Şimdi Ara

OBLİVİON yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1-inventory deki itemleri nasıl atıcaz ?
    2-thief guild nerde ?
    3-guildlere nasıl katılıcam?
    4-nasıl arenada savaşabilirim ?
    5-şu lock pickleri kullanıp kapı açmanın teknitiği ne ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vezir2 -- 2 Şubat 2008; 23:34:57 >

• dostum bunları oblivion baslıgına atarsan sevinirim neyse

1,shifte bas tıkla
    2,bir dilenciye gray fox hakkından soru sor
    3,her şehirde guildlerin yeri var ordan girebilirsin thieves guild hariç
    4,arenaya git orda zenci biri var onla konuş
    5,bunu sölemicem kendin bulcaksın zaten bir deadric quest görevinde aldıgın bir item var onu aldınmı hiç kilitlerin kırılmıcak yani açamayacagın kapı yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: lastpavel

5,bunu sölemicem kendin bulcaksın zaten bir deadric quest görevinde aldıgın bir item var onu aldınmı hiç kilitlerin kırılmıcak yani açamayacagın kapı yok

Hangi item o dediğin? Ben yan görevler dahil bitirdim oyunu ama öyle bir item hatırlamıyorum Mages guild'deki birinden aldığım büyülerle açıyordum ben. Gerçi 1 sene oldu bitireli, hatırlamıyorda olabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arsenik -- 6 Şubat 2008; 18:16:03 >
  • arkadaşlar oblivionda hani itemlere bakarken TÜY falan var hafiflik ağırlık.1. olan ne insan yüzü gülen smile gibi o ne anlama geliyor itemin değeri mi
  • quote:

Hangi item o dediğin? Ben yan görevler dahil bitirdim oyunu ama öyle bir item hatırlamıyorum

Skeleton Key olmalı.

quote:

arkadaşlar oblivionda hani itemlere bakarken TÜY falan var hafiflik ağırlık.1. olan ne insan yüzü gülen smile gibi o ne anlama geliyor itemin değeri mi?

Evet, o gördüğünüz insan yüzlü şey parayı ifade ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 6 Şubat 2008; 18:41:15 >
  • deadric artifact questlerini bitirmemişsin demekki, arkadaşlarin dediği gibi skeleton key(maymuncuk) o artifactin adı ve hiç kırılmayan bir lockpick.

konuyu açan arkadaşa önerim ise, saniyorum ingilizce derdi var sende biraz kolay gelsin oblivion ve diğer rpg lerde sana.
  • Benimde bir sorum var.İmperial City'de ev almak istiyorum ev satan kadının dükkanına gittim kadın bana resmen gece kondu sattı 2000 altına,ben şehrin içinden büyük bir ev almak istiyorum,nasıl alabilirim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: BaYDoGaN

Benimde bir sorum var.İmperial City'de ev almak istiyorum ev satan kadının dükkanına gittim kadın bana resmen gece kondu sattı 2000 altına,ben şehrin içinden büyük bir ev almak istiyorum,nasıl alabilirim?

Aynı şehirde 2 ev alamıyorsun. Aşağıdaki linkte bütün şehirlerdeki evlerin listesi, fiyatı ve alabileceğin eşyaların fiyatları var.
    http://www.uesp.net/wiki/Oblivion:Houses#City_Houses
  • quote:

Benimde bir sorum var.İmperial City'de ev almak istiyorum ev satan kadının dükkanına gittim kadın bana resmen gece kondu sattı 2000 altına,ben şehrin içinden büyük bir ev almak istiyorum,nasıl alabilirim?

Bunu mu aldınız?

OBLİVİON yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 7 Şubat 2008; 6:03:45 >

• kazıklanmışın git kadını şikayet et
  • Ben bir mod kullanmıştım. Bütün evlere bir tane bodrum ekliyordu. Bütün evlerden de girilebiliyordu. İçi şato gibiydi ama manzarası yoktu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tuğer

quote:

Bunu mu aldınız?

OBLİVİON yardım

Evet bunu aldım,koca karı kazıkladı beni.

• ewet ya bende bunu aldım kardeşimin maskarası olduk çocuk zırt bıtrt kazıklanmıssın diyip duruyo
  • yaw bu ev bana da tanıdık geliyor ya neyse
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.