geçen gun bmw 320 yi 1.6 102 hp octavia yamla yedim peformans açısından vitesi düze alınca araba hantal kalmıyor.bunuda belirtmek isterım son hız kasışla 240 km yapılmıştır.230 rekorunu geçtım
Şimdi eğri oturalım doğru konuşalım diyelim, Octavia her tür övgüyü haketsede bahsettiğiniz 3.20i BMW yi geçmesi mümkünatı yoktur, BMW li arkadaş basmamıştır yada sizi farketmemiştir, korkmuştur, keza 3.20, 150 HP yanılmıyorsam 6 silindirli güçlü bir motor. Octavia ise 110 Hp 1.6 sıradan performansı yeterli bir araç. BMW ağzına kadar 5 kişi dolu , bagajı da yüklü olsa da yine octavia yı geçecektir...
Bir aracın 250 km hıza çıkması o kadar önemli değil, o hıza ne kadar sürede çıktığı önemlidir.
hocam bmw basmamıştır diosun ama kulaklarımda sagır deil ya araba can çekıştı hatta durduk ışıklarda birader 2.0 mı dedı yok 1.6 dedım hadı ya dedı.bi keresindede bnm arabanın fsi ıyla kapıştım onnlada ışıklarda durdum çoçuk benımkı trip vites tabi geçersın diyip sırıttı bende dedım senın araban 115 hp ve bu arabada trip vites dedım alla alla dedı.dedım şöfor farkı dedım öyle kaldı eleman.320 yı kullanan saglam olsa ztn byk ihtimal geçerdı ama hemen dibinden gelirdim.
arkadaşım bence civic al bi abimizde octavia var iyi güzel arabada süspansiyon yok diyor arabamda ben yeni civici test ettim öyle araba olamaz o sınıfta bence frenlerine suç bulanlarada bi lafım var bence onların şöförlüğü hiç yok bi araba ancak bu kadar kötülenir yok ne imiş esp yi şimdi koydular diyo onun adı esp değil vsa dır araba gayette dengeli vede virajlara da çok hakim yakıtıda ben vsa sız olan premium modelini kullandım bende premium modelini alacam sonra civic amerikada sınıfının en iyi aracı seçildi geçen yıl bildiğiniz üzere hem en iyi yerli sedan hemde en iyi c segmenti araç seçildi eğer bu kadar kötü ise niye en iyi seçildi ki? ayrıca bu yılda finale kaldı yine senin o övdüğün octavia nerde hiç bi yerde görülmüyo?bu aracı kullanıpta kötü düyen yok o arkadaşım herhalde skodada çalışıyor tamam o da fena deil ama civici bu kadar yere vurmayın gidin sürün sonra konuşun
ya civic 4 yıldız aldı ama sonuçta o da yeter bence yıldıza göre araba almam ben.VW hayranı olarak Octavia demem gerekirdi ama Civic derim ben içi de dışı da mükemmel tasarlanmış bence.Hele geceleyin içine bakmaya kıyamazsın yahu.125hp motor da yeterli zaten bascan sıralıyı ohhh mis gibi.
Octavia
konu haziranda acılmıs kim öle kim kala smdiye nie hortlattınız konuyu
quote:
Orjinalden alıntı: blacksea533
quote:
Orjinalden alıntı: tolgao2000
quote:
Orjinalden alıntı: blacksea533
geçen gun bmw 320 yi 1.6 102 hp octavia yamla yedim peformans açısından vitesi düze alınca araba hantal kalmıyor.bunuda belirtmek isterım son hız kasışla 240 km yapılmıştır.230 rekorunu geçtım
Şimdi eğri oturalım doğru konuşalım diyelim, Octavia her tür övgüyü haketsede bahsettiğiniz 3.20i BMW yi geçmesi mümkünatı yoktur, BMW li arkadaş basmamıştır yada sizi farketmemiştir, korkmuştur, keza 3.20, 150 HP yanılmıyorsam 6 silindirli güçlü bir motor. Octavia ise 110 Hp 1.6 sıradan performansı yeterli bir araç. BMW ağzına kadar 5 kişi dolu , bagajı da yüklü olsa da yine octavia yı geçecektir...
