< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
o kadar yalnızım ki, yanlışlıkla para biriktiriyorum... (3. sayfa)
-
-
Kankacım tam evlenilcek adamsın.Eşini çok mutlu edersin en başta annene saygın sevgin bariz belli keşke herkes senin davrandığın gibi davransa...
Umarım doğru insanlar karşına bir an önce çıkar.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Rousseu06tek başıma gidip tek başıma dönüyorum. çok denedim ama o filmlerdeki gibi tek gidip yeni insanlarla tanışma mevzusu bende olmuyor maalesef
Hocam bence sizin sorununuz çekingenlikten çok kafa dengi birisini bulamamanız çünkü denemişsiniz ve olmamış muhtemelen oturduğunuz ortamda ki kişilerin tavırları muhabbeti amaçları kafa yapısı ve olgunlukları sizinle uyuşmadı ve kendini kafa yapınızda birisini kolay bulamıyorsunuz size tavsiyem duruşunuzu bozmayın zamanı gelince sizde kafanıza uygun arkadaş bulup yavaş yavaş açılmaya başlarsınız.
bide benden size bir tavsiye olurda ileride iyi ortam kurup her gün dışarıya yada tatillere gitmeye başlarsanız bugünkü sakin günlerinizi annenizle oturup vakit geçirmeyi sessiz dertsiz tasasız sıradan hayatınızı çok ararsınız o yüzden ileride böyle bir ortamınız olursa yıllardır sessizdim şimdi tam zamanı diyip kendinizi bütünüyle kaptırmayın arayı iyi ayarlayın ki istediğiniz zaman eski sessiz sakin hayatınıza dönebilesiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yalnızlık bazen en büyük erdemdir, insanların çıkarcı davranışlarının farkına varıp yüzlerinde sana karşı oluşacak nefretin izleriyle muhatap olsaydın yalnızlığına şükrederdin hepsi gerici hepsi sana karşı iğrenç düşüncelere sahip olacaklarına yalnız kal daha iyi bunları senle aynı özellikte çekingen ve asosyal biri olarak söylüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam doğayı severseniz bir off-road donanımlı araç alın off-road grupları ile bir doğaya açılın
Yazar olmak isteyen foruma gelip deneme yazilari yaziyor, bir adamin yalnizligi... devam iyi gidiyor, ama fazlada abartma gercekcilogini kaybetmesin hikayen,
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bisiklet grupları var bildiğim kadarıyla orada takılabilirsin
Madem parasal sorunun yok iyi (kaliteli) bir psikoloğa git.
Seni güzelce yolar ama iyi bir yol katedersin.
quote:
Orijinalden alıntı: Rousseu06parayla arkadaş alinmaz ki
çok rahat alırsın hocam ama sen biraz düz bakıyorsun olaya direkt olarak parayı ver arkadaşı al değil yani
mesela harley davidsoncular grubu yokmu orda ona üye ol satın al birtane harley gezin 20kişi, haftasonları,dağ tırmanmak için geziler düzenleniyor 1-2profesyonelle birlikte onlarada katılabilirsin,body veya büyük pahalı spor tesisleri var hertürlü sporun olduğu onlardan birine yazıl,tennis veya golf oyna nezih biryerde,iki kişilik spor bir araba al porsche olması şart değil ama olursa daha iyi sonra cafe-bar'a falan git karı bulmaya çalış
para oldumu seçenek bol dene birini veya hepsini illa ki arkadaş bulursun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 1 Eylül 2020; 9:54:14 >
-
en azından para biriktirebiliyorsunuz.
para biriktirmek iyidir hocam. Hele ki su ortamda. Bence döviz ya da altina cevir öyle atin illa da harcamayacaksaniz. TL de tutmayin paranizi.
Diger konuda cözüm inanin ne psikologda, ne de psikiyatr in verecegi ilacta. Tamamen sizde.
-
bir insan Allah'tan başka ne isteyebilir ki. karı dırdırı yok adamın hayatında düşünsene ya. vay arkadaş imrendim valla sana.
-
Abi sosyal olmak o değil ki. Sinemada müthiş filmler var sana ve küçük bir kesime hitap eden bir filme git bir kız arkadaş edin. Huyu suyu güzel biraz da erkek adam gibi olsun. Sen zaten başarılı bir insansın. Kulüp falan bul birini be abi. Akarsın hayatına...
-
Spora başlaaaaaa, spor iyidir.
