benim 1998 modeltoyota xei 120000 km de bir aracım var arkadaşım 150 km deyken takla atmış olan grandeyi puntoyu toplattı araç 2008 model ve toplanırken tüm detaylarını gördüğüm bir araç aracımın üstüne 1500 ytl verip alma imkanım var ve kafam oldukça karışık sizlerin görüş ve önerilerini bekliyorum
ne kadar toplarsa toplasın yengeç gibi gitme ihtimali çok yüksek o aracın. şahinler gibi yan yan gitmesinde.
takla atmış derken parante atmış demedik ki üst tavanı düzeltilebilir durumda iken değiştirildi ayrıca şahinlere haksızlık yapıyorsun 2008 modeli hala var www.holland-car.com
Aracın düzeninden eminseniz ve uzun süre kullanmayı düşünürseniz alabilirsiniz. Ancak ben tavsiye etmem. Çünkü olurda satacak olursan mümkün değil satamazsın. Çok uğraştırır. Bu arada araç punto ama hangi punto? Donanım vs...
şase eğildiyse hiç yaklaşma ama sağlamsa ve uzun süre bineceksen mantıklı olabilir zaten ucuz aldın satarkende ucuz satarsın ana dedeiğim gibi şaseye dikkat
quote:
Orjinalden alıntı: baran101
takla atmış derken parante atmış demedik ki üst tavanı düzeltilebilir durumda iken değiştirildi ayrıca şahinlere haksızlık yapıyorsun 2008 modeli hala var www.holland-car.com
niye bu kadar gurur meselesi yaptın anlamadım.
bence alma ne olursa olsun sonucta hasar görmüş bir arac alacaksın sonra ilerde satarken başın ağrır
abi harbiden bizim bildiğimiz şahinmiş bu valla ömür biter şahin bitmez
Eğer alıp uzun zaman kullanacaksanız alınabilir aslında nihayetinde ucuz alıp haliyle ucuz satacaksınız.Zaten ozaman orijinal kalmış araç zor olacak oaraba için ama herkesin dediği gibi şase ye çok dikkat etmelisiniz.çünkü en önemli kısım o oiyi yapılmamışsa bir daha zor düzen tutması.
corolla ile değiştirilirmi yaw helede takla atmış bir araçla evlenirsiniz valla takla açmışsa ölene kadar yanında kalır bide punto vaaarrrr corolla var ne diyimki
quote:
Orjinalden alıntı: ccaparli
quote:
Orjinalden alıntı: baran101
niye bu kadar gurur meselesi yaptın anlamadım.
olumlu bir yorum beklerken geyiğe alınması pek hoş olmadı sadece
şasi de bir sorun yok ve uzun süre kullanacaksanız alın bence
quote:
Orjinalden alıntı: kajmer88
Aracın düzeninden eminseniz ve uzun süre kullanmayı düşünürseniz alabilirsiniz. Ancak ben tavsiye etmem. Çünkü olurda satacak olursan mümkün değil satamazsın. Çok uğraştırır. Bu arada araç punto ama hangi punto? Donanım vs...
2008 FIAT Grande Punto 1.4 Dynamic Donanım Seçenekleri Klima Hidrolik direksiyon Elektrikli yan aynalar Elektrikli camlar
Hava yastığı sürücü Hava yastıkları yan Merkezi kilit ABS
Hava yastığı yolcu Sis farı Yol bilgisayarı MP3 çalar
bence bu arabaya uzun süre binceksen al yoksa yeni model arabada komple boya sıkıntı yaratır sen olsan alırmısn 2008 model komple boyalı ama dielimkli 5 sene bincen o zaman kimse boya aramaz normal olur bide toplama işçiligi ve hasarı önemli görsem arabayı gir girme derim fotosu yokmu
ARACIN SIFIRININ FİYATINIDA GÖZ ÖNÜNDE BULUNDUR 24 MİLYARA SIFIR PUNTO ALABİLİRSİN 15 MİLYAR VERECEĞİM DİYORSUN SENİN ARACINDA EN AZ 12 EDER ZATEN 27 MİLYARA GELİYOR SANA PUNTO FİYATLAR BURADA İSTERSEN BAK