Benim tam tersimsin, insanlardan dertlerden hızursuzluktan kaçıyorum, yalnızlık gibi güzel şeymi var be < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
o kadar yalnızım ki, yanlışlıkla para biriktiriyorum... (10. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: yazar-çizeristerse leonardo di caprio tipli olsun yaşam enerjin yoksa hiçbir şey olmaz, insan kendi kendisinden zevk almazsa kimse ondan zevk almaz
Alıntıları Gösterkız gelir 1 2 hafta beraber olur yanında gezdirir sonra terk edip gider ama 1 kere bile gelmediyse tip yoktur.
-
hikikomori olmuşsun geçmiş olsun, uzman yardım alman gerekiyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Buna cevap vermeyin çekinirseniz, söylediğimde utanılacak bir durum da asla yok. Psikolojik terapi alıp kendinizi ve hayatı yeniden keşfedin, maddi durumunuz da varmış iyi birine gidin, inanın hayatınızdaki değişikliklere inanamayacaksınız, özelden de mesaj kutum açık her zaman.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bro istanbuldaysan gel haftasonu bira ısmarla dertleşelim.
Senin çözümünün sex git yap bişeyciğin kalmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sana önerim altına güzel bir harley davidson iron 883 alıyorsun. En yakın motor kulübüne gidip katılıyorsun ortamlarda alkol tüketip girmeye çalışıyorsun(neden alkol derseniz çekingenliği azaltır ve cesaret verir) bende 15 yaşıma kadar kimseyle konuşmadım lise zamanı açıldım ve işte çalışınca diyalog kurmaya başladım. Ayrı olarak çok pc oynuyorsa hangi oyunu oynadığını söyle birlikte oynayalım konuşmak iyi gelir.
"ortaokulda herkes birlikte gülüp eğlenirken kendimi bilgisayara kapattım. lisede millet aşk meşk peşindeyken yine kendimi bilgisayara bağladım. "
şu söz tam olarak beni anlatıyor.
-
Güvenebileceğin iyi birini bul evlen bide çocuk yap bu sıkıntılarının alayı bıçak gibi kesilecek tabi diğer sıkıntılar başlasa da çocuğunun yüzüne bakarak bi defa baba demesi sana her şeyi unutturur
quote:
Orijinalden alıntı: Rousseu06daha önce hobim olmadı hiç. nasıl edineceğimi nereden başlayacağımı hatta nelere ilgim olduğunu nasıl anlayacağımı bile bilmiyorum
Git en yakın dalış okuluna yazıl. Dalış eğitimi al. Merak etme insanlarla rahat tanışır kaynaşırsın orada
Bu süreci iyi yönetebilse aslında ileride milyonerlik olur :)
-
hocam yorumları okumadım belki bahsetmişsindir ama okudugun bölümü merak ediyorum. çünkü böyle bi sıkılmışlık ve depresif bir ruh haliyle nasıl derslere motive olabildin ve ondan da aynı ordan sıkılmadın, gerçekten tebrik ediyorum. cok kolay bir şekilde anlatmıssın ama kesinlikle takdir edilesi bir şey.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DonOctovia -- 3 Eylül 2020; 15:47:39 > -
Yalnızlık, tercih edilmiş yalnızlık değilse katlanılması zordur. Sen sosyal yaşamayı arzulayan, yalnız kalmak istemeyen ama çekingen olduğun için insanların arasına katılamayan bir çaresizliğe düşmüşsün. Yalnız kalmak istemiyorsan sosyal kulüplere, etkinliklere, gezilere katıl. Değişik insanlar tanır, çevreni genişletirsin. Onlarda senin gibi zaafları olan basit ve dertli insanlar. Çekinmeni gerektirecek hiç bir şeyleri yok. Zaten zamanla ortama uyum sağlarsın.
-
İş ve kendini çok iyi geliştirme dışında neredeyse birebir aynıyım.
quote:
Orijinalden alıntı: DonOctoviahocam yorumları okumadım belki bahsetmişsindir ama okudugun bölümü merak ediyorum. çünkü böyle bi sıkılmışlık ve depresif bir ruh haliyle nasıl derslere motive olabildin ve ondan da aynı ordan sıkılmadın, gerçekten tebrik ediyorum. cok kolay bir şekilde anlatmıssın ama kesinlikle takdir edilesi bir şey.
endüstri mühendisliği mezunuyum. derslere motive olmaktan başka çarem yoktu bilgisayarda oyun oynamaktan bile sıkılmıştım yani özetle sıkılmaktan sıkılmıştım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: XanthiN
İş ve kendini çok iyi geliştirme dışında neredeyse birebir aynıyım.yani çok iyi demeyelim ama en azından ortalama üstü bir iş bulabilecek düzeyde desek daha doğru olur. hayatta her şeyin bi iyi bi kötü tarafı oluyor mesela o arkadaş gruplarıyla birlikte tatile giden, yediği içtiği ayrı gitmeyen özendiğim insanlara bakıyorum, torpil vb işin içine katmazsak neredeyse tamamı iyi konumlara gelemediler. ama ben de gençliğimi yaşayamadım. onlar doya doya yaşadı. ikisinin dengesini kurabilecek kapasitem zaten yok öyle insanları biliyorum uç noktada zeka gerektiriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rousseu06 -- 3 Eylül 2020; 16:57:9 > -
Bu dedigim biraz ucuk gelebilir ama araştirmani yap kovid sonrasi bi yurtdisina cik tatile , caliskan biri oldugun icin dilinide gelistirdigini yada bu satten sonra onuda yapacagini dusunuyorum emin ol çok iyi gelicek
Bl maceraya atil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamer007_ -- 3 Eylül 2020; 17:22:25 >
Öncelikle bunları düşünüyor olmanız bir başlangıç. Hayatında bir seyleri sorgulamadan yaşlanıp ölenler var. Siz ilk adımı atmışsınız. Bundan sonrası bu sorgulamayı devam ettirmek. Yaşınız genç, önünüzde upuzun bir ömür var o yüzden şakın umutsuzluğa kapılmayın.
Bir çok arkadaş yazmış, bu konuda sadece size yoldaş olacak profesyonel birisi lazım bu da bir psikolog olacaktır. Naçizane tavsiyem psikiyatr a gitmeyin, bu düşüncelerinizi konuşacağız bir terapiste gidin. Belirli bir emekle ve çabayla düzelemeyecek hiç bir sıkıntı yok. Sadece iyi niyetle çabalamak ve sabır etmek.
Satın alacağınız şeyler, maddi yatırımlar, fiziksel aktiviteler vb. Bunlar sadece günü kurtarırlar.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X