Bir aracın 250 km hıza çıkması o kadar önemli değil, o hıza ne kadar sürede çıktığı önemlidir.
hocam bmw basmamıştır diosun ama kulaklarımda sagır deil ya araba can çekıştı hatta durduk ışıklarda birader 2.0 mı dedı yok 1.6 dedım hadı ya dedı.bi keresindede bnm arabanın fsi ıyla kapıştım onnlada ışıklarda durdum çoçuk benımkı trip vites tabi geçersın diyip sırıttı bende dedım senın araban 115 hp ve bu arabada trip vites dedım alla alla dedı.dedım şöfor farkı dedım öyle kaldı eleman.320 yı kullanan saglam olsa ztn byk ihtimal geçerdı ama hemen dibinden gelirdim.
tam geçti 3.20 yi orda annesi uyandırdı az daha abart 230 hp lik 5.30 geçtim de bide trip. 105hp bi araçla yaw ciddiim bu aralar forum bi deişti yaw nası sallıyor 3.20 geçmiş hadi araban 115hp olsa bi ihtimal hafif olduğu için dicem ama yani 105 hp nere 6 silindir 3.20 nere sınırları aştın kendine gel
Ozzie öyle deme bmw 90 model 400000 km de kendini kaldıramayan bi halde bmw 3.20 ise olabilir.
3.20 yi kullanan acemi olsa o zaman belki dibinden gidersin.
Biraz mantık ya ne diyim.
quote:
Orjinalden alıntı: volkaaan06
konu haziranda acılmıs kim öle kim kala smdiye nie hortlattınız konuyu
bende dikkat etmedım okuyorum
bide 240 yapmış onlada ii bi dalga geçerdim ya nese boşver ta haziranda yazılmış mesaja cvp atıoruz
quote:
Orjinalden alıntı: |_-0zZi�-_|
bide 240 yapmış onlada ii bi dalga geçerdim ya nese boşver ta haziranda yazılmış mesaja cvp atıoruz
240 yapmışta 3.20 geçmişte yaw hacım cokmu hayalini kurdunda bu kadar gerçekci anlatıosun bide bmwci kardeş araba 2000 mi demiş oda 1.6 trip demiş bmwci hadi ya demişte yaw snn araban 1.4 meganeII i geçemez bmw 3.20 nereye geçio o araba nası gidio snn haberin varmı o geçtiin 3.20 nası hızlanıo otobanda nası gidiohttp://www.youtube.com/watch?v=Zo7Q7mujW1w al sunu seyret bi fikir sahibi ol bari 3.16 yı geçtide 3.20 kaldı yaw yine duramadım nası atıo yaaainsan da sinirlenio haliyle allahtan 3.20m fln yok yani
octavianın civicten tek üstün tarafı oturaklı bir araç ve yol ve lastik sesi olarak civicten daha iyi geriye kalan bütün kriterlerde civic. ama dediğiniz fiyatlara daha iyi seçenekler var.
arkdaşlar RRRRR slm bu konu üzerine değinmek istiyorum burda kimi doğru kimi yanlış konuşuıyor yüksek devirde 100 km hızı bulmak var düşük devirde 100 km hızı bulmak var bizm octavia 2002 elegance 16. 103 Hp VARDI RAmpaya gelince başlıyodu patinaja araba resmen taşıyamıyordu kendini kimse bilmez octavianın ne özelliği var yok BİLEN var yukarıda arkdaşlar değinmiş şu an bizm civic 1.6 125 HP 2009 sedan kasa kullanıyoruz şimdi size uzun hikaye ile açıklayacam
DÜNYANIN EN güçlü motoruna sahip araba civic dir japonlar yaptımı ii yapıyor octaviA İSE passat dan çalıntı wolswogen üreticisnden alıntı otomobil yapımdır kocaman bagajı vardır konforda insanı aynen passat sürüş hissi verir düşük devir olarak ama civic 125 HP hızını alabilmek için burda yanılmış 6500 devirde verir fakat gaza veridiğiniz hassasiyet ile verdiği performnası size sunar ben tarafsızım ama almak isteseydim civic alırdım çünkü üreticisi sağlam taraf motor performnas ından ÜSTÜNE YOK konfor bakımından ocatavia kadar iiyi rahat kolay kullanışlı her kişinin istiyeceği bir otomobil fiyatı uygun dış görünüş bakımında iddialı ve sportif canyakın pişman olmaycağınız bir araba son derece estetetikdir oCTAVİayı hafife almayın araba tsı ve fsı iler son derece her kişinin istediği bir otomobil fakat m0otoru civic kadar dayanmaz size civicin verdiği performnası sağlmaz kullanıcısına göre iddialıdır fakat D sınıfı civic ise C sınıfı bir araç octavia resmen passat kullanma hissiyati verir ama 1 sene sonra araç istediğiniz konforu sağlayamaz motoru dayanmaz kullandığınız konforların hepsini size sunamaz YÜksek hızda az devir yapması çok iyi fakat o motor öldükten sonra zaten bi işe yaraymaz tercihim civicten insanın civic gibi b ir arabası olunca gurur duyuyor Octavia daha ağır olmasına rağmen civicten iyi bir yönüde var gerçekten aileye daha uygun bir otomobildir fakat hONDA hIz ONDa ALacak civic alsın octavia civic ile kıyas tutulamaz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme