Şimdi Ara

Objektif BJK 'Lıdan Yeni takımınız hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet beyler, beni tanıyan bilir... Birçok insan gibi (her takımda var ) eyyamcı değilim. Bana böyle başkasına şöyle ci değilim. Kötüye kötü iyiye iyi derim, genelde kötü dediğimde rakip çıkışır ama sonra dediğim ortaya çıkınca da saldırıya geçerler. Neyse , ama genelde iyimser birisiyim yani.

Takımınıza gelince. Transferleriniz hayırlı olsun österunds maçlarını da , lig maçınızı da izledim, gördüğüm bazı konuları ayzmak istiyorum;

Belhanda - millet bi burun kıvırdı ama en başta, o zaman da söyledim... OYNAMAYA BAŞLAYINCA GÖRECEKSİNZİ diye, yine bana sallayanlar oldu. ilk maç sonunda neredeyse hepsinin fikri değişmiştir. Ayağı aşırı düzgün. gerek pas dağıtımında gerek kaleye oynarken çok iyi. GS nin bu sene en iyilerinden biri olacak.

Gomiş :)- Hantal ama vuruşu çok iyi. Vurdururlarsa bam güm tonla gol atacaktır. Ben böyle oyuncuları seviyorum. Patlayıcı forvet mi, Gomiş tarzı forvet mi deseler bunu seçerim. Daha pivot, dön vur. Nays.

Fernando - Önümüzdeki senelerde sizin Atiba'nız olacak o kadar söylüyorum. uzun uzun yazmaya gerek yok. (senelerce fut breziya takmımda oynadım çok severim hehe)

Mariano - Performansı garantili bek. Türkiye'nin en iyisi olur mu olmaz mı orasını görürüz ama kesinlikle Cavandalardan sabrilerden sonra beke çağ atlatacak.

Ndiaye - Köpek gibi değim yerindeyse (kötü manada değil iyi manada) heryere basıyor , güçlü - ıssırgan, ama dayanıklı değil. her maç basıp basıp 60 dan sonra düşecek gibi görünüyor. Biraz daha dayanıklı olması lazım bahsedildiği gibi Premiere League kıvamına gelmek istiyorsa. Güjel transfer.

Feghouli - Performansı her zaman ortalamanın üstünde olmuş ama hiçbi zaman OFF BEE dedirtmemiş bi oyuncu. Türkiye'de başarılı olmaması için bi neden yok ama daha gelir gelmez, 2 seneye 4,5 M € ya giderim diye madde koydurmasından ben acaip gıcık kaptım. WEst Ham den de böyle kaçtı. Biraz huzursuz bi oyuncu.. performansı ile katkı verir inşallah, sorunları ile baş ağrıtmak yerine.

Maicon - Kendisine GOD OF DEFENCE deniyormuş.. Semih i Spartak a satmadan önce sosyal medyada, OOO ÇOK ÜZÜLDÜK vs bırakma bizi muhteşem oyuncu falan diye GS Liler trollemişti... o tarz bişey sanırım... Sert bi oyuncu ama çok hantal görünüyor. hızlı forvetler çok rahat dağıtır gibi ama tabi yanı ile uyuma bakmalı. brezilyada iken hiç izlemedim ama porto da izledim kendisini. kötümser değilim ama bi GOD OF DEFENCE de değil.

Bonus:
    Linnes - Olmaz... olmayacak. hataya çok açık bir oyuncu , ters kanatta daha da sakat. Asisti çok güzeldi ama Kayseri nin aşırı kötü defans yaptığı konusunda herkes hemfikir sanırım.

Rodrigues - çok pozitif sevimli bi oyuncu. Çok şans verilmesi lazım. kaybolmaz inşallah

izlemesi zevkli, bence biraz kırılgan ama eğlenceli bi takımınız var. Defans sorun olacak gibi yine ama atakta çok iyi takım, ileride oynayarak ve ortada basarak o açığı kapatabilirler.

biraz uzun oldu ama sizinle paylaşmak istedim.

• Teşekkürler yorumların için hepsine aynen katılıyorum. Asamoahta gelse defans sorunu büyük ölçüde çözülecek gibi.. Bakalım bu sene derbi kazanabilecek miyiz bunu da merak ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gs de takım aynen Çok güzel görüntü veren örümcek ağı gibi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Feghouli tamamen kapalı kutu şuan için. Evet cityden geldi, çok hızlı vs fakat bizde neler yapabilecek görmemiz lazım. Gsda futbolcuların kimyası birbirine uyduğu an ligi açık ara süpürüyor malum. Kendisini bu lige tam olarak verebilecek mi göreceğiz. Müslüman bir çocuk, müslüman bir ülkeye geldi. Çok zorluk yaşayacağını sanmıyorum.

Fernando konusunda biraz cekimserdim açıkçası ama aşağı yukarı ne oynayacagini gösterdi diyebilirim. Çok fazla göz önünde değil fakat takım defansına, diğer transferlerin gölgesinde kalmasına rağmen iyi katkılar verecektir.

Sol bek sos veriyor hala. Asamoah alınabiliyor ise kesinlikle bir an önce transferi çözülüp takıma katılması gerekiyor.

Defansın göbeği ile ilgili birşey söylemek şuan için doğru değil. Kayseri atak bile yapmadı.

