Şimdi Ara

oc yardım lütfen(bir sorum olcak size? )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • amd athlon 64 3500+ işlemcimi (sadece işlemciyi) oc yapmak icin cpu freakency ile cpu voltage yi yükseltmekmi lasım yani sadece bu kadar yetermi hız aşırtma için (cpu normalde 2.21 mhz olarak çalışıo)
    ve bunları yükseltirken yükseltme kademeleri nasıl olmalı yani kaçar kaçar yükseltmeliyim???

yardım ederseniz teşekkür ederim..!!!

• quote:

Orjinalden alıntı: memo1989

amd athlon 64 3500+ işlemcimi (sadece işlemciyi) oc yapmak icin cpu freakency ile cpu voltage yi yükseltmekmi lasım yani sadece bu kadar yetermi hız aşırtma için (cpu normalde 2.21 mhz olarak çalışıo)
    ve bunları yükseltirken yükseltme kademeleri nasıl olmalı yani kaçar kaçar yükseltmeliyim???

yardım ederseniz teşekkür ederim..!!!

Kardeş eğer cpu frekansı yükseltirsen otomatikman ramde yükselcektir. elbette fsb yükseltmekle iş bitmiyo... 11x200 çalışır işlemcin normalde ve sen fsbyi sorunsuz 230-240 lara taşımalısın... ya hemen öle anlatılacak bişi diil oc. oc nasıl yapılır başlığını bi oku mantık aynıdır aşağı yukarı.. Sistem bileşenlerini bi yaz tek tek... Biosuna bi gir iyice tanı biosu... Denemeler yap takıldığın yerde yardımcı oluruz inşallah...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.