Şimdi Ara

Ocercloack Nasıl yapılır. Resımlı anlatım....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Grafık kartları güncel oyunları oynayabılmemeız ıcin temel bileşendir. dedıkten sonra sözü fazla uzatmadan olayın ııcıne dalak ıstıyorum..
    Kullandıgınız grafık kartın en guncel veya sizin uzun süredir kullandıgınız ve kararlılıgını tespıt ettıgınız sürücüsünü sisteme eksıksız olarak kuranızızı tavsıye ediyorum..Bunun dışında birde grafık kartının ayarlarıyla oynayabıelecegımız bir yazılım gerekıyor ki aslında önemli noktada bu. Cunku hem detayları vrerebılecek hemde kullanımı kolay bır yazılıma ihtiyacımız var.. Ben buradakı anlatacagım ATI TOOL kullanarak yapacagız..İsmı sızı yanıltmasın 0,25 sürümü NVİDİA grafık kartlarınıda destekliyor.Tek gereken uygun bir sürücü kurulu olması.Bunların dısında işletım sıstemının en son buyuk guncelestırmelerı ve hızmet paketlerının kurulu olmasında faydalı olacaktır.

ATI TOOL 0,25 DOWNLOAD
    Web Hosting - Dedicated Server

İŞE KOYULALIM
    Yukarıdakı linkte verdıgım ATI tool 0,25 ındırıyoruz.ATI TOOL kurduktan sonraa en temel ayar olarak grafık kartınızın cekırdek ve bellek hızlarını uzerınde oynayabılırsınız.Yaptıgınız ayarları Profıl olarak kaydetmenızı saglayan Atı TOOL istersenız istedıgınız an özgun ayarlara gerı donebılırsınız.

ATI TOOL 0,25 DOWNLOAD
    http://s2.dosya.tc/ATITool_0.25b14.exe.html

A--Cekirdek Hızı
    B--Bellek Hızı
    C--Üç boyutlu görüntü hesaplama kısmı
    D--En yüksek cekirdek hızını bul
    E--En yüksek bellek hızını bul
    F--Hataları tara
    G--Detaylı Bellek Bilgileri ve ayarları
    H--Ayarlar

SETTİNG Kısmındakı Ayralar...

1.Overclocking
    2.Artifact Scanning
    3.Gamma Control
    4.Startup
    5.3D Detection
    6.Driver Tweaks
    7.Miscellaneous

OVERCLOCKİNG

Aygıtın detaylarını ve hızları artırırken uyulacak kurallaır gorebılırsınız.Birinci secenek kaydıma cubugunu cektıgınız anda saat hızını degıştirmenize olanak verirken üçüncü seceneginizde saat hızlarını belirli bir aralıkta hareket edecek sekılde kıtlemıs olursunuz.

ARTIFACT SCANNING

Burada aşırı yükeleme sonucu oluşabılecek hesaplama hatalarının taranmasında kullanılacaka olan süreleri ve tarama aşaması kurallarını belırleyebılırsınız.

GAMMA CONTROL

Ekran Parlaklıgını Ayarlayabılırsınız

STARTUP

Her baslangıcta yüklenecek bir profıl secebılırsınız.Bu sekılde her defasında tekrar ayar yapmanıza gerek kalmaz.

3D DETECTİON

Üc boyutlu hesaplama gerektırecek bır uygulama basladıgında ve sonlandırıldıgında belırlı profıllerı etkın hala getırmenızı ve bazı uygulamaları calıstırmnızı saglar.

DRİVER TWEAKS

Sürücünü ince ayarlarını (eş yönsüz süzme veya detay seviyesi gibi ) buradan yapabılırsınız.

MİSCELLANEOUS

Buradan yazılımla ilgili bazı ayarları yapabılırsınız.Örnegın lıstede adı gecen kartlardan bırıne sahıpsenız hız kilidini buradan kaldırablırsınız.

Farklı ayarlar yaparak sıstemınzdekı en uygun ayarları kendınız bulabılırsınız...

ATI TOOL 0,25 DOWNLOAD
    http://s2.dosya.tc/ATITool_0.25b14.exe.html

• Ocercloack ?

Overclock olacak.

Kaldı ki hocam emek vermişsin ama, bu konu Overclock bölümünde zaten var? Senelerdir var...

http://forum.donanimhaber.com/forumid_18/tt.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: JANT!

Ocercloack ?

Overclock olacak.

• up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    scandisk nasıl yapılır
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.