Şimdi Ara

Ocak-Tem.2010 Model Bazında İlk 5 Satış (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ykaya1983

quote:

Orijinalden alıntı: madatruk01

quote:

Orijinalden alıntı: Asarhaddon

B ve D sınıfı herzamanki gibi ancak C sınıfında Corolla satışları ve forum ahalisi tarafından tipi hiç beğenilmeyen 2 aracın ilk iki sırayı paylaşması şaşırtıcı,
    bir diğer dikkat çekici husus Passat dışında VW'nin lider aracının olmaması hatta b c ve compact sınıfta resmen yoklar insan nerede jetta nerede golf nerede polo diye bakıyor. Onun dışında yine forum ahalisi tarafından yerden yere vurulan Fiat'ın satışlarının gayet iyi olması ticariyi bitirmişler resmen, bir diğeride BMW'daki atılım bu ay mersoyu yemişler.

Kısacası bu forumun genel eğilimiyle ile Türk halkının tercihleri arasında açık bir paradoks var.

Aynen katılıyorum, forumda bazı yorumlar ile listedeki değeler arasında baya bir fark var. "Sayılar yalan söylemez ama en büyük yalancılarda istatikçilerdir" denir

Şimdi bu iiş siyasete döner galiba..Forumda söylediklerinin halk tarafından kabul görmediğine sinirlenenler bazı siyasi parti liderleri gibi halk cahil bidon kafalı bunlar diyebilirler.

Cahil,bidon kafalı terimleri ayrı bir şey,ama bir aracın satış rakamının çok olmasının onun en iyisi olduğu manasına gelmeyeceği de aşikar.Bu sefer ötekini alanlara da bidon kafalı deniyor.

Bu arada Chevrolet Cruze'da yok ortalıkta?

• Millet ne Transit Connect meraklisiymis kardesim 10 senedir ayni araba hala satiyor

Artik kasa yenileme zamani geldi geciyor bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: madatruk01

quote:

Orijinalden alıntı: Asarhaddon

B ve D sınıfı herzamanki gibi ancak C sınıfında Corolla satışları ve forum ahalisi tarafından tipi hiç beğenilmeyen 2 aracın ilk iki sırayı paylaşması şaşırtıcı,
    bir diğer dikkat çekici husus Passat dışında VW'nin lider aracının olmaması hatta b c ve compact sınıfta resmen yoklar insan nerede jetta nerede golf nerede polo diye bakıyor. Onun dışında yine forum ahalisi tarafından yerden yere vurulan Fiat'ın satışlarının gayet iyi olması ticariyi bitirmişler resmen, bir diğeride BMW'daki atılım bu ay mersoyu yemişler.

Kısacası bu forumun genel eğilimiyle ile Türk halkının tercihleri arasında açık bir paradoks var.

Aynen katılıyorum, forumda bazı yorumlar ile listedeki değeler arasında baya bir fark var. "Sayılar yalan söylemez ama en büyük yalancılarda istatikçilerdir" denir

dünyada her insan zengin değil ve insanlar araştirmadan araç aliyolar çünkü insanlarin belli bi bütçesi var kia fiat reno pug gibi ucuz araçlara yöneliyolar yani şimdi e klass passatdan az satti diye passatdan kötü araçmi oluyo allah aşkina biraz mantikli konuşun mercedes fiattan az satiyo tmm mercedes kötü araç almiyalim o zmn

• quote:

Orijinalden alıntı: strify

BMW'nin, Mercedes'i tokatladığını görmekteyim.

Tam bir şey diyemeyeceğim ama mercedes de hala mercedes fiyatları biraz tuzlu ama
  • VW POLO Türkiyeye gelince B segmentinin lideri olur diyenler ne oldu ya ilk 5 te göremedim ismini.
  • Audi hemen hemen aynı satış rakamında dolanırken mercedes e müşterisi 5 serisine kaymış.... birbirlerinden çalıyor bu ikili dönem dönem..audi müşterisi daha sadık gibi geldi bana....
  • Bu ayki değeleri henüz yayınlanmaıd ama pekte listenin değişeceğini zannetmiyorum.
  • yarın yayınlanacak.
  • Toyota iyi satış yapmış...
  • bu rakamlar bana garip geldi en çok satan binek hyundai ??????
    toyota bomboş araçlarını çok pahallı satıyor..
    bu çelişkiye ragmen nasıl olmuş anlamadım....
    dogruluğu tartışılır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whisper911

Audi hemen hemen aynı satış rakamında dolanırken mercedes e müşterisi 5 serisine kaymış.... birbirlerinden çalıyor bu ikili dönem dönem..audi müşterisi daha sadık gibi geldi bana....

5 serisi geçen senede fark atmıştı bu senede müşterileri yeni kasayı bırakmıyor %70i 7 serisinden oluşan bir araç kalitesi tartışılmaz. Fiat markası bu forumda yerden yere vuruluyor iyi satmış... Passat bildiğimiz gibi.. Corolla bence çok pahalı ama hala yok satıyor ilginç..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 7 Ekim 2010; 9:35:10 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.