Şimdi Ara

o kadar yalnızım ki, yanlışlıkla para biriktiriyorum... (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
218
Cevap
14
Favori
20.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
286 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yalnız oldunmu bu ülkede geçinme me para sıkıntın olmaz..

Bekar 40-45 ine gelmiş hiç evlenmemiş arkadaşlarım var.. Adamlar kral gibi.hayat yaşıyor...

adamlarla aynı sektörde hemen hemen aynı kazanıyoruz ama adamlarda yok yok mal mülk olarak..

Bir arkadaşımın yatı var, motorsikleti var, iki arabası var.biri spor üstü açık biri suv.... Bir diğerinin dağ evi var yazlığı var karavan aldı.

yalnız olursan kumarın içkin kötü alışkanlıklarında yoksa az çok bir işin gücün maaşın gelirin varsa bu ülkede krallar gibi paşalar gibi yaşarsın... Bunlar normal gerçekler bir giderin yok çünkü..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam burs versene bana boşa gitmesin para

• quote:

Orijinalden alıntı: Rousseu06

daha önce hobim olmadı hiç. nasıl edineceğimi nereden başlayacağımı hatta nelere ilgim olduğunu nasıl anlayacağımı bile bilmiyorum

Gruplara takılman lazım dostum. Trekking grubu bisiklet grubu motorcu grubu veya dans grubu olur. Benim yillardir hayalimdir motor mesela. İnsallah 2021 de ufaktan girisecegim. Arabayı değiştiremiyorum bari motor alayım uzun yol yaparım kulüplerle takilirim yeni yer yeni insanlar... Böyle olur yani. Yok mu seni çeken bir şey iste. Youtube da izlerken merak etmiyor musun?

• Evde boş boş oturacağına. Aç youtube'dan ekipmansız sadece vücut ağırlığı ile antreman programı izle. Uygulamalardan 30 günde sixpack antreman programı indir. Onu uygula. Spor salonuna para verme. İlgilenen olmaz. Sadece aletleri kiralıyorsun orada. Spor salonuna vereceğin parayı beslenmene ver. Et,yumurta, tavuk, balık ye. Karbonhidradı düşür, protein alımını arttır. Kendindeki değişimi aynada gördükçe kendine olan saygın, güvenin artar. Aynaların karşısından ayrılamaz olursun. Sürekli poz verirsin. :D Postürün düzelir fit bir vücuda sahip olursun. O zaman belki insanların dikkatini çekersin. 40-45 dakika yeter antreman yeter. Haftada 4-5 gün.Hiç bir şey bile bilmiyorsan. Şu 4 temel hareketi yap. Şınav- Barfiks- Mekik- Squad. Bu 4 hareketle bütün vücudun çalışır. Üstüne dambıl ve barbeller ile kol çalışırsın. Omuz çalışırsın. Gerçi barfiks ve şınavda kol, sırt, göğüs, omuz hepsi çalışıyor. Farklı açılarda farklı bölgeler çalışıyor. Dambellerla izole çalışırsın. Sadece o bölge. Bunları yap 3-5 ay sonra farkı gör. Mutlu olursun. Kendine güvenin gelir. Bunları yapabilecek ortamın da müsait. Zaten asosyelmişsin. Zamanın bol. Zamanım yok diye bahanen olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: darkmoon34

Yalnız oldunmu bu ülkede geçinme me para sıkıntın olmaz..

Bekar 40-45 ine gelmiş hiç evlenmemiş arkadaşlarım var.. Adamlar kral gibi.hayat yaşıyor...

adamlarla aynı sektörde hemen hemen aynı kazanıyoruz ama adamlarda yok yok mal mülk olarak..

Bir arkadaşımın yatı var, motorsikleti var, iki arabası var.biri spor üstü açık biri suv.... Bir diğerinin dağ evi var yazlığı var karavan aldı.

yalnız olursan kumarın içkin kötü alışkanlıklarında yoksa az çok bir işin gücün maaşın gelirin varsa bu ülkede krallar gibi paşalar gibi yaşarsın... Bunlar normal gerçekler bir giderin yok çünkü..

hocam kadınsız napıyo bu arkadaşlar evliliklerin temel nedeni kadınla birlikte olmak zatne

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3C120B679

hocam kadınsız napıyo bu arkadaşlar evliliklerin temel nedeni kadınla birlikte olmak zatne

Alıntıları Göster

Tam aksine o konuda çok rahatlar hepsinin 4-5 tane ayrı görüşdüğü sohbet ettiği kız arkadaşları var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkmoon34 -- 2 Eylül 2020; 13:24:56 >
  • İkizim gibisin ama benim durum ben bilgisayarla takılırdım ama çevremde vardı memlekette sonra istanbula memur olarak geldimbütün çevrem orda 1 sene oldu hala sosyallik sıfır aylık giderim yok desem yeridir o yüzden anlıyorum seni.

