Bildirim
Ocağa kadar Lys ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
ne biter ne bitmez bilemem kardeşimde lys devam edersen sonu iyi biter onu söyleyim :) -
Şubat demek istedin heralde? Zaten ocağa geldik
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Biterde yeterli soru çözemezsin ben ocak sonuna kadar limit türev geo(lys ayarı) ve 11 kimya çalışırım ygs yi de bırakmam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1 gunun var haberin olsun
Şubatın sonuna kadar lys mat çalışmayı bırakmayı düşünmüyorum. -
Net 110 hedef 130 oldugu halde şubata kadar lys çalışıcam sonumuz nolcak bakalım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir tek mat ve kimya çalışırsan bitirirsin ama verimli olmaz uyarması benden
Bende öyle götürmeyi planlıyorum. 125 135 arası netler var. Ocak sonuna kadar lys konularını tekrar ederek bıtırcem çoğu bitik zaten. Mat 2 tamamen bitti. Organik elektrokımya sistemlerin yarısı modern fizik ve dalgalar kaldı. Onlaruda ygs den sonra
Cansu bi çemberi hallet sonra bunları düşünürsün. -
şu lys kasan tayfa ygs den sonra lys tamam ya biliyom diyip salarsa 3 ayda geçmiş olsun bütün lyssi çöpe gidecek ama hafiften çalışıp , tam anlamıyla son 3 ayda tekrar + sb +deneme ye bırakanlar asıl kazananlar olacaktır. tabi bu kolay olmuyacak ygs den çıkmış tükenmiş haldesin çünkü. -
quote:
Orijinalden alıntı: LaMariposa
Şubat demek istedin heralde? Zaten ocağa geldik
ocak ayını kast ediyorum işte anlamak pekte zor olmasa gerek :) -
quote:
Orijinalden alıntı: Aziz Sancar
Cansu bi çemberi hallet sonra bunları düşünürsün.
çemberi halletmediğimi nereden biliyorsun ajan ? :) -
quote:
Orijinalden alıntı: 742793
1 gunun var haberin olsun
ya işte şubata kadar demek istemişm anlayı verin be akıl mı kaldı sabah 8 gece 12 :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X