan özgüveni daha çok kaybederek kabuğuna geri çekilmek zorunda kalmak.

psikologa gitmek çaresine derman bulamamak, psikiyatra gidip sorunun dinlenmeden ilaç verilip gönderilmek...

Hocam bence sizin sorununuz çekingenlikten çok kafa dengi birisini bulamamanız çünkü denemişsiniz ve olmamış muhtemelen oturduğunuz ortamda ki kişilerin tavırları muhabbeti amaçları kafa yapısı ve olgunlukları sizinle uyuşmadı ve kendini kafa yapınızda birisini kolay bulamıyorsunuz size tavsiyem duruşunuzu bozmayın zamanı gelince sizde kafanıza uygun arkadaş bulup yavaş yavaş açılmaya başlarsınız.

bide benden size bir tavsiye olurda ileride iyi ortam kurup her gün dışarıya yada tatillere gitmeye başlarsanız bugünkü sakin günlerinizi annenizle oturup vakit geçirmeyi sessiz dertsiz tasasız sıradan hayatınızı çok ararsınız o yüzden ileride böyle bir ortamınız olursa yıllardır sessizdim şimdi tam zamanı diyip kendinizi bütünüyle kaptırmayın arayı iyi ayarlayın ki istediğiniz zaman eski sessiz sakin hayatınıza dönebilesiniz.

Çekingen olunca hayat zindan oluyor

İşyerinde bi abimiz var kafası fazla çalışmaz,getir götür işleri yapar ama adamda bir çevre var şaşarsın.1 kere tanıştığı insanla muhabbeti kuruyor hemen,geveze birisi.Onun için karşısındaki profesör veya işsiz hiç farketmez samimi oluyor herkesle

Aynı şekilde bi arkadaşım var aşırı geveze ve lüzumsuz birisi.Yaşlı teyzeden tut 10 yaşındaki çocuğa kadar muhabbeti var.Göbekli pekte yakışıklı olmayan birisi ama spora gitti o çenesi ve özgüveni sayesinde bi kızla tanıştı ve nişanlandı Çocuğun lugatinda çekinmek utanmak diye birşey yok.Kız baya güzel çocuğa bakarsan birde, ama işte çenesiyle bağladı kendine kızı

Bizde aman oğlum efendi ol,el alem ne der laflarını duya duya büyüdük sonuç hüsran
  • Yaşamak istediğim hayatı yaşıyorsun hocam. Umarım 6 7 sonra ben de böyle olacağım. Evimin duvarlarını izlemek istiyorum. Yattığım odada bilgisayar başında sigara içmek istiyorum. Gece yarısı yemek sipariş etmek istiyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __caesar -- 18 Mart 2021; 3:5:42 >
  • kesinlikle bir hastalık, lanet bir hastalık çekingenlik, özgüvensizlik. bunları kırmaya çalışırken arkadaş ortamı kurmaya yeltenmek ama kimse tarafından tercih edilmediği için zaten olmayan özgüveni daha çok kaybederek kabuğuna geri çekilmek zorunda kalmak.

psikologa gitmek çaresine derman bulamamak, psikiyatra gidip sorunun dinlenmeden ilaç verilip gönderilmek...

• Bu ne kepaze bi hayat la

• Hobin falan yok mu yahu? Hiç mi, muhabbet ettiğin, sataştığın birisi yok?

Çay içelim gel, korkma çayı ben ısmarlarım

• olum ne güzel paran var la bende o da yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kısmen sana benziyorum lise ve üniversite ufak tefek erkek arkadaş cevresi ile bitti sonra iş buldum yalnız ve birazda asosyla olduğum için para bana yetiyor oyun oynuyorum yemek yiyorum tek başıma ufak tefek geziyorum bende istiyorum sevgilim olsun ark olsun ama hep bir aksilik oluyor uzun sürmüyor bu ilişkilerim

• Purenite kullanıcısına yanıt

işe başlayınca biraz düzeldim sanmıştım, şirkettekilerle sohbetim vardı. korona girdi o da bitti en son evden 2 hafta önce çıkmıştım market için. zaten korona olmasa da cuma akşam eve girer pazartesi sabah işe giderken çıkardım. iş yerinden de arayan soran çağıran olmadı hiç. kimseyle de sorunum yok halbuki ama yetmedi demek ki

hobim yok youtubedan video izliyorum dh takip ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rousseu06 -- 31 Ağustos 2020; 23:12:59 >
  • Güzel kardeşim paran var herşeyin var neden yapamıyorsun

• Ne iş yapıyorsunuz, nerde yaşıyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: GwynBleidd48

Ne iş yapıyorsunuz, nerde yaşıyorsunuz

istanbul avrupa yakasındayım bi firmada yazılım üzerine çalışıyorum cok detay vermesem daha iyi olur açığa çıkmayayım

• parayla arkadaş alinmaz ki

• Rousseu06 R kullanıcısına yanıt
    Çok güzel bir işiniz var. Bence hobi edinmelisiniz ya da kalabalık grupların olduğu eğlenceli kurslar vs

• Bende 7 yıllık memurum maalesef ailemle beraber kalıyorum zaruri hallerden dolayı,senin gibi ayrı eve çıksam da tek kalsam bana Yeter

• GwynBleidd48 kullanıcısına yanıt

daha önce hobim olmadı hiç. nasıl edineceğimi nereden başlayacağımı hatta nelere ilgim olduğunu nasıl anlayacağımı bile bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rousseu06 -- 31 Ağustos 2020; 23:32:36 >
  • Paran var git cafelerde felan takıl içki iç cesaretini arttırır

• cmpunk01 kullanıcısına yanıt

tek başıma gidip tek başıma dönüyorum. çok denedim ama o filmlerdeki gibi tek gidip yeni insanlarla tanışma mevzusu bende olmuyor maalesef

• quote:

Orijinalden alıntı: Rousseu06

parayla arkadaş alinmaz ki

alınır  

• Hocam spor spor spor hareket et daha mutlu olursun farklı işleri daha zevkle yaparsın paranın bir önemi yok hareket ettikçe mutlu olursun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.