Şimdi Ara

OBP'ye rağmen lys'ye çalışmalı mıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tm öğrencisiyim ygs 5 247 puan ygs 6 217 puan geldi. yani 500k-600k sıralarındayım.

edebiyat altyapım çok iyi diyebilirim. geçen sene kitap açmadan 35 net çıkarmıştım. o zaman ygs de 300k sıralarındaydım. geçen sene tm ye gelen +40 puan(lisede mf idi bölümüm) ile 275 puanım olmuştu. şu an bi üniversiteye kayıtlıyım.

düzenli bi şekilde lys çalışarak kırık obp ile tm-1 de en az 300 yapabilir miyim sizce? tahminlerim mat 10 net civarı, edebiyat en az 45, coğrafya da en az 10 net. ne diyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: pnrbtr

tm öğrencisiyim ygs 5 247 puan ygs 6 217 puan geldi. yani 500k-600k sıralarındayım.

edebiyat altyapım çok iyi diyebilirim. geçen sene kitap açmadan 35 net çıkarmıştım. o zaman ygs de 300k sıralarındaydım. geçen sene tm ye gelen +40 puan(lisede mf idi bölümüm) ile 275 puanım olmuştu. şu an bi üniversiteye kayıtlıyım.

düzenli bi şekilde lys çalışarak kırık obp ile tm-1 de en az 300 yapabilir miyim sizce? tahminlerim mat 10 net civarı, edebiyat en az 45, coğrafya da en az 10 net. ne diyorsunuz?

Gel kardeşim gel,yoldaşım benim...

Bende seninle aynı durumdayım, durum nedir şu an,hangi ünidesin ve düşüncelerin ne?

Düzeltme: Uludağdaymışsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Hain-Dom-Dom- -- 1 Nisan 2014; 20:19:58 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hamza KPSS'ye geç kalıyor.
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.