Bende de biraz çekingenlik vardı 20 yaşındayım yıllar geçtikçe neyden çekindiğimi kendime sordum bunu söylesem veya yapsam ölür müyüm diye, yaptım söyledim ve hiçbir şey kaybetmedim tam tersine özgüven kazandım. Hala çoğu zaman bişeylerden çekiniyorum ama düşününce çekinecek birş eyin olmadığı aklıma geliyor istediğimi yapıyorum.
Son 2 yıldır sosyal çevrem çok genişledi fakat insanların o iğrenç yüzünü görünce eskisi gibi olmayı özlemiyorum da değil.
Yine de bu durumu aşmak istiyorsanız düşüncelerinizin üzerine gidin yapmamak istediğiniz şeyleri ani bir kararla yapın daha sonra arkadı gelecektir
Size bu işi çözebilecek birisini tavsiye etmek isterim.
Ah çekingenlik,anksiyete yok mu .... İnsanın hayatını zehir eder. Şu son 1,5 yıl öncesine kadar ölmek istedim.Hayat kalitem, bir kaç kişi hariç çevrem yoktu. Anti depresan kullandım kafamı yerine getirdi fakat sonu yoktu,1 sene kullandıktan sonra bıraktım. Sonra Allah'ın bana bir ikramı oldu ve Tinder'da hayatımı hayata bakış açımı değiştirecek olan o insanla tanıştım. İlk andan itibaren samimi konuştuk ve birbirimizi çekiyorduk sanki.Yüce Allah'ın işi,onun çok kötü bir zamanına denk gelmişim. 3 gün konuştuktan sonra çalıştığı yere gittim yüz yüze geldik. 3 gün sonra da buluştuk, ilk buluşmamız 5 buçuktan 9 buçuğa kadar sürdü. Hayatımda ilk defa bir karşı cinsle utanmadan sıkılmadan 4 saat konuşmuştum. İlk buluşmadan belliydi, sevgili olacaktık. 1 hafta içinde 4 defa buluştuk, bütün adımlarımda olumlu tepki alıyordum ve 4.buluşmamızda sevgilim yaptım. Kalite akan ve her anı ayrı keyifli olan 6 ay geçirdik ve bu insan beni açtı derler ya, ha aynen o oldu.Özgüvenim, yaşama isteğim, hayata bakış açım ve kadınlara bakış açım 180 derece değişti. Tipi boyu yerinde olan bir ''incel'' iken, hayattan keyif alan bir genç oldum. Onunla tanıştıktan sonra güzel bir iş bulup çalışmaya başladım. Allah şahittir hayatımın en güzel zamanlarıydı. Ve ben hayatımda ilk defa ölümden korkmaya başlamıştım, çünkü artık kaybedecek çok şeyim vardı. Her sabah gülerek ve mutlu uyanıyordum. Her sabah bu günü de gösterdiği için de Allah'a şükrediyordum. Çok seviyordum ve seviliyordum. Sırf ertesi gün onunla buluşacağız diye akşam 9-10 gibi yattığım günlerimi bilirim ya. Allah'ım, sabah olsun Burcu'ma kavuşmamı nasip et diye dua ettiğimi hatırlıyorum. Müthiş bir duygu sevilmek.
Bu yazdıklarım benim tecrübelerimdi. Kardeşim çok imkansız gibi geliyor ama bir insan karşına çıkacak ve hayatını değiştirecek. Buna emin ol kesinlikle tereddüt etme.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shodaime -- 1 Eylül 2020; 20:21:37 >
-
Aynı benim gibisiniz sadece yaşım daha ufak. Hobilerim yok küçükken de böyleydim bisiklet sürmesini bile bilmem. Okul hariç nereden sevgili ya da yakın arkadaş kazanılır bilemiyorum
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Kardeş sana rahat batmış. Bende 26 yaşındayım benim hayatımda seninkine benzer ama ben bunu isteyerek yaptım ve mutluyum.Bana ailem yeter.
Tipin boyun yerindeyse zaten sorun yokmuş daha kötü durumda olanlar var o yüzden boş umut veremem konu sahibine.Herkese bu şans denk gelmez.Türkiyeden bahsediyoruz kizlara günde 50 abaza yaziyor egolar tavan gercek sevgi cok az.Denk gelmesi zor.Tinder gibi biryerde boyle bir durum olmasida ilginc zaten oradakilerin bircogu surekli baskalariyla takilma derdinde.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X