• quote:

Orijinalden alıntı: darkmoon34

Tam aksine o konuda çok rahatlar hepsinin 4-5 tane ayrı görüşdüğü sohbet ettiği kız arkadaşları var..

Alıntıları Göster

hocam nedense ben baya yokluktayım bu elemanlar istanbuldamı peki nerden buluyolar kadınları

• Özgüvensizlik ve çekingenlik Aile ile alakalı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sürekli pc başında isen önce net sonra reele taşı sohbeti kızlarsoruyor.com

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3C120B679

hocam nedense ben baya yokluktayım bu elemanlar istanbuldamı peki nerden buluyolar kadınları

Alıntıları Göster

Kardeşim git gez mekanlar da takıl sosyal ol insan içine karış zaten onla sohbet bunla tanışma derken çevren genişler..

Bildiğim gördüğüm çevremde bir şey.varsa bu ülkede yalnızsan heleki ailenle falan kalıyorsan kiran falan yoksa birazda çok değil orta ayar bir gelirin varsa kralsın ..

• Arkadaşın yok anladık da akraban da mı yok? Kuzenler halalar teyzeler amcalar dayılar...

• İçe kapanıklığından yaratıcılığını dışa vurmanı tavsiye ederim. İş haricinde kendine ayırdığın zamanlarda bir proje geliştir. Bir startup için planlar yapabilirsin. Asosyal insanlardan çok iyi girişimci olur. Benimde sana benzer bir hayatım oldu, üniversite yıllarım ve öncesi kendi kabuğuna çekilmiş biriydim. Bir delilik yapmaya karar verip sıfırdan bir şirket kurdum 7 yıldır makina imalatı yapıyorum, yüzlerce firmaya makinalar yaptım, çok zorlu bir yoldur girişimcilik düşersin kalkarsın ama tadı bambaşkadır. Halen çok aktif bir sosyal hayatım yok ama çok aktif bir iş hayatım var ve iş konusunda oldukça sosyal bir çevrem var.

Satış pazarlamacısından imalattaki emekçilere, mühendislerden genel müdürlere, patronlara kadar yüzlerce insan tanıyorum. Tabi ki bizimki iş ilişkisi ama bu uğraş seni dört duvara sıkışmandan kurtarır. Yararlı olduğunu hissettirir. Para hırsı olmayan birisin belli buda çok iyi birşey kazandığını daha adil bir şekilde bölüşebilirsin. İyi bir iş modeli ile belki onlarca belkide yüzlerce insanımıza iş aş olma yolunda fırsatlar oluşturabilirsin.

Bir düşün hayat akıp geçiyor.

• Okuldan falan hiç mi arkadaşın yok hocam?Kuzenlerin kardeşin falan yok mu?

Bence fitness a git orda sosyalleşirsin.Gamersın heralde turnuvalar falan oluyor oraya git kendi gibiler bulursun

• Bu ekonomik durumda yalnizlik daha iyi.

• iyi bir mesleğin maddi durumun ortalama üstü tipin var ona rağmen herkes sana üzülmüş. benim insan ilişkilerim daha da kötüdür. dış görünüşüm çok daha kötüdür. çok daha başarısız ve fakirim de. kendimi yeterince yalnız ve zavallı hissediyordum mum diktiniz şu an

• quote:

Orijinalden alıntı: Anaoglu

Özgüvensizlik ve çekingenlik Aile ile alakalı

Aynen gürültü yapma,insanların yanında konuşma,koşma,şımarma diye diye çocukları hep içe kapanık yaptı aileler

• İnsan neden kendinden kaçmak ister? Kendine sıkıcı bulduğun beğenmediğin noktalar neler? Onları düzeltip farklı hobiler edinebilirsin.

En önemlisi yanlız kaldığında düşünmek zorunda değilsin. Zihnini biraz rahat bırakmayı öğrenmen gerekiyor. Kendi kendine rahatladığında kendinden kaçmamaya aksine daha çok kendinle baş başa kalmaya istekli olucaksın.

Yanlızlık hastalık değil mükafattır. Ben ayda 1 veya 2 biriyle dışarıya çıkarım. 15 günde bir gayet yeterli sosyal iletişim için onun dışında vakit yanlız çok daha keyifli sadece nasıl kullanıcağını bilmen ve dediğim gibi zihnini kendi haline bırakmayı öğrenmen lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aimstein -- 2 Eylül 2020; 15:25:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Purenite

Hobin falan yok mu yahu? Hiç mi, muhabbet ettiğin, sataştığın birisi yok?

Çay içelim gel, korkma çayı ben ısmarlarım

Korkma çayı ben ısmarlarım ne demek ya adam maddi kaygıdan bahsetmemiş ki? Tahminimce hayatın maddi kaygılar ile dolu oldu o yüzden herkesi maddi kaygılar ile yaşıyor sanıyorsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 aydir tatil yapiyorum ama eve gelince 3 gün sonra yine sıkiliyorum doyumsuzum yada tatmin olamiyorum ne dinlenmeden ne tatilden.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.