Şimdi Ara

o kadar yalnızım ki, yanlışlıkla para biriktiriyorum... (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
218
Cevap
14
Favori
20.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
286 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de bilgisayar mühendisliği okuyorum aynı duruma gelmek için çabalıyorum umarım gelebilirim para biriktirmek lazım zaten yaşlılıkta illa ki lazım olucak o yüzden bence durumunuzun değerini bilin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalkon -- 2 Eylül 2020; 16:23:12 >
  • Seninki çekingenlik değil de tembellik gibi. Yapsam ne olacak kafasındasınız galiba. Yoksa yapacak o kadar şey var ki. AMA benim burada sayabilecegim şeylere ilginiz yoksa hiç önemi yok. O zaman bu yazının da anlami kalmıyor. Sadeve bir durum tespiti.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: apolyonn

Şükret kardeşim yine donanimlisin başarılısın çalışkansın ve en önemlisi bu devirde bir iş sahibisin

2023 türkiye'sinde artık şükür ettiğimiz tek şey bir işe girebilmiş olmak.

vallahi uçuşa geçti türkiye helal olsun  

• bilgisayarla veya başka şeyler ile ilgilenmeyi "tercih etmişsin" ve bu normal bir şey seni asosyal yapmaz. aynı zamanda pandemininde çok büyük etkisi oldu. bende mesela kafa dağıtmaya çıkmak istiyorum ama kimse evden çıkmak istemiyor. o yüzden nasıl mutlu oluyorsan öyle yaşamaya devam et.

• Reliq kullanıcısına yanıt

Asosyal olan birisinin evlilik hayalleri olduğunu düşünmüyorum.

• Krizi fırsata çevirmek de güzel iş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boşa yaşayıp bir sayı olarak ölmeden erkek olduğunu hatırla ve her şeyi ciddiye almayı bırakıp bir gün öleceğin gerçeğini kabullen bir kızla tanış en fazla red yiyeceksin çık gez dağları gözlemle kuluplere git bak öleceksin her şeyin sonunda ölüm var eğer inancın yoksa zaten bu hayat senin için bir deneyim alanı olsun ne istiyorsan onu yap bende aynı durumdaydım yalnızdım ama özgürdüm özgürsün bunu unutma en önemlisi apartmanından çık. Benim ailemde bana saygıyı efendi olmayı öğretti ama hiç bir kızla nasıl tanışılır kız arkadaş özgüven vs yetiştirmediler şunun elini öp şunu şöyle de vs vs saçma sapan boş işler belkide bu tür şeyler genetikle aktarılıyor bilemiyorum.

• Adamın yaşam enerjisi bitmiş yarına çıkacağımızın bir garantisi yok lütfen doğru bir şeymiş gibi bunu lanse etmeyin ot gibi yaşayıp yaşlanıncada ölümü bekleriz bu şekilde her şeyin dozajında yaşamak lazım bu zamanlar bir daha gelmeyecek.

• Yazıda kendimi anlattım sanki aynı bensin.

• Anne babanın cezasını çekiyorsun maalesef veya seni kim yetiştirdiyse.

• Ailemizden kaynaklı böyle oluyoruz. Ne özgüven var ne girişkenlik hep bir geri çekilme pısırıklık vs çocukluktan gelen şeyler Kısacası.

• direkt yurtdisina cik ingilizcen varsa. gerci simdi pandemi var ama bitince git direkt. hostelde falan kal (bu sikintini en rahat asacagin yer arti ucuz eksi konfor). gezginler genelde hic cekingen olmuyor. toplu olduklari alana git ve her zaman yaptigin gibi direk gibi dur. birileri gelip sana kim oldugunu ne yaptigini vs vs soracak. heralde sana sorulan sorulara cevap verebilirsin. baska bi dilde konusunca (en azindan bende) anadilimde yasadigim kaygilari yasamiyorum. emin ol dondugunde daha farkli biri olacaksin. dedigin gibi birikmis paran varsa sik sik yap bunu. pratik alanin yurtdisi diye dusun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rousseu06

kesinlikle bir hastalık, lanet bir hastalık çekingenlik, özgüvensizlik. bunları kırmaya çalışırken arkadaş ortamı kurmaya yeltenmek ama kimse tarafından tercih edilmediği için zaten olmayan özgüveni daha çok kaybederek kabuğuna geri çekilmek zorunda kalmak.

