arkadaşlar, siemens için usb data cablo var elimde fakat driveri yok. nerden bulabilirim ya da elinde olan bana ulaştırabilir mi??
cablonun üzerindeki seri numara mı modeli mi neyse işte : S30880-S6501-A830 PC kabloyu SIEMENS USB CONNECTIVITY olarak tanıyor. yardımlarınızı bekliyorum...
4 gözle
teşekkürler şimdiden
arkadasım telefonun modeline gore siemens in sitesinden suite indir kendi kuruyo driveri
indirdim sitesinden s65 için ve mc60 için ama ikisi de yönergelerinde COM PORTları tarıyo. usb yi görmüyo bile. PC nin aygıt yöneticisinde DATA KABLOSU nu yüklenmemiş olarak gösteriyo. S65_120100.xbz_update diye bişi indirdim siteden mesela
suite dediğin bu değil mi?
çok saolasın ilgine
yok mu yardım edebilecek ? please yaw?
dostum aynı sorunu eski telefonumda ben de yaşamıştım. Sonra başka bir kabloyla denedim oldu. O günü hatırlamak bile istemiyorum 56k ile saatlerce data suit driver vs peşinde koşmuştum. Çok sinir bozucu bir durum. Bilirim. Her data kablosu, malesef bütün siemens tellerini desteklemiyor. Bazı telefonlar sadece belli usb kablolar ile çalışma uyuzluğunu gösteriyorlar.
Kolay gelsin. Tel neydi bu arada senin.
bi S65 var bi de MC60. S65 i Mobile Phone Manager de gördü. ama nası oldu ben de anlamadım :)
ama MC60 ı hiç tınlamıyo bile. S65e takıp çıkarınca ses veriyo PC ama MC60 da bu bile yok.
dediğin gibi uyumsuz bi kablo galiba.. SX1 in kutusundan çıkan kablo bu ? uyum sorunu olabilir mi?