• yıkama yağlama başlamış hayırlı olsun
  • GS toyota corolla idi mercedes e oldu. Kaliteyi cidden arttirdilar. Tudor sacmalamazsa ligde çok is yapar, şampiyonluğa oynarlar. (Tudor deplasman sorununu çözmeli )

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rakip takımın dilinde bir şampiyonluk alamayınca dalga geçeceksiniz. Bizden biride çıkıp şampiyon olacak demedi şuana kadar.

Bu takımın tüm iskeleti değişmiş. Direk şampiyon olması için müthiş bir uyum yakalaması gerek. Bence 2. sene kök söktürecez. Bu sene iyi futbolla geçer.

Oyuncular birbirlerini daha tanımıyorlar. Bizim belhanda ile ndiaye tolga için savunma arkasına top atıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F763346C1 -- 16 Ağustos 2017; 12:31:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alvr Recoba

Rakip takımın dilinde bir şampiyonluk alamayınca dalga geçeceksiniz. Bizden biride çıkıp şampiyon olacak demedi şuana kadar.

Bu takımın tüm iskeleti değişmiş. Direk şampiyon olması için müthiş bir uyum yakalaması gerek. Bence 2. sene kök söktürecez. Bu sene iyi futbolla geçer.

Oyuncular birbirlerini daha tanımıyorlar. Bizim belhanda ile ndiaye tolga için savunma arkasına top atıyor.

Bana da öyle geliyor. Bu sezondan sonra takım oturmuş olacak. Gelecek sene bu kadronun üzerine biraz daha koyarsak süper olacak.

• sizi kardeş yaptık
  • quote:

Orijinalden alıntı: utilitas venustas

sizi kardeş yaptık

eyw
  • Ya hadi bütün transferleri bi anlamı olur da Asamoah nedir ya
  • Belhandaya ben de önyargılıydım.
    hala da öyleyim aslında. bu arap oyuncular hep sıkıntılı ve istikrarsız oluyor.israilliler de dahil ben hiç üst düzey futbolda uzun süre kalabilen arap hatırlamıyorum. (fransız arapları dahil etmeyin lütfen) faslılar cezayirliler falan patlayıp söner hemen. belhandanın kariyeri de istikrarsız. taraftar tarafından sürekli itilmesi gerekiyor.
    kayseri maçında oyununu beğendim. ayağıdan tek pasta çıkarıyor topu oyunumuzu çok hızlandırıyor. akıllı adam ama mental sorunları hep düşündürecek beni.
    iyi bir performansın ardından seneye anında elden çıkarmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgo_cr7 -- 16 Ağustos 2017; 12:58:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jersey Devil

yıkama yağlama başlamış hayırlı olsun

hocam ne diyorsun #gsbjk kardeşliği mi yoksa
  • 2 sene sonra 4.5 maddesi yalan.Cenk ergün açıkladı 2 sene sonra serbest kalma maddesi 10m.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgo_cr7

Belhandaya ben de önyargılıydım.
    hala da öyleyim aslında. bu arap oyuncular hep sıkıntılı ve istikrarsız oluyor.israilliler de dahil ben hiç üst düzey futbolda uzun süre kalabilen arap hatırlamıyorum. (fransız arapları dahil etmeyin lütfen) faslılar cezayirliler falan patlayıp söner hemen. belhandanın kariyeri de istikrarsız. taraftar tarafından sürekli itilmesi gerekiyor.
    kayseri maçında oyununu beğendim. ayağıdan tek pasta çıkarıyor topu oyunumuzu çok hızlandırıyor. akıllı adam ama mental sorunları hep düşündürecek beni.
    iyi bir performansın ardından seneye anında elden çıkarmak lazım.

Gereksiz artistlik/agresif hareketlerinden dolayı çok kart görebilir. Bu konuda birileri kendisini uyarması şart.

Bunun haricinde ayağını çok beğendim, oyun görüşü de açık ve hızlı.

• galatasaray ilk macta iyi oynadi haftanin en iyi takimiydi bana gore ama uzun vadede bunu basarmak onemli.

Ben bu olaya biraz soyle bakiyorum inanin kotu niyet yada trolluk icin soylemiyorum, avrupada o turda oyle bi takima elenip tum avrupaya rezil olduktan sonra baslarim ligde oynayacaginiz futbola.

Her takim icin gecerli bu gorusum avrupa benim icin cok onemli. Sampiyonlar liginde 2. tura cikalim sampiyon olmayalim raziyim.
  • Kırılgan bir takım olabiliriz bu konuda bende aynı fikirdeyim, tabi bunu anlamak için bir 4-5 hafta geçmesi lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: Jersey Devil

yıkama yağlama başlamış hayırlı olsun

zaten başımıza ne geliyorsa bu mentaliteden geliyor.

iyi olana iyi demeyi öğrenemiyorsunuz. Eleştiriyi kaldıramıyor, karşı tarafa iyi iki kelime söylenince hemen işin içinde başka birşey arıyorsunuz.

Sizin bu zihniyetiniz bizi aşağı çeken konu zaten. yazık.
  • Objektif bir BJK taraftarı görmeyeli uzun yıllar olmuştu teşekkürler. Sizin gibi arkadaşlar BJK taraftarı içerisinde 3-5 tanedir fazla değil :)

• Gs sıkıntı yaşarsa savunmanın göbeğinden yaşar onun harici iyi takım kurdular.
    Ben Belhanda hakkındaki yorumlarından ise emin değilim.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.