Şimdi Ara

Oblivion Feather sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Oblivion the elder scrolls IV ile ilgili bir problem yaşamaktayım ve düzeltemedim.Oyunun kendi resmi upgradesini yapıp versiyon atlatmıştım.Oyuna başladım.Level 30 oldum ve şu an yeni bir feather terlik yaptım.Fakat feather artışında terslik oluyor.65 pts bot,125 pts pantalon,125 pts furry shield vardı.Sigil stone ile 125 pts terlik yaptım.65 pts botu çıkarıp bu terliği taktım.Temel yük kapasitesi 500(Strenght 100)normalde 815 di.terliği yapıp kullanınca 940 olmasını beklerken 696 gibi saçma sapan bir değere düştü.Feather veren tüm giysileri çıkardım taktım nafile.696 da kalıyor.Toplam değere baltığımda 2 item 0 0 1 item 96 feather gösteriyor.feather büyüsü kullanıp dispel yapıp tekrar baktım yine 696 da kalıyor.375 pts feather gelmesi gerekirken 196 pts geliyor.Bu sorun neden kaynaklıyor.Çözümü var mıdır?Not:Bu arada 65 ptslik eski botu takıp önceki halime dönüyorum 815 i yine görmüyor yine 696 da kalıyor

• Sorunu buldum konu kitlenebilir.Aynı sorunu yaşayanlar bana pm ile ulaşsınlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.