Şimdi Ara

octavia mı civic mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
0
Favori
8.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 0 bi araba almak istiyoruz octavia ve homda civic arasında kararsız kaldık,heralde benzinli alcas dizeller biras daha paalı oluyor,sole 40 milyarlık bi butcesmis var ya da 38 milyar,octavia yı 1.6 benzinli 102 hp elegance modeli 38 milyar,civic te hemen hemen aynı fiyata

ama octavia ile ilgili tek seyimiz fazla yakması

yakıt,konfor,guvenlik vs.vs acısından hangi araba daha ii

saygılar..

• konfor huzur octaviada
    ama az yaksın diyorsan civic tercih edilmeli.
    yinede o fiyata ikinci el al derim.
  • Elegance hangi donanımdı? Eğer üst donanımsa önce içine bir bin derim, cidden çok konforlu duruyor. Benim şahsi fikrim Octavia olurdu. Ama Civic alıp da pişman olmazsın diye düşünüyorum, o da görmediğim ancak duyduğum kadarıyla gayet güzel.

Ben alacak olsam tabii pek tereddüt etmeden Octavia'nın üst donanımını alırdım...
  • Çok zor bi seçim olur.Ben octavia elegance 1.6 fsi tercih ederdim sanırım.Ama ikisiyle de test sürüşü yapın mutlaka.Hangisi içinize sinerse onu alın.
  • bence civic in tipi daha güzel daha spor ve performanslı ben cvic derim
  • otobanda rahat sessiz ve konforlu bir yolculuk yapmak istiyorsan octavia derim.passat kadar iyidir.

civic tamam tasarımı motoru güzel ama konfor biraz zayıf ve kişiye göre değişmekle birlikte iç tasarımı tatmin edici değil.
  • Octavıa passat ile aynı teknoloji ve konforu veriyor
    octavia
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Qashqai mi corolla mı?
    6 yıl önce açıldı
    Corolla mı Megane mi?
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben adana fuarında her iki aacada bindim octavianın içi kalitesi falan süperb ye yakın ama cıvıc accorda yakın değil bence uzun süre kullanacaksan kesin octavia derim yok 2. elide iyi olsun az yaksın diosan cıvıc ben şimdi alacak olsam direk octavia alırım.
  • civic önerimdir.Dİkkate almanı dilerim
  • senin araban civic tabi onu önerirsin kardeş
  • benim aracım eski kasa civic.Ayrıca octavia kasa yeniler.Civic daha yeni çıktı taze taze
  • cıvıc yeni orası öylede octavia daha yenilemez kasa bence
  • Octavia tam bir konfor harikası

Ekonomik oalrakta civic..

Tavsiyem yinede civic
  • octavia elegance donanımı çok iyi. fakat yeni civic ayrı bir tat verir insana. bence civic incelemen gerekli
  • Civic daha performanslı ve daha ekonomiktir
    ama octavia daha konforlu daha kaliteli en önemliside fiyat/fayda ikilisinde daha iyidir
  • CIVC Octaviadan daha sessizdir.Konfor olaraksa eşittirler ben CIVIC i tercih ederim .Zaten CIVIC in motoru insanın aklını çeliyor.
  • Civic görünüş, motor ve ikinci el bakımından daha üstün bir otomobil.
  • Motor, performans, tüketim, teknoloji... bu konularda Honda biraz daha önde. Octavianın da tipi daha güzel. Zor seçim yani.
  • arabam civic ve civici öneriyorum...octavia daha iyi olsaydı octavia alırdım demi?? birisi 102hp civic ise 125..yakıt ekonomisi desen civic te..performans desem civic demeyenin alnını karışlarım bnce bu yeni civicin konforu çok iyi olmuş...iç dış tasarımında rakip tanımam(görecelidir)..bir xenon bir cam filmi ile herkesin bakışları üstünde olur..bnce civicin tasarımı daha güncel..CIVICi seç bnce..
  • quote:

Orjinalden alıntı: vaynett

Octavıa passat ile aynı teknoloji ve konforu veriyor
    octavia

o nerden çıktı ya? golf şasesi. superb passat ile aynı şase. vw nin yerini de tutmaz. sonuçta skoda...
    civic hem marka olarak hem tip olarak daha iyi...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.