psikologa gitmek çaresine derman bulamamak, psikiyatra gidip sorunun dinlenmeden ilaç verilip gönderilmek...

hocam param var diyorsun, sana yakın bir fitness salonuna yazılsan çok daha iyi edersin.. psikologlarda bulamadığını burada bulursun.. şahsen ben de bu sorunu böyle aştım.. vücudun için değil psikolojin için bunu yap çekingenliğin gidecek, solunum düzene girecek ve düşünceler rahatlayacak.. kesinlikle sporu öneriyorum

zaten salonda da sosyalleşirsin kısmi de olsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yazar-çizer -- 2 Eylül 2020; 17:0:59 >

• Gerçekten bu halkın empati yapma yeteneği yok gibi bir şey. böyle durumda olan biri spor salonuna filan gidemez sizin için çok basit geliyor söylemesi. Bence siz bu durumda değilmişsinizdir ki oraya gidebilmişsinizdir o yüzden şanslılardansınız.

@HAYATIM BİTTİ Ayrıca kulübe,bar'a gitmedi diye hayatını yaşamayamadı diye bir şey yok. Oralara gidince statü atlanmıyor hayat oralardan ibaret değil. İnsan küçük şeylerle de mutlu olmayı öğrenebilmeli.

• tipin ortalama olsaydı kızlar sana gelirdi zaten kabullenmen lazım maymun gibi tipin var

• quote:

Orijinalden alıntı: Victoriou_S

Gerçekten bu halkın empati yapma yeteneği yok gibi bir şey. böyle durumda olan biri spor salonuna filan gidemez sizin için çok basit geliyor söylemesi. Bence siz bu durumda değilmişsinizdir ki oraya gidebilmişsinizdir o yüzden şanslılardansınız.

@HAYATIM BİTTİ Ayrıca kulübe,bar'a gitmedi diye hayatını yaşamayamadı diye bir şey yok. Oralara gidince statü atlanmıyor hayat oralardan ibaret değil. İnsan küçük şeylerle de mutlu olmayı öğrenebilmeli.

Yok ben de çok sıkıntı çektim, çok fazla zorladım kendimi, belli nefes egzersizleri teknikleri ile bir denge sağladım, üzerine spor yemek uyku düzeni ile çok şükür sağlığıma kavuştum..

Öncelikle Allah'a sığındım insan çaresiz çözümsüz kalınca başka sığınacak yer yok, önce sakinleşmek lazım.. birçok şey denedim ama nihayetinde şunu diyebilirim inançlı olmak lazım ümitli olmak lazım ve spor yapmak lazım.. öyle pat diye olan bir şey değil sosyal anksiyete rahatsızlığından kurtulmak, bazılarında panik atak şeklinde oluyor..

sosyal anksiyete rahatsızlığı olanların çabuk morali düşer çünkü sıkıntının üzerine gideyim derken anksiyete gelir moral düşer, bu sefer inancını kaybeder...

öncelikle sağlam inanmak gerekiyor, her üstüne gittiğinde daha sağlam ve dengeli olmak gerekiyor, bunun için bağışıklık güçlü olmalı... düzenli spor beslenme ve uyku çok önemli... bunlar eksik ise beyne sinir sistemine etki eder, sinirler zayıflar ve anksiyete artar, kafa karışıklığı, depresyon çok daha kolay yer bulur...

enerjiyi yükseltmeli, dinç olmalı ki irade güçlensin farkındalık artsın... bu zamanla yaptıkça açılan bir şey, benim de aylar aldı

• quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

tipin ortalama olsaydı kızlar sana gelirdi zaten kabullenmen lazım maymun gibi tipin var

isterse leonardo di caprio tipli olsun yaşam enerjin yoksa hiçbir şey olmaz, insan kendi kendisinden zevk almazsa kimse ondan zevk almaz

• Arkadaş edinsen seni yoldan saptıracaklar. Kötü alışkanlıklar edindirecekler. Zaten kafa dengi aklı başında bir arkadaşta bulamazsın. Zaten kafa dengin biri olsaydı şimdiye kadar arkadaş olurdun.

• Erol budan dinlemelisin hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Discord kullaniyor musun? Bize katilabilirsin az kisiyiz ama iyi dostlar vardir aramizda.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.