Şimdi Ara

Metrobüs Araçları Neden Ters Yönde Gidiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
11.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gidiş- Geliş olmak üzere iki şerit var ve araçlar Türkiye'deki normal akış yönünün tersinden gidiyor, neden?

--
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blufer -- 23 Eylül 2008; 0:31:44 >

• Kapıların yönü yüzünden..
  • metrobüslerin kapılarının ve duraklardan araca binme yönünün çakışmasından olabilir mi acaba?olur olur..
  • Bizim akıllılar yüzünden önce yolları ve durakları yaptılar kapıları hesaplamadılar duraklar otobüslere uymayınca ters yönde hareket etme zorunluğu geldi...
  • Merakımı giderdiğiniz için teşekkürler.
  • $uan cali$an otobusler gercek metrobus olmadigindan ve bu duraklar gercek metrobuslere gore yapildigi icin. $uanda kullanilan otobuslerin kapilari uymuyor arkada$inda dedigi gibi.
  • metrobüs ne ya.bizim halkı kandırmaca işte.bildigin körüklü otobüs.cevreyolundan gidin halk otobüsleri onları geciyo ucak gibi diyo şerefsizler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: oktayd

metrobüs ne ya.bizim halkı kandırmaca işte.bildigin körüklü otobüs.cevreyolundan gidin halk otobüsleri onları geciyo ucak gibi diyo şerefsizler

Evet @oktayd haklı bomboş yolda 70 den fazla yapmıyorlar. Avcılardan mecidiyeköye 45 dk. gidiyorsunuz.

Birde gereksiz yere bence 3 durak fazla yapılmış.
  • dünyanın hiç bir yerinde metrobüs yolu yapıp,bu yolda belediye otobüsü çalıştıran bir ülke yoktur lan.acayip te bir çözüm üretme yeteneğimiz var.kapımı uymadı ters çevirirz araçları olur biter.uysada koydum uymasada koydum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpxtreme

Evet @oktayd haklı bomboş yolda 70 den fazla yapmıyorlar. Avcılardan mecidiyeköye 45 dk. gidiyorsunuz.

önceden 2 buçuk saatte gidiyordu şimdi 45.amaçta sorun yok ta araçta,uygulamada problem var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: azizst

quote:

önceden 2 buçuk saatte gidiyordu şimdi 45.amaçta sorun yok ta araçta,uygulamada problem var.

su abartma psikoljimizden vazgecsek cok güzel olacakta neyse.oraya tekerlekli araç sokmanın mantıgını bana kim anlatacak
  • quote:

quote:

quote:

su abartma psikoljimizden vazgecsek cok güzel olacakta neyse.oraya tekerlekli araç sokmanın mantıgını bana kim anlatacak

anlamadım oraya ne sokulsa güzel olur sence?tekerleksiz falan mı acaba?

• quote:

quote:

quote:

quote:

anlamadım oraya ne sokulsa güzel olur sence?tekerleksiz falan mı acaba?

raylı sistem tabii ki.köklücek 100-150 kmyle dümdüz yolu gidicek hemde daha fazla yolcu taşıyacak.ayrıca boşa araba ithal etmemize de gerek yok.
    senin cevabında bi hayli ilgic dogrusu he tekerleksiz koysunlar

• Raylı sistem nasıl olur?
  • ne 45 dakkası be 25 dakika dedi daha dün canlı yayında belediye başkanı
  • Oraya bence raylı sistem olması lazım.

Bundan 3 sene önce e5, emniyet şeridi ile beraber 5 şerit idi. Yolda bir araç kalsa , kaza olsa emniyet şeridine alarak yol açılabiliyordu. Sonra yan yol yaptılar , e5 düştü 3 şeride.

Tamam minübüslerden dolayı yaptılar yan yolları kabul dedik. Şimdi e5 den minibüsleri kaldırdılar ancak yan yollar boş boş duruyor şimdi. Yan yollara yapılan bariyerler ekstradan 1 şerit ediyor zaten. Metrobüsü yapmadan önce şu yan yolları kaldırmaları lazımdı i yani e5 ile yan yoları birleştirmeleri gerekiridi.

Birde topkapıya 'U' dönüşü için yapılan köprü var. Şimdi bu köprüden dönen metrobüs bile yok. Bunada boş yere para harcadılar.
  • Kadıköy-Moda tranvayı var.. sahil tarafından giderken nedense ingilteredeymişiz gibi sol şeritten gidiyor arabalar hala anlamadım.
  • quote:

quote:

raylı sistem tabii ki.köklücek 100-150 kmyle dümdüz yolu gidicek hemde daha fazla yolcu taşıyacak.ayrıca boşa araba ithal etmemize de gerek yok.
    senin cevabında bi hayli ilgic dogrusu he tekerleksiz koysunlar

2 durak arası mesafe nedirki 100-150 e vuracak hızı. bu hızlı gidişin bide durması var. herkes senin gibi genç değil ani frende sıkı tutunabilsin. yaşlısı var hastası var en fazla 80 km/h ile gidebilir.

dediğin gibi şu abartma huyumuzdan vazgeçsek.

• arkadaşlar benim peder belediyede çalışıyor sordum o büyük gerçek metrobüsler gelmeyecekmiş peki neden dedim;
    çünkü tanesı 1.2milyon € muş onun yerine 3 tane mercedes alınıyormuş ve ayrıca o göbekten dönemiyormuş
  • O metrobüs için yapılan yol boşken bi kere bassam arabayla ne güzel olur diyorum yanından her geçişimde..Avcılardan Mecidiyeköye 15dk bile sürmez..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.